Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi lütfen fikir verin 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MelodiXX

Dünyanın adaletine karşıyım.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
1.477
3.731
133
Kızlar herkese merhaba
Çok heycanlıyım ellerim titriyor yanlış yazarsam kusura bakmayın bayadır çocuk istiyoruz sperm sorunumuz var diye çakşır kullanmaya başladı eşim bu ay çok itinala uğraştık özetle reglime 3 4 gün var bu gün sabah predictor ile gebelik testi yaptım ilk idrarla 3 4 dakikada kimsenin göremeyeceği bir silik ip gibi çizgi belirdi ama ilk dakikalarda pembe ip gibi ikinci çizgi, resim de çıkmıyor diye çekip atamadım kalbim küt küt heycandan ağladım resmen sizce var mıdır predictor yanılabilir mi hani birine göstermeye korktum bunu nasıl gördün dicek diye ama hayal değil gerçekten var eminim predictör yanılır mı ? Yada ip gibi olan çizgiler geçerli mi sonradanda bekledim hiç koyulaşmadı olduğu gibi duruyo o çizgi yanılma payı nedir fikir verin lütfen

At bi bakalım

Kuruyunca daha belirginleşir o zaman anlarsın ama erken gebelik testlerinde yanılan çok duymadım canm inşallah vardır hayırlısı olsun

Kuruyunca daha belirginleşir o zaman anlarsın ama erken gebelik testlerinde yanılan çok duymadım canm inşallah vardır hayırlısı olsun
Evet aynen yanılan oluyor ama predictör de yanılma oluyor mu onu bilmiyordum bide ilk dakikalarda çıkınca heycan yaptım

yarın tekrar bir test yap inşallah vardır canım
Bende caksir köküne başladım ne kadar süredir kullaniyorsunuz

Pencerenin önünde fotoğrafını çekin.

Kızlar içini açıp arkasından çekince anca resimde belli oldu bakanın gör olabileceği ikinci çizgi tek avuntum hemen çıkması

Benim ip gibi çıktı yanlışmış ama benimki erken gebelik değildi. Erken gebelik testlerinde zaten ince oluyor çizgi. Bi kan verin bence

Birazdan kan vermeye gidiceğim. Kan negatif çıkarsa beni avutun kızlar ben kendimi tutamam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…