• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Yerleşmeden sonra 5 gün bekleyip test yapmak daha net sonuç veriyormuş negatif görmekten korkmuyorsa tabi yapsın ama kesinn sonuc icin beklemek en iyisi bence
insan negatifi görmekten korktuğuna test bile yapamıyor dimi 😓 haklısın canım beklemek daha net sonuç tabi

Yerleşmeden sonra 5 gün bekleyip test yapmak daha net sonuç veriyormuş negatif görmekten korkmuyorsa tabi yapsın ama kesinn sonuc icin beklemek en iyisi bence
Evet şuan adet.günüm yarın bende 1 hafta geçmeden test yapmayı düşünmüyorum fakat ister istemez de merak ediyorum 😐

Yani 1 günlük kanama adet.gunnden 2 gün önce başladı ve bitti o beni şüpheye attı acaba mi diye düşünüyorum 😐

Yani 1 günlük kanama adet.gunnden 2 gün önce başladı ve bitti o beni şüpheye attı acaba mi diye düşünüyorum 😐
Bende de aynısı oldu 15 gündür ağrılarım vardı karın kasik bel sadece leke gelmişti bacaklarım bile çok şiddetli ağrıyor halen de öyle ama kanamam başladı ve asiiri derecede yerleşme de olabilir başka bismi

Bende de aynısı oldu 15 gündür ağrılarım vardı karın kasik bel sadece leke gelmişti bacaklarım bile çok şiddetli ağrıyor halen de öyle ama kanamam başladı ve asiiri derecede yerleşme de olabilir başka bismi
Bende hiç ağrı yok adetim şiddetli ağrılar sancilarim olur hiç biri yok çok hafif denecek kadar kaşık ta ağrı oluyor ki o bile anlık olarak gelip.gidiyor 🤔 bakalım merakla beklemeye devam

Ben doktora gittim önceki gelen yüksek ihtimalle yerleşme dedi yani kist falan yok ağrı yapicak bişi yok dedi kan aldı yarın cikicakmis sonucum ama gebelik varsa da kimyasal gebelik atıyor kendini dedi yani olmadı bu qy

Ben doktora gittim önceki gelen yüksek ihtimalle yerleşme dedi yani kist falan yok ağrı yapicak bişi yok dedi kan aldı yarın cikicakmis sonucum ama gebelik varsa da kimyasal gebelik atıyor kendini dedi yani olmadı bu qy
Hakkinizda hayırlısı olsun 😐 bende de lekelenmeler devam ediyor günde 1 damla geliyor bitiyor beklemeye devam

Kızlar günaydın 11 gün kan verdim hcg 2.30 çıktı adet gecikmeminde 7. Günü bugün sizce durum ne 😅

Merhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi 🌸şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Bende adete bir hafta kala genelde hep böyle olurdu zaten. Şu an 6. Haftamdayım hamilelik belirtilerim başlayalı daha 3-4 gün oldu yani o kadar erken başlaması zor ama her insanda aynı değil tabiki

Back