erken gebelik testi

Azaldi, sanki adet olmayacam gibi genelde iki gun once sizlar. Senin ? Bundan daha once agrim’gidip geldi 10/ 9 gun once
benimde öyle bir hafta belirti çektim şu iki gündür azaldı kan da negatif çıktı erken mi verdim yoksa hamile mi değilim bilmiyorum

kanı ne zaman verdiniz? gecikme olunca mı? benim regle 4 gün kaldı dün kan testi verdim negatif çıktı galiba gebe değilim ya ya da erken mı verdım
Erken olabilir gecikmesini bekle bence benim testlerdede cikmadı geç döllenme oldu sanırım 1 gun gecikince yaptırdım deger cok yuksek cikmadi zaten 2 sonra yukseldi tekrar ben seninde insallah oyledir

Azaldi, sanki adet olmayacam gibi genelde iki gun once sizlar. Senin ? Bundan daha once agrim’gidip geldi 10/ 9 gun once
Canım her türlü gecikmesini bekle ben adet olucam zannettim ayni belirtilerdi ilk gun oldum zannettim sabah leke gelince daha sonra gelmeyince gittim ben net sonuc almak icin bekle testlere cok guven olmuyor Allah hayirlisini nasip etsin insallah

Maşallah benim daha çok yeni geç döllenme heralde inşallah sağlıklı bişekilde ilerler ve kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Siz kan verdiniz mi? Ben regle beş gün kala verdim negatif çıktı şuan regle 2.03 gün var ne tegl belirtisi var ne hamilelik sadece akıntı ve bacak ağrısı çekiyorum

Siz kan verdiniz mi? Ben regle beş gün kala verdim negatif çıktı şuan regle 2.03 gün var ne tegl belirtisi var ne hamilelik sadece akıntı ve bacak ağrısı çekiyorum
Yok ben 1 gun gecikince verdim ama adet olacakmis gibi agri vardi yine

Maşallah benim daha çok yeni geç döllenme heralde inşallah sağlıklı bişekilde ilerler ve kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen benimde gec dollenme dusuk cikti bende carsamba kan verdim 450ydi iste ptesine kadar yukselmesini bekliyorum gitmedim daha doktora

Selam kizlar, bat pazar gunu olanlar, durumlar nasil ? benim bugun sol kasik da agrim var gidip geliyor. Sizler de neler var? Heycan varmi

Gunaydinlar kimse yazmamis, bat gunum yarin. Sabah sekizde kahverengi lekem geldi, aha adet oldum dedim birdaha birsey gelmedi ama adet olucam agrim var. Sizde durumlar nasil Bebh ?

Gunaydinlar kimse yazmamis, bat gunum yarin. Sabah sekizde kahverengi lekem geldi, aha adet oldum dedim birdaha birsey gelmedi ama adet olucam agrim var. Sizde durumlar nasil Bebh ?
Merhaba canım benimde bat yarın ama bende adet olacak gibiyim bisey gelmedi ama göğüslerim cok şiş adet öncesi belirtilerim var, 2gün önce yine test yaptım productor early hassas testte yine cıkmadı acaba senin ki yerleşme kanaması mı? Test yaptın mı

Yaptim cikmadi. Yenice kirmiziyi gördüm. Saglik olsun, gelecek ay insaAllah bu sefer takip etmeyecem kaza ile hamile kalanlara hayran kaliyorum oyle yapicam bnde . InsaAllah sen positif gorursun, daha umut var

Yaptim cikmadi. Yenice kirmiziyi gördüm. Saglik olsun, gelecek ay insaAllah bu sefer takip etmeyecem kaza ile hamile kalanlara hayran kaliyorum oyle yapicam bnde . InsaAllah sen positif gorursun, daha umut var
Olsun bu ay olmazsa bidaki ay var Bi şekilde yiyecek ekmeği varsa hertürlü olur bende adet Olcam ama haber veririm yarın Bi gün

Kan değerjniz yükseldimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…