• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Test yaptım dayamadim böyle çıktı gölge varmı yokmu anlamadım bile 3 gün kaldı reglme erken mi yaptım anlamadım dün gece pembe renk hafif leke oldu bugün de aynı ama regl olmadım sizce erken mi yaptım bişi varmıdır😏😏

Eklentiler

• IMG_20230220_170953.jpg
    IMG_20230220_170953.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 259
Kizlar size sorum belirti yokken bile test yaptınız mı
Benim dört gün kaldı belirti yok ama test yapmamak için zor duruyorum belirtisiz gebelik olur mu

Kizlar size sorum belirti yokken bile test yaptınız mı
Benim dört gün kaldı belirti yok ama test yapmamak için zor duruyorum belirtisiz gebelik olur mu
Bence kişiden kişiye değişiyor bu ama bence bekleyip yapın yoksa tekrarlmaka zorunda kalırsınız benim gibi

Kaç gün var sizin ve belirti var mı
Benim reglme 2 gün kaldı 1 gün önce pembe bir kan geldi çok açık bugün de kahve geldi bir iki damla şuan bacaklarm kasıklarım çok ağrıyor ama regl olmadım göğüslerim şişti yumurtalamadan beri ağrım var zaten yerleşme mi degilmi bekliyorum günüm geçsin öyle test yapıcam

Benim reglme 2 gün kaldı 1 gün önce pembe bir kan geldi çok açık bugün de kahve geldi bir iki damla şuan bacaklarm kasıklarım çok ağrıyor ama regl olmadım göğüslerim şişti yumurtalamadan beri ağrım var zaten yerleşme mi degilmi bekliyorum günüm geçsin öyle test yapıcam
Fazlasıyla belirti var umarım güzel haberi alırsınız.☺️ Bende hiç birşey yok bugün sadece hafif kasıkta sızı var ama öyle ciddiye alınacak bişey olmadığı için ihtimal veremiyorum 🙃

Fazlasıyla belirti var umarım güzel haberi alırsınız.☺️ Bende hiç birşey yok bugün sadece hafif kasıkta sızı var ama öyle ciddiye alınacak bişey olmadığı için ihtimal veremiyorum 🙃
Allah bilir onu da artık hiç belirti yasamayip hamile kalan da oldu bence tamamen vucutsal bişi iyi düşünelim iyi olsun☺️

Back