erken gebelik testi

İlişkinin üstünden 10 gün geçti ve beklenen BAT a tahmini 5 gün falan var. O kadar çok ağrıdır, hassaslıktır, halsizliktir var ki…Bir kaç güne ya adet olacağım ya da hamile kaldım diyerek çıktığım bu yolda Miratech test terrrrtemiz bir negatif verdi

Kızlar erken gebelik testi yaptım ama sonuçtan emin olamadım sizce pozitif mi

Eklentiler

• BC9D32B3-6A5C-448D-8B5F-7F0B44E5B35A.jpeg
    185 KB · Görüntüleme: 46
Herkese merhaba,

6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Göğüs dolgunluğu ve hafif kramplar dışında bir belirtim ve umudum da olmadığı için şüphelenmedim. Cuma günü regl olmam gerekiyordu, olmayınca çubuk testlerden yaptım, ve hafif silik çizgi çıktı, dün aynı şekilde. Bugün için kaset test de aldım. iki testte de iki çizgi görüyorum. Neden bilmiyorum ovulasyon testi de yaptım, onda da iki çizgi görüyorum.

Ancak ben şuan aynı zamanda korona oldum. Sorum şu: Acaba hormonal dengesizlik vs. olmuş olabilir mi? Daha önce korona olduğumda da reglim gecikmişti, tabi o zaman gebelik planları yoktu. Bu şekilde tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-12-10 at 06.21.52_75acd107.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2023-12-10 at 06.21.52_c6e2886b.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 31
  • WhatsApp Image 2023-12-10 at 06.22.21_f46688b5.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, bence hamilesiniz, hastalik geciktiriyor dogru ama burda positif cikiyor hap vs kullanmadiysaniz bnce bunu kac ile sonuclandirin bize de haber verin, bn gecen sene bes gun gecikme olmustu test negatif di megersem covid olmusum

Korona testim hala pozitif olduğu için kan vermeye gidemiyorum. evdeki urintestler pozitif çıkmaya devam ediyor. çok sevimsiz bir durum. 1 buçuk yıldır yakalanmadığım hastalığa 2. kez gebe kalacağımı öğrendiğim hafta yakalanmam.

Aa hamilemisinizzz hayirli ugurlu olsun. Olsun saglik olsun yeterki iyilesince kan testi yap bize de haber et

hayırlı olsunnn :) ne gibi belirtiler vardı acaba?

teşekkür ederim. :)
benim çok düzenli reglimden yaklaşık 5 gün önce kasık ağrılarım olur. Yine kasık ağrılarım oldu ama şimdi düşününce kasık ağrılarının karakteristiği farklıydı, daha kısa kısa iğne batması şeklinde ağrılarım oldu.
Bir de göğüslerim şişmişti. Şişmekle kalmadı hatta yoğunlaşıp ağırlaştı. özellikle göğüslerimin regl öncesi şişmesinden farklı bir şekilde değiştiği çok belliydi. İlk testi reglimin geciktiği ilk gün yaptım pozitifti.

bu ikisi dışında bir belirtim yoktu. hala da öyle bulantı, kusma falan yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…