- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- 318
insan negatifi görmekten korktuğuna test bile yapamıyor dimiYerleşmeden sonra 5 gün bekleyip test yapmak daha net sonuç veriyormuş negatif görmekten korkmuyorsa tabi yapsın ama kesinn sonuc icin beklemek en iyisi bence
Evet şuan adet.günüm yarın bende 1 hafta geçmeden test yapmayı düşünmüyorum fakat ister istemez de merak ediyorumYerleşmeden sonra 5 gün bekleyip test yapmak daha net sonuç veriyormuş negatif görmekten korkmuyorsa tabi yapsın ama kesinn sonuc icin beklemek en iyisi bence
bekle bakalım canım inşallah beklediğin sonucu alırsınYani 1 günlük kanama adet.gunnden 2 gün önce başladı ve bitti o beni şüpheye attı acaba mi diye düşünüyorum
Bende de aynısı oldu 15 gündür ağrılarım vardı karın kasik bel sadece leke gelmişti bacaklarım bile çok şiddetli ağrıyor halen de öyle ama kanamam başladı ve asiiri derecede yerleşme de olabilir başka bismiYani 1 günlük kanama adet.gunnden 2 gün önce başladı ve bitti o beni şüpheye attı acaba mi diye düşünüyorum
Şuan ne adet nede gebelik belirtisi varbekle bakalım canım inşallah beklediğin sonucu alırsın
başka belirtin var mı?
Bende hiç ağrı yok adetim şiddetli ağrılar sancilarim olur hiç biri yok çok hafif denecek kadar kaşık ta ağrı oluyor ki o bile anlık olarak gelip.gidiyorBende de aynısı oldu 15 gündür ağrılarım vardı karın kasik bel sadece leke gelmişti bacaklarım bile çok şiddetli ağrıyor halen de öyle ama kanamam başladı ve asiiri derecede yerleşme de olabilir başka bismi
Her gebelik te belirti olucak diye bişi yok normalde yerleşme kanaması ağrılı olmuyormuş zaten inşallah gebesinizdirŞuan ne adet nede gebelik belirtisi varbenim adetlerim aşırı sancılı geçer sancılar ağrılar bile.yok
İnşallah Rabbim bizlerede sağlıklı hayırlısı ile.güzel evlatlar nasip etsin ❤Her gebelik te belirti olucak diye bişi yok normalde yerleşme kanaması ağrılı olmuyormuş zaten inşallah gebesinizdir
amin canım inşallah hamişsindir güzel haberlerini alırızİnşallah Rabbim bizlerede sağlıklı hayırlısı ile.güzel evlatlar nasip etsin ❤
Hakkinizda hayırlısı olsunBen doktora gittim önceki gelen yüksek ihtimalle yerleşme dedi yani kist falan yok ağrı yapicak bişi yok dedi kan aldı yarın cikicakmis sonucum ama gebelik varsa da kimyasal gebelik atıyor kendini dedi yani olmadı bu qy
Nasip ne zamansa ozamwn oluyor en iyisi biraz salmak yoksa böyle daha zor oluyor herşeyHakkinizda hayırlısı olsunbende de lekelenmeler devam ediyor günde 1 damla geliyor bitiyor beklemeye devam
Bende adete bir hafta kala genelde hep böyle olurdu zaten. Şu an 6. Haftamdayım hamilelik belirtilerim başlayalı daha 3-4 gün oldu yani o kadar erken başlaması zor ama her insanda aynı değil tabikiMerhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmişimdiden cevabiniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?