Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

al tatlım.bende birazdan çıkıcam işten.eşim arabayla alacak o gelmeden alabilirsem karşıdaki eczaneden alıcam.yoksa yarına pek bişi kalmadı zaten

ama bebeğime sakın üzülme canım tamamı hamileysen bile adet günün geçmeden kesinlikle çıkmaz.benim gecikmenin 3. günü bile çıkmadı.bugün 6. gün yinede çıkmaz die bi yandan yapmak istemiorum.moralini bozma tamamı.inşallah adet olmazsın ve beraber bekleriz senin sonucunuda

ya yok ya kesin adet olucam ben yine olmadı önümüzdeki ayı bekliycez of ya çok sinirim bozuldu zaten eminim alsamda negatif çıkardı içimden bir ses öyle diyor

bebegime yazilarinizi okudum okudukca kendimi gordum bende adet tarihimi bekliyorum bir hafta var insallah hamileyimdir cok istiyorum ama soylediginiz gibi her ay umutlanmak beni de yordu artik umutlanmicam diyorum olmuyo hergunu sayiyorum bizide bilgilendiren yok ki sende insallah hamilesindir

bebeğime nasılsın.geldim yine işe.varya o kadar çok uyuyorum yinede kafamı kaldıramıyorum yaa.dün gecede adet olmadım arkadaşım.şu sonucu bugün öğrensekte sebebini artık bilsek.4 gündür fenalık bastı

günaydın hadi hadi ara hastaneyi öğren sonucu yada hemen aşşa in test al

ya ne korkuyorsun bak şöyle de hakkımda hayırlı cvp hangisiyse onu alim de aaa herşeyin hayırlısı sağlıklı bir bebekse evet desinler hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

meşgullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ara ara bu saatte meşgul olur devam et haydi hayırlısı bak beni varya istesende unutamiycaksın :) şu olayı anı anına biliyor ve paylaşıyorum çok güzel hadi hayırlısı

kız unuturmuyum hiç.inşallah arkadaşlığımız hep devam eder.bi gün bi bakmışsın yalovada çok sağlam bi dostun olmuş

Arkadaslar merhaba gunaydın

umarım hepımız saglıkla sorunsuz guzel hamılelıkler gecırıp bebıslerımızı alırız kucagımıza
benımde hastalanmama bır hafta var ve bugun goguslerımde ınanılmaz bı agrı var:)
bılemıyorum belkıde hastalanıcam...

heyecanlanmıyorum dıyorum ama cok heyecanlanıyorum ......

üzülme hayatım.allah büyük.ya patron buralarda rahat konuşamam die uzaklaşmasını bekliom.kalabalık şimdi hep erkek var.sende sakın moralii bozma tamammı

kızlar merhaba. yazılanları takip ediyordum. yahshe canım merak ettim umarım hamilesindir ama çok bekletme sonucu yaz bize.

X