erken gebelik testi

Benim de adetime 4 gün var ama aşırı kasık ağrım vücut ağrım göğüslerde hassasiyet mevcut. Dün kaset test yaptım ancak negatif.
Adet olcak gibi değilim de anlayamadım bekleyip görücez

Benim de adetime 4 gün var ama aşırı kasık ağrım vücut ağrım göğüslerde hassasiyet mevcut. Dün kaset test yaptım ancak negatif.
Adet olcak gibi değilim de anlayamadım bekleyip görücez
Kaset testi çok erken yapmışsınız reglin geçmesini bekleyin

Adetime 5 gün kaldı bugun erkek gebelik testi yaptım negatif artık cıkmaz demi

Bende stres oldum bazen diyorum kendime ne ovulasyon ne bsey takip etme akışına bırak

Adetime 5 gün kaldı bugun erkek gebelik testi yaptım negatif artık cıkmaz demi
Bende adetime 4 gün kala yaptım erken gebelik çıkmadı adet günü olmadım yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra 12.5 yükseldi eğer şüpheniz varsa zor ama beklemek adet gününü bekleyin olmazsanız direk kan verin bence inşallah gebesinizdir

İnşallah son 4 gün bat yaklaştı. Haklısınız pcos olunca takip gerekiyor bende yok oyuzden neden olmuyor DİE düşünüyorum Bi sorunda yoktu anlamadım

İnşallah son 4 gün bat yaklaştı. Haklısınız pcos olunca takip gerekiyor bende yok oyuzden neden olmuyor DİE düşünüyorum Bi sorunda yoktu anlamadım
Sabır biliyorum çok zor haklısınız bende öyleydim her yazıdan kendime bişey çıkardım ama yoruyor bırakdım akışına ve olsu şükür inşallah sağlıklıdır erken öğrenmekte iyi değil bi yönde yükselcekmi sağlıklımı vs vs çok zor inşallah bebeğini olur

Evet bende her yazıdan kendime bsey cıkarıyorum Rabbım gönlümüzdekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…