• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Benim adetime 2 gün kaldı gelen damla damla leke dünden beri gelmiyor adet olurmuyum çok merak ediyorum yerleşme kanaması olabilirmi sizce bu bı fikriniz varmi

Beklemek çok yoruyor zaten belirsizlik kötübir

Benim adetime 2 gün kaldı gelen damla damla leke dünden beri gelmiyor adet olurmuyum çok merak ediyorum yerleşme kanaması olabilirmi sizce bu bı fikriniz varmi

Beklemek çok yoruyor zaten belirsizlik kötü
Bir kaç gün bekleyin yerleşme kanaması olabilir 5 6 gün geçsin test yapın

Kızlaaar ben bugün regle 4 gün kala test yaptım miratech diye bir markanın erken gebelik testi ikinci çizgi bu şekilde çok sevindim çok umutlandım daha sonra bu marka ile yapanların yorumlarını okudum yanlış sonuç verdiğine dair.. Akşam farklı bir markadan deneyeceğim. Yarını mı beklemeliyim bilmiyorum. Bu miratech markası ile erken gebelik testi yapıp doğru veya yanlış sonuçlar alan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-21 at 15.19.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-21 at 15.19.04.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim.☺️
Son adet başlangıç tarihim 22 ocak
ilk korunmasız ilişkimizi 12 şubat ta yaşadık.
19 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet belirtilerim yok. Göğüs uçlarım biraz hassas, kasık batması ve şişlik var.
Sizce durum nedir 🙈 benim gibi bu durumu yaşayan var mı 😊 lütfen fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰🙏🏻

Merhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim.☺️
19 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Sizce durum nedir 🙈 benim gibi bu durumu yaşayan var mı 😊 lütfen fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰🙏🏻
Valla benim batta 24 Şubat sanırım en anlamlı belirtim sadece normalde göğüs ucum yok gibi bişey bu ay dokununca acıma yada sızlama gibi bişey farkettigimden beri daha ucu gözükür şekilde duruyor ve hala ucunda bir hassasiyet var inşallah belirtidir göreceğiz bakalım 😊

Merhaba kızlar
Bazen testler yanıltıcı olabiliyor gününüz geçmiş aslında kan verebilirsiniz ☺️

Valla benim batta 24 Şubat sanırım en anlamlı belirtim sadece normalde göğüs ucum yok gibi bişey bu ay dokununca acıma yada sızlama gibi bişey farkettigimden beri daha ucu gözükür şekilde duruyor ve hala ucunda bir hassasiyet var inşallah belirtidir göreceğiz bakalım 😊
Benimde göğüs uçlarım aynı şekilde inşallah çift çizgileri görürüz 🙏🏻🥰

Bazen testler yanıltıcı olabiliyor gününüz geçmiş aslında kan verebilirsiniz ☺️
Evet gecikme 4 gün olacak ama işte yarın daha 10.günüm olacak korunmasız ilişkiye gireli zamanlamalar karışık 🙈 bilemedim 10 günde çıkar mı acaba ve akıntımda çok oluyor

Evet gecikme 4 gün olacak ama işte yarın daha 10.günüm olacak korunmasız ilişkiye gireli zamanlamalar karışık 🙈 bilemedim 10 günde çıkar mı acaba ve akıntımda çok oluyor
Geç dollenme olabilir ben adetim bir hafta geçtiğinde ilk hamileliğimde yinede tam belli değildi 15 gün sonra ogrenmistim

Back