• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiimm??

aciiiiiilllll yardımm kızlaaaarr!!!
En son âdet olduğum tarih 31 Ekim. O süre zarfından sonra korunmaz ilişki yaşandı. Kist kaynaklı duphaston adet sökücü kullandım. İlaç 25 kasımda bitti. En geç 7 gün içinde olmam gerekirken hala adet olmadım. 3/4 gündür karın ağrısı ve yorgunluk belirtilerim vardı. Geciken adet için erken gebelik testi yaptım iki kez. İki test sonucu da silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyimm?? Daha önce bu durumu yaşayanlar var mıı???
Banada duphaston yazmıştı doktor adet sökücü diye kullanmadm pisman oldum şuan 🥺

Merhaba
20 kasımda bat tarihimdi kaset testi vs yaptım negatifti. 25 kasımda kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. 28 kasımda kanamalarla bebeği kaybettim 5 haftalık. Kendi düştü ilaç kürtaj vs olmadı. Doktor korunmana gerek yok dedi çok üzüldüm ilk hamileliğimdi ve 1 yıldır istiyordum. Düşük kanamasını adet gibi düşünüp hesaplayabilirsin dedi doktor. Beta hcg 320 den en son 0,4 e düşmüştü. Korunmadık bu ay tekrar hamile kalmış olabilirmiyim sizce kafam çok karışık. Yine erken gebelik testi ve kaset testi yaptım negatif çıktı. Bat 27 aralık 3 gün gecikti. Pazartesi 4. Gün olucak yine kan testi mi yaptırmalıyım. Bende idrar testlerinde çıkmıyor galiba
Birde tekrar hamile kaldıysam sağlıksız olurmu yine düşer mi çok korkuyorum
Beta hcg 0.4 dü en son 9 aralıkta . tekrar baktırsam ve yüksek çıkarsa yeni bir gebelik mi demek olur
Yoksa düşüğü regli gibi saymamalıyım o zaman daha adet vaktim gelmedi mi acaba kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz başına gelen varmı bu durum

Back