Azaldi, sanki adet olmayacam gibi genelde iki gun once sizlar. Senin ? Bundan daha once agrim’gidip geldi 10/ 9 gun oncecanım seninde belirtilerin devam ediyor mu yoksa şiddeti azaldı mı
benimde öyle bir hafta belirti çektim şu iki gündür azaldı kan da negatif çıktıAzaldi, sanki adet olmayacam gibi genelde iki gun once sizlar. Senin ? Bundan daha once agrim’gidip geldi 10/ 9 gun once
Erken olabilir gecikmesini bekle bence benim testlerdede cikmadı geç döllenme oldu sanırım 1 gun gecikince yaptırdım deger cok yuksek cikmadi zaten 2 sonra yukseldi tekrar ben seninde insallah oyledirkanı ne zaman verdiniz? gecikme olunca mı? benim regle 4 gün kaldı dün kan testi verdim negatif çıktı galiba gebe değilim yaya da erken mı verdım
Canım her türlü gecikmesini bekle ben adet olucam zannettim ayni belirtilerdi ilk gun oldum zannettim sabah leke gelince daha sonra gelmeyince gittim ben net sonuc almak icin bekle testlere cok guven olmuyor Allah hayirlisini nasip etsin insallahAzaldi, sanki adet olmayacam gibi genelde iki gun once sizlar. Senin ? Bundan daha once agrim’gidip geldi 10/ 9 gun once
Hadi ya rahatladim cok saol hayirlisi olsunCanım her türlü gecikmesini bekle ben adet olucam zannettim ayni belirtilerdi ilk gun oldum zannettim sabah leke gelince daha sonra gelmeyince gittim ben net sonuc almak icin bekle testlere cok guven olmuyor Allah hayirlisini nasip etsin insallah
Sizin ilk değer kaç çıktıErken olabilir gecikmesini bekle bence benim testlerdede cikmadı geç döllenme oldu sanırım 1 gun gecikince yaptırdım deger cok yuksek cikmadi zaten 2 sonra yukseldi tekrar ben seninde insallah oyledir
141 2 gun sonra 450ye ciktiSizin ilk değer kaç çıktı
Maşallah benim daha çok yeni geç döllenme heralde inşallah sağlıklı bişekilde ilerler ve kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin141 2 gun sonra 450ye cikti
Siz kan verdiniz mi? Ben regle beş gün kala verdim negatif çıktı şuan regle 2.03 gün var ne tegl belirtisi var ne hamilelik sadece akıntı ve bacak ağrısı çekiyorumMaşallah benim daha çok yeni geç döllenme heralde inşallah sağlıklı bişekilde ilerler ve kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
evet cnm hamileyim inşallahSiz kan verdiniz mi? Ben regle beş gün kala verdim negatif çıktı şuan regle 2.03 gün var ne tegl belirtisi var ne hamilelik sadece akıntı ve bacak ağrısı çekiyorum
Yok ben 1 gun gecikince verdim ama adet olacakmis gibi agri vardi yineSiz kan verdiniz mi? Ben regle beş gün kala verdim negatif çıktı şuan regle 2.03 gün var ne tegl belirtisi var ne hamilelik sadece akıntı ve bacak ağrısı çekiyorum
Aynen benimde gec dollenme dusuk cikti bende carsamba kan verdim 450ydi iste ptesine kadar yukselmesini bekliyorum gitmedim daha doktoraMaşallah benim daha çok yeni geç döllenme heralde inşallah sağlıklı bişekilde ilerler ve kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım benimde bat yarınGunaydinlar kimse yazmamis, bat gunum yarin. Sabah sekizde kahverengi lekem geldi, aha adet oldum dedim birdaha birsey gelmedi ama adet olucam agrim var. Sizde durumlar nasilBebh ?
Hayırlı olsunevet cnm hamileyim inşallah
Yaptim cikmadi. Yenice kirmiziyi gördüm. Saglik olsun, gelecek ay insaAllah bu sefer takip etmeyecemMerhaba canım benimde bat yarınama bende adet olacak gibiyim bisey gelmedi ama göğüslerim cok şiş adet öncesi belirtilerim var, 2gün önce yine test yaptım productor early hassas testte yine cıkmadı acaba senin ki yerleşme kanaması mı? Test yaptın mı
Olsun bu ay olmazsa bidaki ay var Bi şekilde yiyecek ekmeği varsa hertürlü olurYaptim cikmadi. Yenice kirmiziyi gördüm. Saglik olsun, gelecek ay insaAllah bu sefer takip etmeyecemkaza ile hamile kalanlara hayran kaliyorum oyle yapicam bnde . InsaAllah sen positif gorursun, daha umut var
Aynen oyle rabbim’dogru zamani yazdiysa verir insaAllah, tamam haber verOlsun bu ay olmazsa bidaki ay var Bi şekilde yiyecek ekmeği varsa hertürlü olurbende adet Olcam ama haber veririm yarın Bi gün
Kan değerjniz yükseldimi acabaBende adetime 4 gün kala yaptım erken gebelik çıkmadı adet günü olmadım yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra 12.5 yükseldi eğer şüpheniz varsa zor ama beklemek adet gününü bekleyin olmazsanız direk kan verin bence inşallah gebesinizdir