erken gebelik testi

Merhaba kasık ağrısı sürekli idrara çıkma isteği mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var işten gelince erken gebelik yaptım ama negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Benimde negatif cıktı dün yapmıstım az daha beklemek gerekiyor sanırım, ama ben adet Olcam hissediyorum

Ya ben regli oldum dedim ama şaşırdım kaldım. Kahverengi lekelenmelerim vardı. Dün adete iki gün vardı kan geldi ama böyle kıpkırmızı da değil aha dedim regli oldum ped taktım ne gelen var ne giden

Ya ben regli oldum dedim ama şaşırdım kaldım. Kahverengi lekelenmelerim vardı. Dün adete iki gün vardı kan geldi ama böyle kıpkırmızı da değil aha dedim regli oldum ped taktım ne gelen var ne giden
belki yerleşme kanamasıdır. ne gibi belirtiler var canım

belki yerleşme kanamasıdır. ne gibi belirtiler var canım
Şık idrara çıkma,hafif karın krampları, yumurtlama gününden beri geçmeyen şeffaf parlak kokusuz sümüksü akıntı, regle bir hafta kala lekelenme oldu sonra iki gün gelmedi iki gün sonra yine kahverengi lekelenmeler oldu. Dün de bir kanama oldu regli oldum sandım o kan orada kesildi bir daha gelmedi. Anlamıyorum

ya ben akıntı olayını çözemiyorum benden çok çok açık sarı gibi geliyor enfeksiyon felan dediler ama çıkmadı enfeksiyon gebelikte böyle oluyor mu acba

ya ben akıntı olayını çözemiyorum benden çok çok açık sarı gibi geliyor enfeksiyon felan dediler ama çıkmadı enfeksiyon gebelikte böyle oluyor mu acba
Gebelik belirtisi olarak sarı akıntı duymadım. Genelde enfeksiyon diyorlar. Ama neden olmasın bat ne zaman

Onu bilmiyorum ama konu takip ediyorum ben. Yukarıda konu başlığı yanında konu takip et yazıyor oradan. :)
Bende bilmiyorum ya kafam karıştı. Lekelenmelerim vardı, lekelenme kanama ile bitti adet oldum sandım. Ama şimdi lekelenmem de kanamada bitti. Yarın regli günüm bekliyorum bakalım. Sabah bir de kabız olmuşum çok özür dileyerek belirtiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…