- 28 Mayıs 2024
- 130
- 12
- 26
-
- Konu Sahibi aslisahayannn
Ne zaman yapacaksın canımİnşallah canım olur. Rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar . İnşallah biz de birgün sevineceğiz canım çıkmazsa da sakın üzülme diğer ay tutar merak etme
İnşallah aminnnn canımİnşallah canım olur. Rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar . İnşallah biz de birgün sevineceğiz canım çıkmazsa da sakın üzülme diğer ay tutar merak etme
Yaptım vallahi confort diye bir test hiç bişey çıkkmadı şuan çok üzüldümİnşallah canım olur. Rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar . İnşallah biz de birgün sevineceğiz canım çıkmazsa da sakın üzülme diğer ay tutar merak etme
Ne zaman yapacaksın canım
Canım baya belli sende büyük ihtimalle var gebelikAdetime 3 gün kala yaptım hepside bugün yapılmış test gebelik olabilirmi yoksa yanlış çıkma ihtimali varmi
Kan tahlili yaptırsam cikarmiCanım baya belli sende büyük ihtimalle var gebeliksen yarın bir daha yap ama yüzde seksen var canım hayırlı olsun
İnşallah canım olur. Rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar . İnşallah biz de birgün sevineceğiz canım çıkmazsa da sakın üzülme diğer ay tutar merak etme
Çıkar canım istersen git doktora , istersen de adetinin geçmesini bekleKan tahlili yaptırsam cikarmi
Üzülme canım pes etme çalışmalara devam et
Merhaba kan tahlili yaptırdınızmı acaba sonucunuz nedirAdetime 3 gün kala yaptım hepside bugün yapılmış test gebelik olabilirmi yoksa yanlış çıkma ihtimali varmi
Ben pes ettim artık er ay hüsrana uğramaktan çok yoruldumÜzülme canım pes etme çalışmalara devam et
Canım sakın karamsarlığa kapılma. Sürekli bebek fikrini de düşünme. Sen şimdi vazgeçtin ya psikolojik olarak emin ol artık daha kolay tutacak. İnşallah bir dahaki aylarda hayırlı haberlerin gelir. Ben de her ay üzülüyorum..Ben pes ettim artık er ay hüsrana uğramaktan çok yoruldum
Acaba kilodan dolayı mı hamile kalamıyorumCanım sakın karamsarlığa kapılma. Sürekli bebek fikrini de düşünme. Sen şimdi vazgeçtin ya psikolojik olarak emin ol artık daha kolay tutacak. İnşallah bir dahaki aylarda hayırlı haberlerin gelir. Ben de her ay üzülüyorum..
Acaba kilodan dolayı mı hamile kalamıyorum
Daha önce hormon testi vs yaptırdın mı canım ? Ya öyle düşünme ne kilolular car hamile kalıyorlar ben pek kilodan dolayı olduğunu düşünmüyorum canım ama zayıflasan tabi daha sağlıklı bir gebeliğin olurAcaba kilodan dolayı mı hamile kalamıyorum
Benim 3 çocuğum var doktor takibine de gidiyorum zaten benlik bi sorun yok yumurtalarımda gayet iyi durumda gebelik olabilir diyo doktorlar siz şimdi diceksiniz ki 3 çocuğun var daha neden bebek isitosun olmuyor diye üzülüyosun ben 16 yasında ilk defa anne oldum 18/19 yaşında en son kızımı doğurdum onlara bakamadım cahildim annelik gebelik nasıl bişey her şeyi unıttum tabiki onlar benim ilkim ama şuan kendimi anne olmaya hazır hissediyorum ve anne olmak o duyguları yasayıp tatmak istiyorumDaha önce hormon testi vs yaptırdın mı canım ? Ya öyle düşünme ne kilolular car hamile kalıyorlar ben pek kilodan dolayı olduğunu düşünmüyorum canım ama zayıflasan tabi daha sağlıklı bir gebeliğin olur
Anlıyorum tabi haklısınız ama daha önceden gene kalabilmişseniz bir sıkıntı yok yine kalırsınız sadece kafaya takıyorsunuz ondan hemen olmuyordur. 4. Çocuğa bakabilecek maddi manevi gücünüz yeterli mi yanlış anlamayın sizin için soruyorum. Sonra zorluk çekmeyin diye. Şuanda nasıl bakıyorsunuz 3 çocuğa yetişebiliyor musunuz. Benim hiç yok çocuğum 26 yaşındayım ben çok tedirginim bakamam diye korkuyorumBenim 3 çocuğum var doktor takibine de gidiyorum zaten benlik bi sorun yok yumurtalarımda gayet iyi durumda gebelik olabilir diyo doktorlar siz şimdi diceksiniz ki 3 çocuğun var daha neden bebek isitosun olmuyor diye üzülüyosun ben 16 yasında ilk defa anne oldum 18/19 yaşında en son kızımı doğurdum onlara bakamadım cahildim annelik gebelik nasıl bişey her şeyi unıttum tabiki onlar benim ilkim ama şuan kendimi anne olmaya hazır hissediyorum ve anne olmak o duyguları yasayıp tatmak istiyorum
Emin ol ki ben 16 yaşında ilk kızımı doğurdum maddi gücümüz Çok da iyi değildi Ben eşimi kaçarak evlendim Ama gelen rızkıyla bereketiyle geliyor Ondan sonra korunma iğnesini kullandım 2 kızıma hamile kaldım Allah'a şükürler olsun Tabii ki de zorluk çektim ama Allah yardımcı oluyor Ben de hiçbir zaman öyle tedirginliğe girme çünkü gelen gerçekten bereketiyle geliyor Tabii ki zorluk çekersin sıkıntı çekersinAnlıyorum tabi haklısınız ama daha önceden gene kalabilmişseniz bir sıkıntı yok yine kalırsınız sadece kafaya takıyorsunuz ondan hemen olmuyordur. 4. Çocuğa bakabilecek maddi manevi gücünüz yeterli mi yanlış anlamayın sizin için soruyorum. Sonra zorluk çekmeyin diye. Şuanda nasıl bakıyorsunuz 3 çocuğa yetişebiliyor musunuz. Benim hiç yok çocuğum 26 yaşındayım ben çok tedirginim bakamam diye korkuyorum
Evet yaptırdım salı 35 çıktı şuanda düşük bugün tekrar yaptırdım bekliyorum inşallah yükselirMerhaba kan tahlili yaptırdınızmı acaba sonucunuz nedir