Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

aradım 3 ten sonra çıkacakmış.biz sizi ararız dedi.artık çok sıktım herhalde

nerdesin canım yaaa nereye kayboldun.valla 3 ten sonra dediler biz sizi ararız dediler.mecburen onları bekliycem

birşey olmaz sen bana yaz bak vakit geçer birde bakmışsın hayırlı haber neyse onu almışsın üzme kendini

canım aradılarmı saat 3 gerçi hemen 3 te aramazlar ama olsun elleri kulaklarındır .Hakkında hayırlısı ner ise o haberi al

ya internet koptu hayatım çok yavaşladı zor giriom.eşim az önce dayanamamış gitmiş hastaneye daha gelmedi deemişler.akşam iş çıkışı uğruycaz.ya gidip bi test alayım yaaa.bakiim çıkacakmı

ya yürü git al valla bu nasıl hastane ya kalk sigara alıcam ağrıkesici alıcam falan de git

tek çizgi çıktı yaaaa.iyice kafam karıştı.kimiside dio evde yapılan testlerde 10 günden önce çıkmıo dio.kimiside 2. gün çıkıo dio.anlamadım gitti.moralim bozuldu.yok galiba bişi

tek çizgi çıktı yaaaa.iyice kafam karıştı.kimiside dio evde yapılan testlerde 10 günden önce çıkmıo dio.kimiside 2. gün çıkıo dio.anlamadım gitti.moralim bozuldu.yok galiba bişi

canım evde cıkmayabılıyor. zaten ozellıkle sabah ıdrarı dıyorlar. sabahlar hcg ler daha yuksek oluyormus. sen yıne hastane sonucunu bekle hemen bozma moralını. hakkında hayırlısı olur ınsallah

canım evde cıkmayabılıyor. zaten ozellıkle sabah ıdrarı dıyorlar. sabahlar hcg ler daha yuksek oluyormus. sen yıne hastane sonucunu bekle hemen bozma moralını. hakkında hayırlısı olur ınsallah

haklısın ama moralim bozuldu.şu kahrolası hastanedede aksilikler beni buldu hala aramadılar iş çıkışı uğruycaz eşimle.ama bişiler olsaydı en azından silik falan çıkmazmıydı 1 hafta oldu reglim gecikeli üfffffffffffffffff.bence boşuna umutlandım senağlama

haklısın ama moralim bozuldu.şu kahrolası hastanedede aksilikler beni buldu hala aramadılar iş çıkışı uğruycaz eşimle.ama bişiler olsaydı en azından silik falan çıkmazmıydı 1 hafta oldu reglim gecikeli üfffffffffffffffff.bence boşuna umutlandım senağlama

canım benım basıma gelmedı ole bişey ama be-be-be daha once yazmıstı. onunda oldukca uzun sure gecmesıne ragmen cıkmamıstı. en son fenalasıp hast. gıdınce ogrenmısler

ya dur hayırlısı neyse o olsun dedik dur.Üstelik evdeki testler herzaman doğru çıkmıyor bunu herkes söyler.Bu nasıl hastane ya böyle hala söylemiyorlar arasan yinemi söylemezler acaba için rahatlardıo gerçeği öğrenip

kızlar berabalar bende aranıza yeni katıldım benin bu ay adetim çok farklı oldu çok az gördüm acaba hamilelik varmıdır.

ya işte kiminin çıkmadığını duydum 10 günden önce.bakalım iş çıkışı öğrenicez yada birazdan ararlar.saat 3 te eşime gelmedi sonuç demişler.ama şu varki umudum kalmadı.heyecanlanmıom şu an.hayırlısı allahtan

X