Için ferah tut herşey gönlünce olsun Rabbim vermiyorsa da en güzel zamanı bekliyor ummadığın da verecek sana güzelliği merak etme bence varBirazdan kan vermeye gidiceğim. Kan negatif çıkarsa beni avutun kızlar ben kendimi tutamam çünkü
Belli ediyo canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2597224 Kızlar içini açıp arkasından çekince anca resimde belli oldu bakanın gör olabileceği ikinci çizgitek avuntum hemen çıkması
Bize yazmayı unutma sonucu sağlık ocağında mi vereceksin orada geç cikarBirazdan kan vermeye gidiceğim. Kan negatif çıkarsa beni avutun kızlar ben kendimi tutamam çünkü
Hastaneye geçiceğim kuzum sonuç çıkar çıkmaz yazıcam size inşallah güzel sonuç çıkar yanıltmaz test içimde korku var inanamıyorum halaBize yazmayı unutma sonucu sağlık ocağında mi vereceksin orada geç cikar
Yarın sabah tekrarla var gibiKızlar attım resim
merhaba bende adet gününde test yapmıstım ip gibi belirsizdi koyulaşma olmadı fakat suan hamileyim hamilenin duası kabul olur Mevlam kucagını boş bırakmasınKızlar herkese merhaba
Çok heycanlıyım ellerim titriyor yanlış yazarsam kusura bakmayın bayadır çocuk istiyoruz sperm sorunumuz var diye çakşır kullanmaya başladı eşim bu ay çok itinala uğraştık özetle reglime 3 4 gün var bu gün sabah predictor ile gebelik testi yaptım ilk idrarla 3 4 dakikada kimsenin göremeyeceği bir silik ip gibi çizgi belirdi ama ilk dakikalarda pembe ip gibi ikinci çizgi, resim de çıkmıyor diye çekip atamadım kalbim küt küt heycandan ağladım resmen sizce var mıdır predictor yanılabilir mi hani birine göstermeye korktum bunu nasıl gördün dicek diye ama hayal değil gerçekten var eminimpredictör yanılır mı ? Yada ip gibi olan çizgiler geçerli mi sonradanda bekledim hiç koyulaşmadı olduğu gibi duruyo o çizgi yanılma payı nedir fikir verin lütfen
Bekliyorum güzel haberiniHastaneye geçiceğim kuzum sonuç çıkar çıkmaz yazıcam size inşallah güzel sonuç çıkar yanıltmaz test içimde korku var inanamıyorum hala
Predictorle mi yapmıştın sende kuzum ay allah razı olsun amiiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahmerhaba bende adet gününde test yapmıstım ip gibi belirsizdi koyulaşma olmadı fakat suan hamileyim hamilenin duası kabul olur Mevlam kucagını boş bırakmasın
Amin canım evet predictorle yapmıştımPredictorle mi yapmıştın sende kuzum ay allah razı olsun amiiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya çok sevindim inşallah benimde yanılmaz ya inşallahAmin canım evet predictorle yapmıştım
inşallah canım Allah gönlüne göre versinYa çok sevindim inşallah benimde yanılmaz ya inşallah
Ay canım ya bizim de sorun var eşimde bana da umut oldun suan insallah güzel sonuc alırsın heyecanla bekliyorum sonucunu:)Ya çok sevindim inşallah benimde yanılmaz ya inşallah
Ben bu ay o kadar umutsuzdum o kadar mutsuzdum ki anlatamam morfolojimiz %2 bizim hatta konu açtım bir çok kişiye danıştım herkesten allah razı olsun bana moral vermeye çalıştılar destek oldular testi de asla çıkmaz diye yaptım seni gerçekten çok iyi anlıyorum kan sonucumu hemen haber vericem sizi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşucazAy canım ya bizim de sorun var eşimde bana da umut oldun suan insallah güzel sonuc alırsın heyecanla bekliyorum sonucunu:)
İnsallah canım bizim de sayımız az tekrar test vericez korkudan gidemiyoruz bize de cesaret olur rabbim yüzümüzü güldürsün insallah bu mübarek günde :)Ben bu ay o kadar umutsuzdum o kadar mutsuzdum ki anlatamam morfolojimiz %2 bizim hatta konu açtım bir çok kişiye danıştım herkesten allah razı olsun bana moral vermeye çalıştılar destek oldular testi de asla çıkmaz diye yaptım seni gerçekten çok iyi anlıyorum kan sonucumu hemen haber vericem sizi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşucaz
Yaaaaa canım benim en büyük sırdaşım teşekkür ederim daha kan tahlilim çıkmadı inşallah vardır rabbim hepimize tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyuMelodimmvar kiz valla o çizgi net şekilde görünüyor. Ya insallah kandada cikar bare birimizin yuzu gülsün artik kuzum tum kalbimle dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?