Benimde negatif cıktı dün yapmıstım az daha beklemek gerekiyor sanırım, ama ben adet Olcam hissediyorumMerhaba kasık ağrısı sürekli idrara çıkma isteği mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var işten gelince erken gebelik yaptım ama negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Siz ne kadardır deniyorsunuz? Ne gibi belirtiler varBenimde negatif cıktı dün yapmıstım az daha beklemek gerekiyor sanırım, ama ben adet Olcam hissediyorum
Bu ay ilk deneme benim çocugum var kardeş istiyoruz, adet olma belirtileri gibiyim suan kasık batması yanması, göğüs sancısıSiz ne kadardır deniyorsunuz? Ne gibi belirtiler var
kasık yanması tam olarak nasıl oluyorBu ay ilk deneme benim çocugum var kardeş istiyoruz, adet olma belirtileri gibiyim suan kasık batması yanması, göğüs sancısı
belki yerleşme kanamasıdır. ne gibi belirtiler var canımYa ben regli oldum dedim ama şaşırdım kaldım. Kahverengi lekelenmelerim vardı. Dün adete iki gün vardı kan geldi ama böyle kıpkırmızı da değil aha dedim regli oldum ped taktım ne gelen var ne giden
Şık idrara çıkma,hafif karın krampları, yumurtlama gününden beri geçmeyen şeffaf parlak kokusuz sümüksü akıntı, regle bir hafta kala lekelenme oldu sonra iki gün gelmedi iki gün sonra yine kahverengi lekelenmeler oldu. Dün de bir kanama oldu regli oldum sandım o kan orada kesildi bir daha gelmedi. Anlamıyorumbelki yerleşme kanamasıdır. ne gibi belirtiler var canım
ya ben akıntı olayını çözemiyorum benden çok çok açık sarı gibi geliyor enfeksiyon felan dediler ama çıkmadı enfeksiyon gebelikte böyle oluyor mu acbaŞık idrara çıkma,hafif karın krampları, yumurtlama gününden beri geçmeyen şeffaf parlak kokusuz sümüksü akıntı, regle bir hafta kala lekelenme oldu sonra iki gün gelmedi iki gün sonra yine kahverengi lekelenmeler oldu. Dün de bir kanama oldu regli oldum sandım o kan orada kesildi bir daha gelmedi. Anlamıyorum
Gebelik belirtisi olarak sarı akıntı duymadım. Genelde enfeksiyon diyorlar. Ama neden olmasın bat ne zamanya ben akıntı olayını çözemiyorum benden çok çok açık sarı gibi geliyor enfeksiyon felan dediler ama çıkmadı enfeksiyon gebelikte böyle oluyor mu acba
adete 5 gün varGebelik belirtisi olarak sarı akıntı duymadım. Genelde enfeksiyon diyorlar. Ama neden olmasın bat ne zaman
Bekleyin biraz daha hemen kendinizi hamileliğe odaklamayın. Biraz geçsin :)adete 5 gün var
ah canım aylardır deniyoruz bu ay ovülasyon ile denedik ama bakalım o yüzden biraz heyecanlıyımBekleyin biraz daha hemen kendinizi hamileliğe odaklamayın. Biraz geçsin :)
Bizde 5 aydır deniyoruz. Hep ovulasyon ile denedim bu ay ilk kez ovulasyon u bıraktım. Çünkü daha çok insani strese sokuyorah canım aylardır deniyoruz bu ay ovülasyon ile denedik ama bakalım o yüzden biraz heyecanlıyım
Adetinizin geçmesini bekleyin çıkmaz:) olumsuz çıkar üzülürsünüzadete 5 gün kala kan versem cıkar mı kızceler
ben de tam tersi ovülasyon basladım :) hayırlara vesıle olsun ınsallah yaBizde 5 aydır deniyoruz. Hep ovulasyon ile denedim bu ay ilk kez ovulasyon u bıraktım. Çünkü daha çok insani strese sokuyor
napalım bes gun daha beklıcezAdetinizin geçmesini bekleyin çıkmaz:) olumsuz çıkar üzülürsünüz
İnşallah her şey nasip güzel haberlerinizi bekliyoruz konuyu takipledim:)ben de tam tersi ovülasyon basladım :) hayırlara vesıle olsun ınsallah ya
ben burayı pek bılmıyorum canım senı takıp edebılıyor muyumİnşallah her şey nasip güzel haberlerinizi bekliyoruz konuyu takipledim:)