Erken gebelik belirtileri

Vevee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
13
4
36
30
Kızlar merhaba .regl tarihinde her zamanki gbi regl görmedim . Önce açık renk kanla karışık vajinal akıntı oldu sonra kahverengi lekelenme sonrasında çok az miktarda siyah kan geldi. Her zaman regl imde pıhtı görürdüm pıhtı falan hiç olmadı peceteye surulme şeklindeydi . Bütün yazdgim akıntılar bir pedi doldurmayacak kadardı . Yerleşme kanaması olabilir mi ? Aşağı yukarı o günden beri tansiyonum 10-6 veya 9-6 şeklinde . Midem bulanıyor gbi ( psikolojik mi bilmiyorum ) ama sürekli geğirme gereksinimi duyuyorum . Arada bir vücudumu bir sıcak basıyor . Ama koku hassasiyeti falan yok.Bebek istiyorum . Ve bir kaç kez test aldım ve negatif çıktıkça çok üzülüyorum o yüzden test yapmadım . Evde yapılabilecek testlerden şeker testini yaptım .o teste göre gebelik var . Ama garanti olan bir yöntem değil sizce ne yapmalıyım aranızda bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz yada deneyimledgjniz erken gebelik belirtilerini paylasirmisiniz

Yerleşme ise testte pozitif çıkar test yapmalısın yoksa adetin sökülmeye çalışıyodur

korkunun bir faydasi yok madem sende normalden farkli durumlar yasiyorsun.. mutlaka sabah test yap canim insallah yavrun seninledir..

Güzel Hanımlar merhaba Yumurtlama dönemimde eşimle gün aşırı ilişkimiz oldu.evvelsi gün kasığımın soluna şiddetli bi kramp girdi 1 saat yatırdı beni hareket edemedim. Bugun de Sanki içim düşecek hareket ettikçe mini mini batmalar var.oturup kalkarken sezeryan yerim geriliyor.akıntım beyaz. Belimde de bi hassasiyet başladı.Adetime 12 gün falan var. Bu belirtilere benzer belirti yaşayıp gebe kalan var mı ? Rabbim izin ederse istiyoruz Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah sağlıkla.

12 gün varsa daha yumurtlama devam ediyor olabilir. Çok erken hamilelik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…