Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bel ağrısıda hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?açıkçası ben bir mucize bekliyorum da her ay acaba demekten kendimi alamıyorum.ayın 5 inde bekliyorum adetimi ve bu gün belim çok ağrıdı kasıklarımda ağrıyor tabii.aman ne bileyim işte bişr umut sadece

hayatım yapma test.çünkü benim 3 gün geçtiği halde hastanede yaptırdığım halde az bi pozitiflik var dediler.3 gün geçince kendimde yaptım bişey çıkmamıştı.üzülme belki gecikir

bel ağrısıda hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?açıkçası ben bir mucize bekliyorum da her ay acaba demekten kendimi alamıyorum.ayın 5 inde bekliyorum adetimi ve bu gün belim çok ağrıdı kasıklarımda ağrıyor tabii.aman ne bileyim işte bişr umut sadece

valla bilmiyorumki kimi kasıklarım ağrıdı dio kimi bel dio.umarım sende adet olmassın canım yaa.

aynı olay bendede var bendeki normal her ayki adet sancısı bende 2 de hastalanıcam.10 günlükken kan testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden hiç ümidim yok.evdee test yapsammı diyorum kendi kendime ama dediğim gibi hiç ümidim yok

kendini ii hissedeceksen yap güzelim.ama umutlanma diyceeem umutlanmamak elde değil.beni de laborant kız umutlandırdı şimdi.yarın bişi yok derse nasıl üzülürüm anlatamam yaaa.belkide adetimin gecikme sebebi başkadır.ama o az bi pozitiflik lafı varya ona odaklandım kaldım.

ay ya umarım istediğin cevabı alırsın ama sanki benim içime öyleymişsin gibi geliyor.eve giderken eczaneden test alsan evde de yap sabredemiyceksen

çaktırmadan alıp yapiim bari.sen beni rahatlatıyosun bebeğime yaa.ama çıkmazsa yine yarın olmadan üzülücem.profilime resmimi koymaya çalıştım.sen beni gör die.beceremedim sanırım.geri kaldırcam hemen

ay ne zor beklemek içimde4n bir ses git test al diyor diğeri yok zaten adet olacaksın umutlanma diyor ay çıldırıcam ya

gördünmü beni kız.koydum resmimi kaldırıcam şimdi.ya aynı ses banada bağarıyor umutlanmaaaaa çıkmıycak dio

sana bişi diyimmi bugün senle ben kafayı yiycez valla.bak yarın hamile olmadığımı öğrenirsem bana destek ol tamammı?o pozitif lafı beni çok umutlandırdı.gerçi ben daha çok yeni eviliyim ama nedense çocuğum olmuycak duygusuna kapılıom

bu resimdeki gibi bi kızımız olsa ne güzel olurrr.baksana pasaklının haline:)

hala aklım gidip test alsammı almasammı diye tedirgin ama şimdi test alırsam şimdi yaparım bu defa negatif çıkarsa keşke sabah aç karnına yapsaydım derim of yaaaaa

hala aklım gidip test alsammı almasammı diye tedirgin ama şimdi test alırsam şimdi yaparım bu defa negatif çıkarsa keşke sabah aç karnına yapsaydım derim of yaaaaa

günün geçtimi canım???geçtiyse 4 saat tuvalete gitme öyle yap.sabahı beklemene gerek kalmaz...

2 gün var adet olmama ama test yapmaya korkuyorum çünkü 10 günlükken kan testi yaptırdım arayıp negatif çıktı demişlerdi

bekle diyecem 2 gün daha ama bilirim çok zor beklemek.benim 6 gün var nasıl bekleyecem diye düşünüyorum..belirti varmı canım???

X