Kızlar hamile miyim

Adetiniz gecikmişmiydi 56 çıktığında benimde adetime 4 gün varken 40 çıktı da daha adet olmadım
Size şöyle anlatayım 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ovulasyon ile takip ediyordum ¹² sinde idrarda gördüm aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı cuma günü sabah sağlık ocağına test verdim canım pazartesi çıkacak dedi tabi sabredemedim cuma günü akşam özelde kan verdim 100 çıktı çok şükür hamdolsun dün sabah sağlık ocağının ki açıklanmış oda 56ymis sabahtan akşama yukselmis

Size şöyle anlatayım 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ovulasyon ile takip ediyordum ¹² sinde idrarda gördüm aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı cuma günü sabah sağlık ocağına test verdim canım pazartesi çıkacak dedi tabi sabredemedim cuma günü akşam özelde kan verdim 100 çıktı çok şükür hamdolsun dün sabah sağlık ocağının ki açıklanmış oda 56ymis sabahtan akşama yukselmis
Evet benimde adetime daha 4 gün var dün 40 çıktı adete kadar inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir

Keşke az daha geç ogrenseudim yarın kan vermeyi düşünüyorum
Evet bende aynı şekildeyim adete 6 gün kala öğrendim sürekli şüphedeyim yükseldi mi diye ilk gebeliğim yarın tekrar kan vermeyi planlıyorum en son cumartesi verdim yarında 2 katı oranda artış var ise haftaya pzrt doktora gideyim diyorum

X