-
- Konu Sahibi aslisahayannn
Bende polikistik over olduğu için adetim düzensiz yumurtlama günüm ne zaman olacağını hesapliyamiyorum yumurta fazla olduğu için kendiliginden büyüyüp catlamiyor folik asitte kullandım hamile kalmadan önce 2 ay boyuncaTakviye almak gerek tabiki düzenli beslenmek gerek ama sabah iliskiye girenler % 95 hamile kalıyor gece olan ilişki daha düşük sperm oluyormuş
Gerek olsaydı yapardım 5 haftalık hamileyim haftaya keseyi görmeye gidecemPoliskistik over için soğan kürü ve felixon diye bir vitamin var hem erkek hem kadin için olan trendyolda var hatta onu kullanın derim multivitamin 1 ay düzenli kullanın çok iyi gelicek vicut toparlanicak daha enerjik olunuyor birde damardan glutatyon almayı unutmayın haftada bir gün 1 ay boyunca yapın bir arkadaşım özel bir doktora gitmiş onun tavsiyeleriyle hamile kaldı böyle
Masallah çok sevindim rabbim kucaginiza almayı nasip etsinGerek olsaydı yapardım 5 haftalık hamileyim haftaya keseyi görmeye gidecem
Amin inşallahMasallah çok sevindim rabbim kucaginiza almayı nasip etsin
Adetiniz gecikince tekrarlayın eğer varsa çıkarMerhaba ben bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olurmu acaba çatlatma iğnesi oldum 15. Gün bugun
Kan verin varsa düşükte olsa çıkarMerhaba ben bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olurmu acaba çatlatma iğnesi oldum 15. Gün bugun
Gecikmeyi bekliyim artık hiç belirtide yok bende silikte olsa çizgi olsa direk vericem kanAdetiniz gecikince tekrarlayın eğer varsa çıkar
Bende catlatma ignesi vurdurdum adetim 10 gün gecikince kanda belli oldu ondan önce evde test yaptım negatif çıktı kanda ogrendimGecikmeyi bekliyim artık hiç belirtide yok bende silikte olsa çizgi olsa direk vericem kan
Evet bende gördüm hafiften görünüyor cizgi adetiniz gecikince kan tahlili verin gebelik varsa çıkarBiliyorum çok erken ama adetime 10 gün var suphelendigim için test yaptım göz yanilmasi mi yaşıyorum acaba bakarmisiniz bi hafif bir çizgi var gibi geldi bana
Ay inşallah ya umutlanmak istemiyorumEvet bende gördüm hafiften görünüyor cizgi adetiniz gecikince kan tahlili verin gebelik varsa çıkar
Çok erken yaptığınız için öyle çıkmis erken gebelik testi adete 5 gün kala daha net sonuç gösteriyorAy inşallah ya umutlanmak istemiyorum
Çarşamba günü yenilenmeyi düşünüyorum biraz daha mı beklesemÇok erken yaptığınız için öyle çıkmis erken gebelik testi adete 5 gün kala daha net sonuç gösteriyor
Bence bekleyin cumartesi günü yapin ozaman varsa daha net cikarÇarşamba günü yenilenmeyi düşünüyorum biraz daha mı beklesem
Teşekkür ederimBence bekleyin cumartesi günü yapin ozaman varsa daha net cikar
Benim bugün 14. Günüm iğneden idrar testim negatif hep kaç tane yaptıysam Şuan bana umut oldunuz çok kötüydümBende catlatma ignesi vurdurdum adetim 10 gün gecikince kanda belli oldu ondan önce evde test yaptım negatif çıktı kanda ogrendim