Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi lütfen fikir verin 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize yazmayı unutma sonucu sağlık ocağında mi vereceksin orada geç cikar
Hastaneye geçiceğim kuzum sonuç çıkar çıkmaz yazıcam size inşallah güzel sonuç çıkar yanıltmaz test içimde korku var inanamıyorum hala

merhaba bende adet gününde test yapmıstım ip gibi belirsizdi koyulaşma olmadı fakat suan hamileyim hamilenin duası kabul olur Mevlam kucagını boş bırakmasın

merhaba bende adet gününde test yapmıstım ip gibi belirsizdi koyulaşma olmadı fakat suan hamileyim hamilenin duası kabul olur Mevlam kucagını boş bırakmasın
Predictorle mi yapmıştın sende kuzum ay allah razı olsun amiiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ay canım ya bizim de sorun var eşimde bana da umut oldun suan insallah güzel sonuc alırsın heyecanla bekliyorum sonucunu:)
Ben bu ay o kadar umutsuzdum o kadar mutsuzdum ki anlatamam morfolojimiz %2 bizim hatta konu açtım bir çok kişiye danıştım herkesten allah razı olsun bana moral vermeye çalıştılar destek oldular testi de asla çıkmaz diye yaptım seni gerçekten çok iyi anlıyorum kan sonucumu hemen haber vericem sizi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşucaz

İnsallah canım bizim de sayımız az tekrar test vericez korkudan gidemiyoruz bize de cesaret olur rabbim yüzümüzü güldürsün insallah bu mübarek günde :)

Melodimm var kiz valla o çizgi net şekilde görünüyor. Ya insallah kandada cikar bare birimizin yuzu gülsün artik kuzum tum kalbimle dualarım seninle

Melodimm var kiz valla o çizgi net şekilde görünüyor. Ya insallah kandada cikar bare birimizin yuzu gülsün artik kuzum tum kalbimle dualarım seninle
Yaaaaa canım benim en büyük sırdaşım teşekkür ederim daha kan tahlilim çıkmadı inşallah vardır rabbim hepimize tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…