Erken gebelik belirtileri

Biraz önce kırmızı lekegeldi sanırım regl oluyorum o kadar belirti ama sonuç yine kirmizi

Ama ağrım çok şiddetli karın kramplarndan olucem sizce hastaneye gitmelimiyum adet bitimini beklemeliyim

Enfeksiyon olma ihtimali de var sanırım kanımda çıkar heralde gitsem çünkü normalde majezik içince geçen ağrım da gecmiyor ve bugün kanamam geldi ama ben halen kabızlık yaşıyorum asla tuvalete çıkamıyorum normalde adet sürecim boyunca ishal olurum

Doktora git istersen başka bir şey çıkmasın Allah korusun

günaydın kızlar gecikme de 4. günüm korunmasız ilişki yaşayalı da 10 gün oldu heyecanla bekliyorum

Bende adete 2gun öncesi yani dün kahverengi kanama geldi ve bitti bugün hiç birşey yok sadece peçeteye gelen lekeler var yerleşme kanaması olabilir mi

inşallah temiz sonuçlarla çıkarsın
Inşallah
Bende adete 2gun öncesi yani dün kahverengi kanama geldi ve bitti bugün hiç birşey yok sadece peçeteye gelen lekeler var yerleşme kanaması olabilir mi
Benim 4 gün önce geldi onlar ve şuan aşırı ağrım kanamam devam ediyor inanın beklemekten başka bişi gelmiyor çünkü benimki tamamen yerleşme kanamsina uyuyordu her belirtim vardı biraz daha bekleyin en iyisi

yerleşme olabilir canım sadece peçeteye geliyorsa nolur nolmaz bi test yap istersen ama beklemek en güzeli hemen öğrenmek istesek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…