Bende ağla ağla içim dışıma çıktı canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum predictore demediğim kalmadı böyle rezillik olamaz kan sonucum çıkana kadar kendimi hamile ilan ettim allahtan yakınımlara dememiştimBenimde aynısı oldu regl 3gün geç. Kaset test çift çizgi. Mide yanma vs belirtileirm çok ama kan negatif çıktı bende çok mutsuzum şuan anlatamam ağlayıp duruyorum. Çok zor beklemek gerçekten
Bende kimseye söylemedim. Çok mutsuzum çokBende ağla ağla içim dışıma çıktı canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum predictore demediğim kalmadı böyle rezillik olamaz kan sonucum çıkana kadar kendimi hamile ilan ettim allahtan yakınımlara dememiştim
Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız kanda negatif çıksa da erken dönem olduğu için böyle olabilir..Bende ağla ağla içim dışıma çıktı canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum predictore demediğim kalmadı böyle rezillik olamaz kan sonucum çıkana kadar kendimi hamile ilan ettim allahtan yakınımlara dememiştim
Yumurtlamamın üzerinden 12 13 gün geçti olsa çıkardı bence kuzum yaYumurtlama gününüzü bilmiyorsanız kanda negatif çıksa da erken dönem olduğu için böyle olabilir..
Takvim uygulamasına göre mi? Eğer öyleyse yanlış çıkabiliyor boşuna üzülme şüphen varsa baktırmaya devam et..benim de başıma geldi meğer geç yumurtlamışım...Yumurtlamamın üzerinden 12 13 gün geçti olsa çıkardı bence kuzum ya
Öylemi ben bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı ama mide yanmalarım 9gün önce başladı bilmiyorum benimde hala umudum var açıkçası bekliyorum adet olacak mıyım. Siz nasıl öğrendiniz adet kaç gün geçmiştiTakvim uygulamasına göre mi? Eğer öyleyse yanlış çıkabiliyor boşuna üzülme şüphen varsa baktırmaya devam et..benim de başıma geldi meğer geç yumurtlamışım...
Ben de bilmiyordum yumurtlama günümü, adet gecikmesinin 6. günü beta hcg 100 çıkmıştı, oncesinde idrar testlerim negatif çıkıyordu bosuna üzülmüştüm kahrolmuştum.. Gerçi nasip olmadı yine kaybettim bebeğimi ama eğer şüpheniz varsa boşuna üzülmeyin diye yazmak istedim.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÖylemi ben bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı ama mide yanmalarım 9gün önce başladı bilmiyorum benimde hala umudum var açıkçası bekliyorum adet olacak mıyım. Siz nasıl öğrendiniz adet kaç gün geçmişti
Amin size de Allah sabır versin inşallah.Ben de bilmiyordum yumurtlama günümü, adet gecikmesinin 6. günü beta hcg 100 çıkmıştı, oncesinde idrar testlerim negatif çıkıyordu bosuna üzülmüştüm kahrolmuştum.. Gerçi nasip olmadı yine kaybettim bebeğimi ama eğer şüpheniz varsa boşuna üzülmeyin diye yazmak istedim.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Esin kesinlikle caksir suyu kullansin birde proxeed plus kullansin caksiri sende kullan yumurtlama gubuna kadarAy canım ya bizim de sorun var eşimde bana da umut oldun suan insallah güzel sonuc alırsın heyecanla bekliyorum sonucunu:)
Kullanıyor canım doktorun verdiği ilaçları da kullanıyor ben de kullandım ama polikistik görünüm oldu birçok yumurta oluşmuş hepsi de büyümeyincw kalmışlar küçük küçük bıraktım o yüzdenEsin kesinlikle caksir suyu kullansin birde proxeed plus kullansin caksiri sende kullan yumurtlama gubuna kadar
Caksir sana iyi gelir dogurganligi artiiriyor nasil kullandin sen uygulama yolun nasildi?Kullanıyor canım doktorun verdiği ilaçları da kullanıyor ben de kullandım ama polikistik görünüm oldu birçok yumurta oluşmuş hepsi de büyümeyincw kalmışlar küçük küçük bıraktım o yüzden
Ben çok karıştırdım kuzum ya hayıt tohumu içtim macın yedim caksır içtim vücut kafayı yediCaksir sana iyi gelir dogurganligi artiiriyor nasil kullandin sen uygulama yolun nasildi?
Caksiri kadinlar nasıl kullanmalı?Caksir sana iyi gelir dogurganligi artiiriyor nasil kullandin sen uygulama yolun nasildi?
Canim adetin biter bitmez kullan. Yumurtlama gununden eminsen ne zaman oldugunu biliyorsan yumurtlamadan 1 gun once birak erkek her zaman kullanabilir.Caksiri kadinlar nasıl kullanmalı?
Ben çok karıştırdım kuzum ya hayıt tohumu içtim macın yedim caksır içtim vücut kafayı yedi
İşte adet bitiminden başladım yumurtlamayı geçti bıraktım ama erkem yumurtladım ve birden fazla yumurtam olmustu tuttu mu bilmiyoeum benim eşimde de sorun olduğu icinIyi yapmissin denemissin en azindan kac kullandin caksiri
Esin kesinlikle proxeed plus kullansin ve havus suyu sık ona icsin insallah en kisa zamanda bebisiniz olurİşte adet bitiminden başladım yumurtlamayı geçti bıraktım ama erkem yumurtladım ve birden fazla yumurtam olmustu tuttu mu bilmiyoeum benim eşimde de sorun olduğu icin
İnsallah kuzum artmed diye bir ilaç kullanıyor proxeed tarzı o da doktor vermişti ürolog ikinci ayımızdayız bakalım bebeğimiz ne zaman gelicekEsin kesinlikle proxeed plus kullansin ve havus suyu sık ona icsin insallah en kisa zamanda bebisiniz olur
Yumurtlama takibi yapmayacağım o zaman ben icmeyeyim sıkıntı olmasin erken ya da gec yumurtlama olabilir belli olmazCanim adetin biter bitmez kullan. Yumurtlama gununden eminsen ne zaman oldugunu biliyorsan yumurtlamadan 1 gun once birak erkek her zaman kullanabilir.
Daha erken hayirlisi olsun rabbom veriri insallah bizde yedinci aydayiz rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsallah kuzum artmed diye bir ilaç kullanıyor proxeed tarzı o da doktor vermişti ürolog ikinci ayımızdayız bakalım bebeğimiz ne zaman gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?