Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki bir gölge var gibi regl tarihiniz ne zmanKızlar ben bugün normalntest yaptım sizce var mı
Hafif silik gibi kaç gün geçti regl Uvalasyondan kaç gün geçti
23 Şubat adet 9 pik 10 catlamaHafif silik gibi kaç gün geçti regl Uvalasyondan kaç gün geçti
23 Şubat canimSanki bir gölge var gibi regl tarihiniz ne zman
Sanki bir gölge var gibi regl tarihiniz ne zman
Bu artimed miSanki bir gölge var gibi regl tarihiniz ne zman
Cnm sanki çok silik çizgi var gibi ama göz yanılması da olabilir mi Adetine kaç gün varKızlar ben bugün normalntest yaptım sizce var mı
23 unde canimCnm sanki çok silik çizgi var gibi ama göz yanılması da olabilir mi Adetine kaç gün var
Göremedim canımKızlar ben bugün normalntest yaptım sizce var mı
2 gün daha bekle 10 gün geçsin bend e regl oldum moralim bozuk23 Şubat adet 9 pik 10 catlama
Kaç senedir istiyorsun canım2 gün daha bekle 10 gün geçsin bend e regl oldum moralim bozuk
Kaç senedir istiyorsun canım 2
2Kaç senedir istiyorsun canım
2 sene olmadı 1 sene korunduk rahim amaliyatı oldum 1 ay önceKaç senedir istiyorsun canım
Bence kişiden kişiye değişiyor bu ama bence bekleyip yapın yoksa tekrarlmaka zorunda kalırsınız benim gibiKizlar size sorum belirti yokken bile test yaptınız mı
Benim dört gün kaldı belirti yok ama test yapmamak için zor duruyorum belirtisiz gebelik olur mu
Kaç gün var sizin ve belirti var mıBence kişiden kişiye değişiyor bu ama bence bekleyip yapın yoksa tekrarlmaka zorunda kalırsınız benim gibi
Benim reglme 2 gün kaldı 1 gün önce pembe bir kan geldi çok açık bugün de kahve geldi bir iki damla şuan bacaklarm kasıklarım çok ağrıyor ama regl olmadım göğüslerim şişti yumurtalamadan beri ağrım var zaten yerleşme mi degilmi bekliyorum günüm geçsin öyle test yapıcamKaç gün var sizin ve belirti var mı
Fazlasıyla belirti var umarım güzel haberi alırsınız. Bende hiç birşey yok bugün sadece hafif kasıkta sızı var ama öyle ciddiye alınacak bişey olmadığı için ihtimal veremiyorumBenim reglme 2 gün kaldı 1 gün önce pembe bir kan geldi çok açık bugün de kahve geldi bir iki damla şuan bacaklarm kasıklarım çok ağrıyor ama regl olmadım göğüslerim şişti yumurtalamadan beri ağrım var zaten yerleşme mi degilmi bekliyorum günüm geçsin öyle test yapıcam
Allah bilir onu da artık hiç belirti yasamayip hamile kalan da oldu bence tamamen vucutsal bişi iyi düşünelim iyi olsunFazlasıyla belirti var umarım güzel haberi alırsınız. Bende hiç birşey yok bugün sadece hafif kasıkta sızı var ama öyle ciddiye alınacak bişey olmadığı için ihtimal veremiyorum
İnşallah Bir an önce olur2 sene olmadı 1 sene korunduk rahim amaliyatı oldum 1 ay önce
Inşallah yakın zamanda alirisniz güzel haberler2 sene olmadı 1 sene korunduk rahim amaliyatı oldum 1 ay önce