Arkadaşlar merhaba sırf şu erken gebelik belirtilerini anlatmak için açtım hesabı
Öncelikle rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
3 . Hamilelik geçirdim ilk ikisi düşük oldu ama hepsinde belirtiler 10 gün önceden başladı doktorum artık deli olduğumu düşünüyodu ama benim vücudum hep alarm verdi.
İlkinde yumurtlama testi yapmıştım testten 3 gün sonra belirtiler başladı göğüs yanlarımda bi ağrı oldu ama en belirgin olan bi his vardı idrar istediği ama idrar yok sanki sıkışıyomuş gibi içerde bi karıncalanma bi hoş olma durumu oldu 2-3 gün sürüyo bu kesinlikle gebelik belirtisi . Çok araştırdım kimse böyle bir belirtisi olduğunu yazmadı .Daha sonra yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı ama kimyasalmış.
2. Hamileliğimde çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü idrarda çıktı yine hoş olma ve göğüs ağrısı vardı .Adete 5 gün kala ne bulduysam ağzıma tıkmaya başladım o derece bi açlık oldu. 5. Haftanın sonunda Pıhtılaşmadan dolayı düşük yaptım.
3. ise ilk belirti içim hoş oluyordu yine bi idrar geçecekmiş gibi daha sonra sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrı olup geçiyodu tek taraflı değil ama . Sanki adet olacakmışsınız gibi.aşırı derecede yemek yemeye acıkmaya başladım.Midem çok yanıyordu her gün Gaviscon alıyordum Daha adetime 6 gün var bu neyin açlığı diyordum ama hamileymişim adete 4 gün kala gösterdi yine
adet gününden 1 gün önce karın ağrım ve bel ağrım başladı yoğun derecede.inşallah bu belirtilerim size yardımcı olurr