- 14 Haziran 2024
- 6
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi aslisahayannn
reglim dediğim gibi pcos olduğum için genelde gecikiyor ama nerden baksak bir 3-4 gün var. bir de doktor bana adet söktürücü vermişti ben onu kullanıyordum sabah akşam hamile olduğumu bilmiyordum. korunma yöntemimiz normlade prezervatif kullanıyorduk ama son zamanlarda hiç kullanmadık pcos olduğum için bu kadar kolay hamile kalmam diye düşünüyordum. sizce çizgilerin silikleşmesi betanın düşmesiyle alaklı olabilir mi yoksa test kalitesinden miRegle ne kadar var? Kimyasal a döner mi beta değerinizi takip etmeniz gerekiyor. Kimyasalsa zaten kanamanız başlar. Korunma yönteminiz nedir?
Aynı testle kontrol edin farklı test yapmayın. Hepsinin ölçme derecesi farklı olabilir. İlk idrarla yapın ki birikmiş olur idrarınız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Su içerseniz seyreltir bu da sonucu yanlış çıkarır. Pcoslularda gebe kalabilir. Ve çok örneği var pcos olup kolaylıkla gebelik elde eden. Siz biraz riske atmışsınız. Kimyasal gebelikte de çizgi koyulaşır kanamanız geldikten sonra beta düşmeye başlar. Birde düzensiz olduğu için regle ne kadar var bilmiyoruz. Eğer 3 4 gün varsa kaset testin çizgisi güzel. Kaset testler genelde adet geçtikten sonra algılamaya başlar.reglim dediğim gibi pcos olduğum için genelde gecikiyor ama nerden baksak bir 3-4 gün var. bir de doktor bana adet söktürücü vermişti ben onu kullanıyordum sabah akşam hamile olduğumu bilmiyordum. korunma yöntemimiz normlade prezervatif kullanıyorduk ama son zamanlarda hiç kullanmadık pcos olduğum için bu kadar kolay hamile kalmam diye düşünüyordum. sizce çizgilerin silikleşmesi betanın düşmesiyle alaklı olabilir mi yoksa test kalitesinden mi
Kaç dakika sonra bu çizgiler belirdi ? Reglinize kaç gün kaldı o da önemli . İlk 10 dakikadan sonra testi dikkate almayın kuruma çizgisi olabiliyorMerhaba arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım hamilelik testi yapmak istedim ama ikincisi çizgi silik çıktı lütfen yardımcı olur musunuz
Testi yaptıktan belki 2/3 dakika içinde böyle oldu hala daha öyle daha çok belirginlik falan olmadı ayın 6 sında regl oldum 8inde reglim bitti şuan hesaplayıcıya göre bir sonraki regl günüme 20 gün varKaç dakika sonra bu çizgiler belirdi ? Reglinize kaç gün kaldı o da önemli . İlk 10 dakikadan sonra testi dikkate almayın kuruma çizgisi olabiliyor
Çok erken test yapmak için ama.. ilişki tarihini hatırlıyor musunuz pekiTesti yaptıktan belki 2/3 dakika içinde böyle oldu hala daha öyle daha çok belirginlik falan olmadı ayın 6 sında regl oldum 8inde reglim bitti şuan hesaplayıcıya göre bir sonraki regl günüme 20 gün var
Kaç dakika sonra bu çizgiler belirdi ? Reglinize kaç gün kaldı o da önemli . İlk 10 dakikadan sonra testi dikkate almayın kuruma çizgisi olabiliy
Evet 9/12/16/19 günlerinde ilişkiye girdikÇok erken test yapmak için ama.. ilişki tarihini hatırlıyor musunuz peki
Canım bence bugün bi test daha yapEvet 9/12/16/19 günlerinde ilişkiye girdik
Bende öyle düşünüyordum evet bugün bi test daha alıp yapıyım önere biliceğiniz test markası varmı acabaCanım bence bugün bi test daha yap
Buradakiler genellikle avox marka önermiş ama sen bi yap bakalım ben de merak ettim durum ne çıkacakBende öyle düşünüyordum evet bugün bi test daha alıp yapıyım önere biliceğiniz test markası varmı acaba
Tamam size de haber vericemBuradakiler genellikle avox marka önermiş ama sen bi yap bakalım ben de merak ettim durum ne çıkacak
Bunu da yaptım aynı şekilde çok az bir belirginlik var 2 dakika da böyle oluyor uzun sürede değil ama şuan ne diyeceğimi şaşırdımBuradakiler genellikle avox marka önermiş ama sen bi yap bakalım ben de merak ettim durum ne çıkacak
Buradakiler genellikle avox marka önermiş ama sen bi yap bakalım ben de merak ettim durum ne çıkacak
Canım bence bugün bi test daha
Buradakiler genellikle avox marka önermiş ama sen bi yap bakalım ben de merak ettim durum ne çıkacak