- Konu Sahibi aslisahayannn
Çok saol darısı sana inşallahBence gayet güzel yükselme olmuş hayırlı olsun çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol darısı sana inşallahBence gayet güzel yükselme olmuş hayırlı olsun çok sevindim
Çok sağol çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle inşallah o güzel kalbinle bana dua ettiğin için çok teşekkür ederimÇok saol darısı sana inşallah
Ben gerçekten daha önce 3 doğum yaptım bütün hamilelik yaşadım Ama dediğim gibi yani böyle şeyler hiç aklımda kalmadı yani bilmiyorum ne kadar gün arayla ilişkiye girmemiz gerekiyor Mesela hangi günler bizim için çok önemliÇok saol darısı sana inşallah
Benim 2 cocugumda doktor takıbiyle oldu 2.cocuk 5 sene sonra oldu polikistik over kıstı olduğu için biraz zor hamile kalıyorum kiloda var baya biBen gerçekten daha önce 3 doğum yaptım bütün hamilelik yaşadım Ama dediğim gibi yani böyle şeyler hiç aklımda kalmadı yani bilmiyorum ne kadar gün arayla ilişkiye girmemiz gerekiyor Mesela hangi günler bizim için çok önemli
Bazıları yumurtlama takibi yapıyor ovulasyon testi aliyor 2.cizgide koyulastiginda yumurtlama oluyormusBen gerçekten daha önce 3 doğum yaptım bütün hamilelik yaşadım Ama dediğim gibi yani böyle şeyler hiç aklımda kalmadı yani bilmiyorum ne kadar gün arayla ilişkiye girmemiz gerekiyor Mesela hangi günler bizim için çok önemli
Adet bittikten sonra 2 gün arayla ilişki oluncada hamilelik şansı artıyorBen gerçekten daha önce 3 doğum yaptım bütün hamilelik yaşadım Ama dediğim gibi yani böyle şeyler hiç aklımda kalmadı yani bilmiyorum ne kadar gün arayla ilişkiye girmemiz gerekiyor Mesela hangi günler bizim için çok önemli
Bende de kilo var ya acaba o yüzden mi hamile kalamıyorumBenim 2 cocugumda doktor takıbiyle oldu 2.cocuk 5 sene sonra oldu polikistik over kıstı olduğu için biraz zor hamile kalıyorum kiloda var baya bi
Benim uygulama ya göre bugün yumurtlama günü mBazıları yumurtlama takibi yapıyor ovulasyon testi aliyor 2.cizgide koyulastiginda yumurtlama oluyormus
Olabilir ben 6 kilo verdim öyle hamile kaldım diyet yaptımm birazda oda etkiliyor yumurtlamayiBende de kilo var ya acaba o yüzden mi hamile kalamıyorum
Benim çok akıntım var ama bilmiyorum uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm dün ilişkiye girdik eğer öyleyse yumurtlama dan kaç gün sonra belli oluyor gebelikBen yapışkan akinti olunca anlıyorum yumurtladigimi herkezde bir olmaz tabi kimisinde akıntı olmadanda yumurtluyor
Ben veremiyorum kiloOlabilir ben 6 kilo verdim öyle hamile kaldım diyet yaptımm birazda oda etkiliyor yumurtlamayi
Adet gününe 4 gün kala erken gebelik testi alıp yaparsan onda belli olur normal testte adet gecmeden cikmiyorBenim çok akıntım var ama bilmiyorum uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm dün ilişkiye girdik eğer öyleyse yumurtlama dan kaç gün sonra belli oluyor gebelik
Bende çok zor verdim incirle havuc kürüde baya fayda etti bana günde 1 defa aslan pençesi içtim yumurtlama gününe kadar ondan sonra bıraktımBen veremiyorum kilo
Adet gününe 4 gün kala erken gebelik testi alıp yaparsan onda belli olur normal testte adet gecmeden cikmiyo
Anladım tamam çok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırım Allah'ın izniyleBende çok zor verdim incirle havuc kürüde baya fayda etti bana günde 1 defa aslan pençesi içtim yumurtlama gününe kadar ondan sonra bıraktım
Lütfen dua edin bana daBende çok zor verdim incirle havuc kürüde baya fayda etti bana günde 1 defa aslan pençesi içtim yumurtlama gününe kadar ondan sonra bıraktım
İnşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırsınLütfen dua edin bana da
Adetliyken kan tahlililini yaptırdınınmi prolaktin yüksek olursa oda hamile kalmayı engellerA
Anladım tamam çok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırım Allah'ın izniyle
O ne olıyor evet adetin 2. Günü yaptırdımAdetliyken kan tahlililini yaptırdınınmi prolaktin yüksek olursa oda hamile kalmayı engeller
O ne olıyor evet adetin 2. Günü yaptırdıAdetliyken kan tahlililini yaptırdınınmi prolaktin yüksek olursa oda hamile kalmayı engeller
İnşallah inşallahİnşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın