Sonuç kaçKızlaaar kan sonucum çıktı negatifmiş.
Söylemediler telefonla aradım negatif dediler akşama gidip alıcam sonucumu çok üzüldüm çok araştırdım predictor yanılmamış hep okuduklarımda neden böyle oldu acabaSonuç kaç
Belki yükselir adetiniz daha geçmedi hemSöylemediler telefonla aradım negatif dediler akşama gidip alıcam sonucumu çok üzüldüm çok araştırdım predictor yanılmamış hep okuduklarımda neden böyle oldu acaba
Bilemiyorum ya sonuçta ilk kana geçip sonra idrara geçen bişey idrarda çıkan hormon kanda hayli hayli çıkmalıydı gerçekten çok üzüldüm daha öncelerinde kuruma çizgileri heveslendirip yıkardı ama bu sefer 3 4 dakikada çıkınca cidden kesin var dedimBelki yükselir adetiniz daha geçmedi hem
Benim gibi olmuş çok üzüldüm. Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı o neden oluyormuş. Belki sizde de vardırKızlaaar kan sonucum çıktı negatifmiş.
İdrar yolu enfeksiyonu gibi bir belirtim yok ama çok kötü bir şey hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorumBenim gibi olmuş çok üzüldüm. Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı o neden oluyormuş. Belki sizde de vardırhakkınızda hayırlısı olsun
Kuzum normal gebelik testi ise yanılma payı var ama erken gebelik testi yaptıysan yanılma payı yok denecek kadar az , yeteri kadar yükselmedigi icin negatif dediler belki adetin gecesini bekle 2 3 gün sonra tekrar yap tet hatta ama erken gebelik testiBilemiyorum ya sonuçta ilk kana geçip sonra idrara geçen bişey idrarda çıkan hormon kanda hayli hayli çıkmalıydı gerçekten çok üzüldüm daha öncelerinde kuruma çizgileri heveslendirip yıkardı ama bu sefer 3 4 dakikada çıkınca cidden kesin var dedimhayırlısı artık ne diyelim
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bi de herkes pozitif konuşunca insan emin olmasa da inanmaya başlıyor. Ben kan verirken o kadar emindim ki negatif çıkmayacağınaİdrar yolu enfeksiyonu gibi bir belirtim yok ama çok kötü bir şey hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum
Üzülme canım Rabbim geciktiriyosa güzelelştiriyodurBilemiyorum ya sonuçta ilk kana geçip sonra idrara geçen bişey idrarda çıkan hormon kanda hayli hayli çıkmalıydı gerçekten çok üzüldüm daha öncelerinde kuruma çizgileri heveslendirip yıkardı ama bu sefer 3 4 dakikada çıkınca cidden kesin var dedimhayırlısı artık ne diyelim
Bunu bende düşündüm. İlk hamileliğimde 14,77 çıkmıştı doktor negatif demişti. Aslında testin üzerinde bile yazıyor. Düşük diye bazı doktorlar kaale almıyor. Ama bunu söyleyip bi de bu açıdan heveslendirmek istemedim. Düşük değerleri görünce daha da yıkılır diyeKuzum normal gebelik testi ise yanılma payı var ama erken gebelik testi yaptıysan yanılma payı yok denecek kadar az , yeteri kadar yükselmedigi icin negatif dediler belki adetin gecesini bekle 2 3 gün sonra tekrar yap tet hatta ama erken gebelik testiya varya nasil sevinmiştim umut olmuştun bana
Bende böyle dusundum doktorlar icin belli bir değer var sanırsam o değerin altında olunca soylemiyolar belki olsada olmasada allahdan umut kesilmez. Beklemek çok zor birşey..Bunu bende düşündüm. İlk hamileliğimde 14,77 çıkmıştı doktor negatif demişti. Aslında testin üzerinde bile yazıyor. Düşük diye bazı doktorlar kaale almıyor. Ama bunu söyleyip bi de bu açıdan heveslendirmek istemedim. Düşük değerleri görünce daha da yıkılır diye
Kızlar demin tekrar aradım sonucumu mail atar mısınız diye sonucum 1.20 yani bildiğin negatif artık reglime kalmış zaten bir kaç gün olsaydı yükselmiş olurdu heralde zaten ne biliyim bi 4 5 çıksa bile olabilir derdim umutlarımın hevesimin hepsi çöpe gittiBunu bende düşündüm. İlk hamileliğimde 14,77 çıkmıştı doktor negatif demişti. Aslında testin üzerinde bile yazıyor. Düşük diye bazı doktorlar kaale almıyor. Ama bunu söyleyip bi de bu açıdan heveslendirmek istemedim. Düşük değerleri görünce daha da yıkılır diye
yakın zamanda sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim mübarek kandil gününde dualarımız kabul olsunKızlar demin tekrar aradım sonucumu mail atar mısınız diye sonucum 1.20 yani bildiğin negatif artık reglime kalmış zaten bir kaç gün olsaydı yükselmiş olurdu heralde zaten ne biliyim bi 4 5 çıksa bile olabilir derdim umutlarımın hevesimin hepsi çöpe gitti
Amin canım inşallah saolAllah en y
yakın zamanda sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim mübarek kandil gününde dualarımız kabul olsun
Benimde aynısı oldu regl 3gün geç. Kaset test çift çizgi. Mide yanma vs belirtileirm çok ama kan negatif çıktı bende çok mutsuzum şuan anlatamam ağlayıp duruyorum. Çok zor beklemek gerçektenSizi o kadar iyi anlıyorum ki bi de herkes pozitif konuşunca insan emin olmasa da inanmaya başlıyor. Ben kan verirken o kadar emindim ki negatif çıkmayacağınayıkıldım sonucu görünce. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder size Beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?