- 5 Kasım 2023
- 150
- 51
- 34
Aynen konuyu takibe aldım Rabbim hayırlı güzel haberler duyursunAllah allah nasil oluyor
ayniyiz desene hadi bakalim burda haber edelip birbirimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen konuyu takibe aldım Rabbim hayırlı güzel haberler duyursunAllah allah nasil oluyor
ayniyiz desene hadi bakalim burda haber edelip birbirimizi
Mrhaba ben adet günümde beta hcg baktırdım negatifti ama 4 gün geciktim bugün erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı sanki kafam çok karıştı nedir bu sizce ?o arada kalma hissi çok değişik zaten
o zaman ne diyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah.
Belirtiler nelerkızlar kızlar nasılsınızzzz? gebelik belirtilerim var erken gebelik testini ne zaman yapmam lazım? prodoctor erken gebelik testi aldım. adete 6 7 gün var şuan. yapsam çıkar mııı? deneyimi olanlar yazabilir miii?
Dikkatli bakınca hafif Bi çizgi var gibi ama tam anlayamadım malesef. Erken gebelik testi mi?Mrhaba ben adet günümde beta hcg baktırdım negatifti ama 4 gün geciktim bugün erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı sanki kafam çok karıştı nedir bu sizce ?Eki Görüntüle 3334517 Eki Görüntüle 3334518 Eki Görüntüle 3334518 Eki Görüntüle 3334517 Eki Görüntüle 3334518
Belirtilerim birebir aynıydı. Regli oldumSik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri
İlk yaptığım an bu şekildeydi gözle görülür çok silik bi çizgi var gibi geldi ama belki psikolojik olarak görüyorum bilmiyorum
Amin amin insaAllah canimAynen konuyu takibe aldım Rabbim hayırlı güzel haberler duyursun
Hadi ya, saglik olsun. Bu ay da olmazsa yapcak birsey yok, gelecek ay takmayacam. Takinca olmuyor bazenBelirtilerim birebir aynıydı. Regli oldum
Kesinlikle takınca olmuyor.Amin amin insaAllah canim
Hadi ya, saglik olsun. Bu ay da olmazsa yapcak birsey yok, gelecek ay takmayacam. Takinca olmuyor bazen
Aminn insaAllah hepimiz icin. En guzel en dogru zaman daİnşallah sen güzel haberler verirsin:))
Cok hafif var gibi? Kac gun kaldi adetine, belirtilerin neİlk yaptığım an bu şekildeydi gözle görülür çok silik bi çizgi var gibi geldi ama belki psikolojik olarak görüyorum bilmiyorumEki Görüntüle 3334628
4 gün geçti bel ağrım var sağ kasığımda sadece günde 5-6 kere kendini hissettiren bir ağrı var çok sık idrara çıkıyorum başka bir belirtim yokCok hafif var gibi? Kac gun kaldi adetine, belirtilerin ne
Aslinda net cikmasi lazimdi. Acaba gec döllenme mi olduki4 gün geçti bel ağrım var sağ kasığımda sadece günde 5-6 kere kendini hissettiren bir ağrı var çok sık idrara çıkıyorum başka bir belirtim yok
Bilmiyorum ki sürekli kan vermrk de istemiyorum çok üzücü oluyorAslinda net cikmasi lazimdi. Acaba gec döllenme mi olduki
Merhaba kasık ağrısı sürekli idrara çıkma isteği mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var işten gelince erken gebelik yaptım ama negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar yapacağımMerhaba benimde 6 7 gün var, büyük ihtimalle çıkaererkem gebelik testinde. Ne gibi belirtileriniz var? Bende şüpheleniyorum ama adet belirtisi sanki
Biraz bekle bakalimBilmiyorum ki sürekli kan vermrk de istemiyorum çok üzücü oluyor
Benimde çıkmadı canım bence bir kaç gün daha bekleyelimKizlar benim de 6 gun kaldi. Belirtilerim var gunlerdir, ama test yaptim bu sabah ve cikmadi.
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederimBiraz bekle bakalim
Illaki sonuc alirsin’iyi veya kotu, hayirlisi olsun