erken gebelik testi

akrepmio

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
26
kızlar kızlar nasılsınızzzz? gebelik belirtilerim var erken gebelik testini ne zaman yapmam lazım? prodoctor erken gebelik testi aldım. adete 6 7 gün var şuan. yapsam çıkar mııı? deneyimi olanlar yazabilir miii?

Merhaba benimde 6 7 gün var, büyük ihtimalle çıkaererkem gebelik testinde. Ne gibi belirtileriniz var? Bende şüpheleniyorum ama adet belirtisi sanki

ne gibi belirtini var kızlar ? Bebh

Kizlar benim de 6 gun kaldi. Belirtilerim var gunlerdir, ama test yaptim bu sabah ve cikmadi.

Sik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri

Sik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri
Dün bende test yaptım cıkmadı bende beyaz akıntı var yorgunluk var ama sizinki belirtilere daha cok benzıyor benimki adet Olcam gibi ayırt edemedim

Bu belirtiler hamilelik habercisi olduğu gibi pskolojik de olabilir ama bence test alıp yapabilirsin erken olanlardan .

Dün bende test yaptım cıkmadı bende beyaz akıntı var yorgunluk var ama sizinki belirtilere daha cok benzıyor benimki adet Olcam gibi ayırt edemedim
aslına bakarsan hamile de olsan herkeste görülen sık belirtiler sende de olacak diye bir durum yok bende aksık batması bile olmadı ağrı sızı gögüslerde hassasiyet hiç olmadı.

Iste anlamadim bende. Insan positif bekliyor cnku guzel degerlendirdik. Benim ilk hamileligimde 5 gun once test yapmistim silik cizgi cikmisti. Snra ztn kan tahlil ile gebelik netlesmisti

Iste anlamadim bende. Insan positif bekliyor cnku guzel degerlendirdik. Benim ilk hamileligimde 5 gun once test yapmistim silik cizgi cikmisti. Snra ztn kan tahlil ile gebelik netlesmisti
Ben ilk hamileliğim gec öğrendiğim için direk kıpkırmızı cıkmıstı adetim düzensiz oldugu için 6 haftalık falanmış şimdi kontrol ediyorum ama yok gibi hissediyorum, 18 ya da 19 kasımda adet olmam gerekiyor

aslına bakarsan hamile de olsan herkeste görülen sık belirtiler sende de olacak diye bir durum yok bende aksık batması bile olmadı ağrı sızı gögüslerde hassasiyet hiç olmadı.
Benim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorum

o arada kalma hissi çok değişik zaten
o zaman ne diyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah.

Ay benim gibi 19 kasim hadi bakalim. Senin belirtilerin ne zaman basladi ? Benim adetten 10 gun once ydi sanirim

Benim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorum
Ben birini tanıyorum hamile kaldığını ilk günden bilirmiş içinde bir şey kımıldamış 7 çocuğu var 7 sini de öyle bilmiş

o arada kalma hissi çok değişik zaten
o zaman ne diyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah.

Ay benim gibi 19 kasim hadi bakalim. Senin belirtilerin ne zaman basladi ? Benim adetten 10 gun once ydi sanirim
Benimde adetten 10 gün önce

Ben birini tanıyorum hamile kaldığını ilk günden bilirmiş içinde bir şey kımıldamış 7 çocuğu var 7 sini de öyle bilmiş
Allah allah nasil oluyor

Benimde adetten 10 gün önce
ayniyiz desene hadi bakalim burda haber edelip birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…