- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun, sende sag saglim kucagina alirsin insallahİnşallah olur dualarım seninle canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun, sende sag saglim kucagina alirsin insallahİnşallah olur dualarım seninle canım benim
İnşallah canım benimmmCok teşekkür ederim Allah razi olsun, sende sag saglim kucagina alirsin insallah
Hayırlı olsun canım, belirtilerini paylaşıp duyarlı yaklaştığım için teşekürlerArkadaşlar merhaba sırf şu erken gebelik belirtilerini anlatmak için açtım hesabıÖncelikle rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
3 . Hamilelik geçirdim ilk ikisi düşük oldu ama hepsinde belirtiler 10 gün önceden başladı doktorum artık deli olduğumu düşünüyodu ama benim vücudum hep alarm verdi.
İlkinde yumurtlama testi yapmıştım testten 3 gün sonra belirtiler başladı göğüs yanlarımda bi ağrı oldu ama en belirgin olan bi his vardı idrar istediği ama idrar yok sanki sıkışıyomuş gibi içerde bi karıncalanma bi hoş olma durumu oldu 2-3 gün sürüyo bu kesinlikle gebelik belirtisi . Çok araştırdım kimse böyle bir belirtisi olduğunu yazmadı .Daha sonra yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı ama kimyasalmış.
2. Hamileliğimde çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü idrarda çıktı yine hoş olma ve göğüs ağrısı vardı .Adete 5 gün kala ne bulduysam ağzıma tıkmaya başladım o derece bi açlık oldu. 5. Haftanın sonunda Pıhtılaşmadan dolayı düşük yaptım.
3. ise ilk belirti içim hoş oluyordu yine bi idrar geçecekmiş gibi daha sonra sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrı olup geçiyodu tek taraflı değil ama . Sanki adet olacakmışsınız gibi.aşırı derecede yemek yemeye acıkmaya başladım.Midem çok yanıyordu her gün Gaviscon alıyordum Daha adetime 6 gün var bu neyin açlığı diyordum ama hamileymişim adete 4 gün kala gösterdi yine adet gününden 1 gün önce karın ağrım ve bel ağrım başladı yoğun derecede.inşallah bu belirtilerim size yardımcı olurr
Teşekkür ederim canımm evet her iki tarafta başladı yumurtlama zamanı öyle devam ediyo hiç kesilmedi bi sağ bi solHayırlı olsun canım, belirtilerini paylaşıp duyarlı yaklaştığım için teşekürler
Benim yumurtlama haftam, sende ağrı oluyor muydu bu hafta?
Benim önce sol sonra sağ yumurtam ağrıdı normalde kasıklar ağrırda boyle iki taraflı oluyor muydu sende ondan sormak istedim.
Ya inş banada her isteyenede nasip olurTeşekkür ederim canımm evet her iki tarafta başladı yumurtlama zamanı öyle devam ediyo hiç kesilmedi bi sağ bi sol
Ya hamile kalsan "neden hamile kaldin, olmasaydı bebek, korunmayi mı beceremedinoz, masraflarınız artacak" dese?Benim kayinvalidemde de e hani yok mu deyip duruyo, olmuyo diyemiyorum yok anne daha erken düşünmüyoruz diyorum e olur mu hadi diyo, biliyorum olmadığını bildiğini bana tedaviye baslayin diyo sonrada
Canım ilk düşükte herhangi bir test yapmıyoruz dediler. İlk hamilelikte düşük oranı baya yüksekmiş. Bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm. 4 5 gün beklicem. Sonra kan testi vermeye gidicemAh be ne zor Allahım bir daha yaşatmasın bence çok da bekleme canım yap test bi de genetik test yaptırdın mı benim kan pıhtılaşması çıktı düşük varsa ihmal etmeyin o testleri
Benm ovulasyonumda hep pozıtıf ckıyor 10 gundur baktım hep pozıtıf bak atıyorum bunlar hep ayrı gunler en sondakide gebelık testim sizce varmıYa nasıl öğrenemezsin ben de ovülasyon denedim ikisi de kırmızıydı hamilelik testi yaptım negatifti ovülasyon daha erkenden saptıyor gebeliği kesinlikkle. İnşallahh canım sağ sağlim gelsin psikolojini iyi tut yeter ben şimdi sabah akşam progestan alıyorum corasprin içiyorum her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum 2 düşük olduğu için biraz zor geçiyor
Ama yaaa benim bu başlığın altı çokk uğurlu galibaa sen de hamilesiin hayırlı olsun canım benimmCanım ilk düşükte herhangi bir test yapmıyoruz dediler. İlk hamilelikte düşük oranı baya yüksekmiş. Bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm. 4 5 gün beklicem. Sonra kan testi vermeye gidicem
Kuzum yumurtlama gününden sonra ovülasyonda öatlama gördün mü ? Silikleştikten sonra koyulaşmaya döndüyse evettt hamilesin bence şu son attığın gebelik testi ne zamanınBenm ovulasyonumda hep pozıtıf ckıyor 10 gundur baktım hep pozıtıf bak atıyorum bunlar hep ayrı gunler en sondakide gebelık testim sizce varmı
Canısı benim de sadece sağda tek yumurta oluyor ama çift taraf ağrıyor ilginç bi şekilde bu ay soğan kürü yaptım peşine denedim oldu çok şükür şimdi bu pik zamanını iyi değerlendir 1 dolu 1 boş şeklinde yumurtlamanı hep takip et silikleştikten 6-7 gün sonra pik yaparsa hamile oluyosunYa inş banada her isteyenede nasip olur
Kaç aydır deniyorsun?
