Evet güzel sonuç olsun da bekleyelimBekliycez ozaman başka çaremiz yok
Biraz önce kırmızı lekegeldi sanırım regl oluyorum o kadar belirti ama sonuç yine kirmizi haftaya hastaneye gidio bu sancıların neden olduguna bakicam mecburen
Normalde de ağrılı olur muAma ağrım çok şiddetli karın kramplarndan olucem sizce hastaneye gitmelimiyum adet bitimini beklemeliyim
Normalde kasıklarım da sancı olur ama bu şekilde değil karnımın alt sol kısmında sanki bir şey var aşırı derece sancı veriuor kasıklarım agrimiuor bileNormalde de ağrılı olur mu
Doktora git istersen başka bir şey çıkmasın Allah korusunEnfeksiyon olma ihtimali de var sanırım kanımda çıkar heralde gitsem çünkü normalde majezik içince geçen ağrım da gecmiyor ve bugün kanamam geldi ama ben halen kabızlık yaşıyorum asla tuvalete çıkamıyorum normalde adet sürecim boyunca ishal olurum
2 ye randevu aldım gidicem insalah kötü bişi çıkmazDoktora git istersen başka bir şey çıkmasın Allah korusun
Inşallah pozitifi görürsünüz test yaptırın isterseniz kanda çıkabilirgünaydın kızlar gecikme de 4. günüm korunmasız ilişki yaşayalı da 10 gün oldu heyecanla bekliyorum
İnşallah canım2 ye randevu aldım gidicem insalah kötü bişi çıkmaz
devam ediyomu canım kanamanBiraz önce kırmızı lekegeldi sanırım regl oluyorum o kadar belirti ama sonuç yine kirmizi
inşallah temiz sonuçlarla çıkarsın2 ye randevu aldım gidicem insalah kötü bişi çıkmaz
10 gün oldu daha erken gibi zor da olsa bekliyorum sanırım yok görmek istemiyorumInşallah pozitifi görürsünüz test yaptırın isterseniz kanda çıkabilir
Inşallahinşallah temiz sonuçlarla çıkarsın
Inşallahinşallah temiz sonuçlarla çıkarsın
Benim 4 gün önce geldi onlar ve şuan aşırı ağrım kanamam devam ediyor inanın beklemekten başka bişi gelmiyor çünkü benimki tamamen yerleşme kanamsina uyuyordu her belirtim vardı biraz daha bekleyin en iyisiBende adete 2gun öncesi yani dün kahverengi kanama geldi ve bitti bugün hiç birşey yoksadece peçeteye gelen lekeler var yerleşme kanaması olabilir mi
yerleşme olabilir canım sadece peçeteye geliyorsa nolur nolmaz bi test yap istersen ama beklemek en güzeli hemen öğrenmek istesek deBende adete 2gun öncesi yani dün kahverengi kanama geldi ve bitti bugün hiç birşey yoksadece peçeteye gelen lekeler var yerleşme kanaması olabilir mi
Yerleşmeden sonra 5 gün bekleyip test yapmak daha net sonuç veriyormuş negatif görmekten korkmuyorsa tabi yapsın ama kesinn sonuc icin beklemek en iyisi benceyerleşme olabilir canım sadece peçeteye geliyorsa nolur nolmaz bi test yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?