- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi aselbuglemm
Davranış olarak 22 yaşında olsaydın bunu düşünmezdin 17 yaş daha çocuk hiç olmazsa yirmini bekleMerhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Sevgilisinin cocugu mu varmis?17 yasinda bir es olmanin sorumlulugunun altinda kalkamazsin kolay kolay. Ayrica yanlis anlamadiysam sevgilinin cocuguda var. Yani sorumluluk ister istemez yukseliyor. Cok zor diyorum.
" Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :))"Sevgilisinin cocugu mu varmis?
Oha ben gormemisim o kismi nasil okuduysam artik
canım oğluşu diye bahsettiği sevgilisi" Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :))"
yaziyor.. ben mi yanlis anladim acep birden suphelendim kendimden
Yerim ve gulucukle bitince kopmusum ben de daha ilk cumleden herhalde" Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :))"
yaziyor.. ben mi yanlis anladim acep birden suphelendim kendimden
ayy yerim ne guzelde ifade etmis hic kafam karismadicanım oğluşu diye bahsettiği sevgilisi
17 yaşından 24 yaşına kadar insanın görüşleri 10 kere değişiyor.ayrıca daha 17 sin.çocuksun.17inde ne kadar olgun olabilirsin ki.evlilik öyle çok da matah bişey değil.ne aceleniz var.işiniz gücünüz var mı? çok pişman olursun diyimMerhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Eksik yazmissin yerim de diyecektin hemen duzeltmen lazim kuzumcanım oğluşu diye bahsettiği sevgilisi
onu gördüm de dark oğluşu çocuğu diye anlayınca yanlış anlaşılmayı düzelteyim dedimEksik yazmissin yerim de diyecektin hemen duzeltmen lazim kuzum
onu gördüm de dark oğluşu çocuğu diye anlayınca yanlış anlaşılmayı düzelteyim dedim
neyse bir dahaki sefere yerimi eklerim
asdhsdd aynen güzel özet olmuş :)))şimdi oğluşla başlamışsın yarın öbür gün evlenip koçişinden hamiş kalırsın
sonra da bebişin olurmutlu mesut yaşarsınız
sonra bu koçiş sana hayatı zindan etmeye başlar bebişile kendini anniş babiş evinde bulabilirsin