Diğer aylarda ağrın oluyor muydu bu haftada?
Oluyorsa sağlı sollu muydu?
Kasık değil yumurtalik bölgesi ağrısı rahme yakin yani karin vs değil alt kasık.
Bugun pik gördüm, 2,3 gündür böyle ağrıyor.
Acaba diyirum iki tarafta yumurta mi varda ağrıyor genelde tek taraf oluyor bende de yunurta.
Canm zaten adetim gecikince ovulasyonla bakıyım dedim ilk 10 gundur boyle işte gebelik testide 3 gun once cuma gun yaptımKuzum yumurtlama gününden sonra ovülasyonda öatlama gördün mü ? Silikleştikten sonra koyulaşmaya döndüyse evettt hamilesin bence şu son attığın gebelik testi ne zamanın
O zaman bu uğurlu konunun altına hemen test yapıp atmanı bekliyorummCanm zaten adetim gecikince ovulasyonla bakıyım dedim ilk 10 gundur boyle işte gebelik testide 3 gun once cuma gun yaptım
Ayy hadi insalah vardırr yaaa smdi testim yok malesefO zaman bu uğurlu konunun altına hemen test yapıp atmanı bekliyorumm
Bende de hep tek yumurta olur çift taraf ağrıyınca ne oluyor dedim:)Canısı benim de sadece sağda tek yumurta oluyor ama çift taraf ağrıyor ilginç bi şekilde bu ay soğan kürü yaptım peşine denedim oldu çok şükür şimdi bu pik zamanını iyi değerlendir 1 dolu 1 boş şeklinde yumurtlamanı hep takip et silikleştikten 6-7 gün sonra pik yaparsa hamile oluyosun
Ve iliskide cok ağrı oluyir sende de öyle miydi ağrın varken çift taraflı?Canısı benim de sadece sağda tek yumurta oluyor ama çift taraf ağrıyor ilginç bi şekilde bu ay soğan kürü yaptım peşine denedim oldu çok şükür şimdi bu pik zamanını iyi değerlendir 1 dolu 1 boş şeklinde yumurtlamanı hep takip et silikleştikten 6-7 gün sonra pik yaparsa hamile oluyosun
Aldım test ama sabah mı yapıyım cnmKuzum yumurtlama gününden sonra ovülasyonda öatlama gördün mü ? Silikleştikten sonra koyulaşmaya döndüyse evettt hamilesin bence şu son attığın gebelik testi ne zamanın
Hoooşt der cikardim herhalde, uckurumun hesabını ona mi vercem, ne icin evlenir evlilik bi yana sevmek bi yana anne olmak ister her kadin, kendi niye patir patir doğurmuş, temelli silerdim ayda 1 yada 2 defa gidiyorum hic gitmezdimYa hamile kalsan "neden hamile kaldin, olmasaydı bebek, korunmayi mı beceremedinoz, masraflarınız artacak" dese?
Brnimki öyle demişti.
Çok teşekkür ederim canım sanada uğur getirsin inşallah benim belirtilerime gelicek olursak. Adet ağrısı çektiğim gün adet olurum ben 3 4 gün önce ağrı başladı ama adet yok. Bide sık sık lavaboya gitme ihtiyacı başladı gece bile 3 4 kere lavaboya kalkıyorum. Adet günüme kadar gram akıntım yoktu baya kuruydum. Adet günüm geldi akıntım başladı. Böyle akıntı gelince lavaboya koşuyorum şimdi adet oldum galiba diyorum. Bakıyorum yokk seviniyorum . Mide bulantısı, gögüs hassasiyeti, gögüslerde kararma ve büyüme, baş ağrısı , sırt ağrısı, bacak ağrısı vb. belirtilerin hiçbiri olmadı. Zaten erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşamayı beklemeyin. Bu belirtilerin çoğu 1.ve 2. Aydan sonra çıkmaya başlıyor. En önemli belirti adet ağrısı ve gününde adet olmamak. Önce ki gebeliğimde de sadece bu belirtim vardı. Bide baskı yaptığı için sık idrar belirtisi. Bide ben hiç üstüne görme yaşamadım. Öyle pembe ya da kahverengi akıntım olmadı. Peçeteye sildikçe gelen beyaz bir akıntı var. Umarım yararlı olmuştur. Kan testi yaptırıp sonucu olunca yazarım size. Dualarla yaşadığımız bu dünyada hepinizin en büyük duasının kabul olmasını diliyorum RabbimdenAma yaaa benim bu başlığın altı çokk uğurlu galibaa sen de hamilesiin hayırlı olsun canım benimm
Ah canim ah...Hoooşt der cikardim herhalde, uckurumun hesabını ona mi vercem, ne icin evlenir evlilik bi yana sevmek bi yana anne olmak ister her kadin, kendi niye patir patir doğurmuş, temelli silerdim ayda 1 yada 2 defa gidiyorum hic gitmezdim