Erken Gebelik Belirtileri

Merhaba kimse cevap vermemiş durumunuz nedir? Kan verdiniz mi? Gebelik yoksa başka bir sıkıntı da olabilir.
Merhaba, cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ovülasyon testim sürekli koyu çizgi çıkıyor bende cuma günü kan testi verdim 2.5 çıktı. Beklenen adetten 1 hafta önce adet oldum önce 4 gün kahve leke sonra 2 gün ped dolduracak şekilde kanamam ve pıhtılarım oldu. Tüm bu lekelenme süreci yumurtlamamdaki ilişkimden 2 gün sonra başladı şu an hala belirtilerim devam ediyor hiç ağrım olmadı adet ağrısı yaşamadım gebelik ihtimali var mı sizce ?

Merhaba, cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ovülasyon testim sürekli koyu çizgi çıkıyor bende cuma günü kan testi verdim 2.5 çıktı. Beklenen adetten 1 hafta önce adet oldum önce 4 gün kahve leke sonra 2 gün ped dolduracak şekilde kanamam ve pıhtılarım oldu. Tüm bu lekelenme süreci yumurtlamamdaki ilişkimden 2 gün sonra başladı şu an hala belirtilerim devam ediyor hiç ağrım olmadı adet ağrısı yaşamadım gebelik ihtimali var mı sizce ?
Herkesin bünyesi farklı başkasında normal olan bir başkasında gebelik olabiliyor ama pıhtılı kan gelmesi bilemedim,hayırlısı inşallah, test yaptınız mı son günlerde

Bir akrabam var hamileyken adet görüyor. Yani nadir de olsa bu durumla karsilasilabiliniyor ve üstüne görme yani ilk ay adet görüp sonra 2 aylık olunca gebeligini öğrenen var. O yüzden kan testini tekrar edin eğer yukselmisse vardır ama yukselmemisse demek ki bu ay böyle bir düzensizlik yaşamış olmussunuz. Gelecek ay da böyle bir hafta önce gibi durum yaşarsanız jinekologA muayene olmanızı tavsiye ederm. Bir sorun var mı yok mu kontrollerinizi yaptırmış olursunuz

X