- 11 Ocak 2024
- 236
- 74
- 22
-
- Konu Sahibi aslisahayannn
Hmm anladım beta şu an kaçBen pikos diye folik asit kullandım hamile kalmadan önce ekstra incir havur kürü yaptım bide testere dişli aslan pençesi içtim yumurtladıgımi akıntı olunca anladım o günü değerlendirdim
İnşallah teşekkür ederim sizde inşallah sağlıklı gebelik geçirirsinizİnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız tekrar
Sonuçlar cıkmadi daha bekliyorumHmm anladım beta şu an kaç
İnşallah yüksek çıkar rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinSonuçlar cıkmadi daha bekliyorum
Yumurta fazlalığı oluyor ultrasonda küçük yumurtalar oluyorBen hiç duymadım pikos diye folikasit över ne demek bende bildiğim kadar yok
Vallahi bilmiyorum bende ylk diye biliyorum bende gebelik öncesi kullanman gerekiyor diye verdi doktorum 3 doğum yaptım vitamin eksikliğim vardır dşye verdiYumurta fazlalığı oluyor ultrasonda küçük yumurtalar oluyor
Baya faydası oluyor gebelikten önce vitamin ilacı kaliteli yumurta oluşuyorVallahi bilmiyorum bende ylk diye biliyorum bende gebelik öncesi kullanman gerekiyor diye verdi doktorum 3 doğum yaptım vitamin eksikliğim vardır dşye verdi
İnşallah ben ilk defa kullanıyorum folik asit daha önce kullanmadım hiçBaya faydası oluyor gebelikten önce vitamin ilacı kaliteli yumurta oluşuyor
Hamileyken kesede göründükten sonra bebeği emzirmeye devam etsem bi sıkıntı olurmu düsüge sebep olurmuİnşallah ben ilk defa kullanıyorum folik asit daha önce kullanmadım hiç
doktorunuza danışın benceHamileyken kesede göründükten sonra bebeği emzirmeye devam etsem bi sıkıntı olurmu düsüge sebep olurmu
eger artis olursa gidecem doktora yoksa bekliyecem adet olmayidoktorunuza danışın bence
Şu süreçte kullanın amaeger artis olursa gidecem doktora yoksa bekliyecem adet olmayi
Bencede doktorunuza danışınHamileyken kesede göründükten sonra bebeği emzirmeye devam etsem bi sıkıntı olurmu düsüge sebep olurmu
255 çıkmış nasıl sizce iyimi artık 2 gün önce olan sonuca göreBencede doktorunuza danışın
3 gün olan sonuca göre255 çıkmış nasıl sizce iyimi artık 2 gün önce olan sonuca göre
3 gün önceki diyecektim255 çıkmış nasıl sizce iyimi artık 2 gün önce olan sonuca göre
3 gün önce ne kadar dı3 gün olan sonuca göre
3 gün önceki diyecektim
Bence iyi bi sonuç yarın doktora git bi istersen danış sağlıklı bir gebeliktir inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu3 gün önce ne kadar dı
35 ti adetim 1 gün gecikti3 gün önce ne kadar dı
İnşallah öyledir gidecem doktoraBence iyi bi sonuç yarın doktora git bi istersen danış sağlıklı bir gebeliktir inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu
Bence gayet güzel yükselme olmuş hayırlı olsun çok sevindim35 ti adetim 1 gün gecikti