-
- Konu Sahibi aslisahayannn
Kanda baktır benim 34 çıktı ve 4 gün sonra 151 ciktiBende de aynı bu şekilde çıktı daha az bi belirginlik vardı bende ama bilmiyorum adetine kaç gün var bende daha net bişey bilmiyorum yarın ben bidaha test yapıcam
Kuzum erken gebelik olabilir düzenli kan ver. Ben 4 gün önce kan verdim 34 tü şimdi 151 oldu yukselmeyi takip edinBenimde böyle çok merak gebelik var mı diye
Ben nasıl anlıcam peki yumurtlama olup olmadığınıMerhaba canım yeni gördüm kusura bakma. YouTube da mutlaka izle. Yumurtlama günü yaz. Orda önemli hekimlerin anlattığı bilgileri uygula. Herkesin regl döngüsü aynı olmadığı için kesin bir gün söylemek doğru olmaz. Ovulasyon testi de kullanabilirsin eczaneye sorup
Benimde böyleydi ama 3 gün sonra kayboldu ama sen yinede yarın da yap istersen bide kan testi ver istersenBenimde böyle çok merak gebelik var mı diye
Çok teşekkür ederimOvulasın takip testleri alıp pik günü ve çatlama gününü değerlendirirsen şansını arttırırsın. Regl uygulamalarında doğurganlığın yüksek olduğu güne göre yaparsan tutmama ihtimali var çünkü düzenli değilse ya da o ay yumurtlamanız 1 hafta geç olursa tutmayabiliyor. En güzeli yumurtlama testi çünkü bazen yumurta oluşuyor ama çatlamıyor bu sefer kiste dönüşüyor. Ovulasyon testi ile takip ederseniz yumurta çatlamış mı çatlamamış mı anlarsınız. Ve 2 günde bir birliktelikle de denk getirme ihtimaliniz var.
Bence düzenli kan ver canımKanda baktır benim 34 çıktı ve 4 gün sonra 151 cikti
Gebelik vardır yani dimi askmKuzum erken gebelik olabilir düzenli kan ver. Ben 4 gün önce kan verdim 34 tü şimdi 151 oldu yukselmeyi takip edin
Yersleme kanamasıdır yeni gebelik oldugundan cok silik cikabilir istersen bide kan tahlili ver eğer varsa çıkar orda düsükte olsaArkadaşlar neden kimse cevap atmıyor
Çok silik gözüküyor diğer çizgide varArkadaşlar neden kimse cevap atmıyor
Bugün tekrar kan verdim 1500 çıktı yükselmiş 4 gün gecikmedeBence gayet güzel yükselme olmuş hayırlı olsun çok sevindim
Adetiniz gectimi yoksa varmi daha eğer gecikme yoksa ondan böyle olabilirArkadaşlar neden kimse cevap atmıyor
Maşallah hayırlı uğurlu olsunBugün tekrar kan verdim 1500 çıktı yükselmiş 4 gün gecikmede
Çok saolMaşallah hayırlı uğurlu olsun
Kızlar sabah 5 ile 7 arası yumurtladıginiz zaman gün aşırı ilişkiye girin kesin hamile kalırsınızAdet bittikten sonra 2 gün arayla ilişki oluncada hamilelik şansı artıyor
Ben incir havuc aslan pencesi ile hamile kaldım yumurtlama zamanına kadar kullanıp bıraktımKızlar sabah 5 ile 7 arası yumurtladıginiz zaman gün aşırı ilişkiye girin kesin hamile kalırsınız
Takviye almak gerek tabiki düzenli beslenmek gerek ama sabah iliskiye girenler % 95 hamile kalıyor gece olan ilişki daha düşük sperm oluyormuşBen incir havuc aslan pencesi ile hamile kaldım yumurtlama zamanına kadar kullanıp bıraktım