- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 13
Canım ben 6+5 im daha yeni ve benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ve 58 kilo falnım pazartesi doktora gidicemiçimde aşırıı korku var aşırı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 6+5 im daha yeni ve benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ve 58 kilo falnım pazartesi doktora gidicemiçimde aşırıı korku var aşırı
Kan sonucu negatifBende senden haber bekliyorum hadi bakalım![]()
Abla sonuç ne olduiçimde aşırıı korku var aşırı
Banada duphaston yazmıştı doktor adet sökücü diye kullanmadm pisman oldum şuanaciiiiiilllll yardımm kızlaaaarr!!!
En son âdet olduğum tarih 31 Ekim. O süre zarfından sonra korunmaz ilişki yaşandı. Kist kaynaklı duphaston adet sökücü kullandım. İlaç 25 kasımda bitti. En geç 7 gün içinde olmam gerekirken hala adet olmadım. 3/4 gündür karın ağrısı ve yorgunluk belirtilerim vardı. Geciken adet için erken gebelik testi yaptım iki kez. İki test sonucu da silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyimm?? Daha önce bu durumu yaşayanlar var mıı???
Oyş kıyamam ya hamilesin sanmistim rabbim verirse bir vermezse bin hayır ara bu duyguyu son 4 aydr o kadar yaşadım ki sen içini ferah tut dua et rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallahHamile değilim kan sonucu negatif![]()
Amin canım hepimize inşallahOyş kıyamam ya hamilesin sanmistim rabbim verirse bir vermezse bin hayır ara bu duyguyu son 4 aydr o kadar yaşadım ki sen içini ferah tut dua et rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah![]()