Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi lütfen fikir verin 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynısı oldu regl 3gün geç. Kaset test çift çizgi. Mide yanma vs belirtileirm çok ama kan negatif çıktı bende çok mutsuzum şuan anlatamam ağlayıp duruyorum. Çok zor beklemek gerçekten
Bende ağla ağla içim dışıma çıktı canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum predictore demediğim kalmadı böyle rezillik olamaz kan sonucum çıkana kadar kendimi hamile ilan ettim allahtan yakınımlara dememiştim

Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız kanda negatif çıksa da erken dönem olduğu için böyle olabilir..

Yumurtlamamın üzerinden 12 13 gün geçti olsa çıkardı bence kuzum ya
Takvim uygulamasına göre mi? Eğer öyleyse yanlış çıkabiliyor boşuna üzülme şüphen varsa baktırmaya devam et..benim de başıma geldi meğer geç yumurtlamışım...

Takvim uygulamasına göre mi? Eğer öyleyse yanlış çıkabiliyor boşuna üzülme şüphen varsa baktırmaya devam et..benim de başıma geldi meğer geç yumurtlamışım...
Öylemi ben bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı ama mide yanmalarım 9gün önce başladı bilmiyorum benimde hala umudum var açıkçası bekliyorum adet olacak mıyım. Siz nasıl öğrendiniz adet kaç gün geçmişti

Ben de bilmiyordum yumurtlama günümü, adet gecikmesinin 6. günü beta hcg 100 çıkmıştı, oncesinde idrar testlerim negatif çıkıyordu bosuna üzülmüştüm kahrolmuştum.. Gerçi nasip olmadı yine kaybettim bebeğimi ama eğer şüpheniz varsa boşuna üzülmeyin diye yazmak istedim.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin size de Allah sabır versin inşallah.

Esin kesinlikle caksir suyu kullansin birde proxeed plus kullansin caksiri sende kullan yumurtlama gubuna kadar
Kullanıyor canım doktorun verdiği ilaçları da kullanıyor ben de kullandım ama polikistik görünüm oldu birçok yumurta oluşmuş hepsi de büyümeyincw kalmışlar küçük küçük bıraktım o yüzden

Caksir sana iyi gelir dogurganligi artiiriyor nasil kullandin sen uygulama yolun nasildi?

Caksir sana iyi gelir dogurganligi artiiriyor nasil kullandin sen uygulama yolun nasildi?
Ben çok karıştırdım kuzum ya hayıt tohumu içtim macın yedim caksır içtim vücut kafayı yedi

Iyi yapmissin denemissin en azindan kac kullandin caksiri
İşte adet bitiminden başladım yumurtlamayı geçti bıraktım ama erkem yumurtladım ve birden fazla yumurtam olmustu tuttu mu bilmiyoeum benim eşimde de sorun olduğu icin

İşte adet bitiminden başladım yumurtlamayı geçti bıraktım ama erkem yumurtladım ve birden fazla yumurtam olmustu tuttu mu bilmiyoeum benim eşimde de sorun olduğu icin
Esin kesinlikle proxeed plus kullansin ve havus suyu sık ona icsin insallah en kisa zamanda bebisiniz olur

Esin kesinlikle proxeed plus kullansin ve havus suyu sık ona icsin insallah en kisa zamanda bebisiniz olur
İnsallah kuzum artmed diye bir ilaç kullanıyor proxeed tarzı o da doktor vermişti ürolog ikinci ayımızdayız bakalım bebeğimiz ne zaman gelicek

Canim adetin biter bitmez kullan. Yumurtlama gununden eminsen ne zaman oldugunu biliyorsan yumurtlamadan 1 gun once birak erkek her zaman kullanabilir.
Yumurtlama takibi yapmayacağım o zaman ben icmeyeyim sıkıntı olmasin erken ya da gec yumurtlama olabilir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…