- Konu Sahibi aselbuglemm
Geç kalmışsın ergenliğe girdim mi kocaya varacaktın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcimdekileri dile getirmissin ya eyvallahKonuşma tarzınızdan bile belli henüz çocuk olduğunuz.Önce büyüyün sonra evlilik düşünün aceleniz ne ?Bu evlilik meraklısı küçük kızları anlamıyorum.Zannediyorlar ki evlilik , masal kitaplarındaki toz pembe masallar gibi.
Sende o ilk tanıdığım cici oğluş nerde deseydin24 yasinda evlendim. Meslegimi elime almistim ama ciddi bir is tecrubem yoktu. Evlendim gozum daha acilmamis aha iste senin gibi sevgi pitircigi bir tiptim. Sonra calisma hayatina atildim sonra ustune cocuk yaptim. Gecen aksam o cici kayinvalidemin tatli oglusu bana ilk tanidigim o kiz nerde onu cok ozluyorum dedi. Simdi boyle olduk cunku yasam derdi cocugun gazi uykusuzluk...
17 yas o kadar kucuk ki... iyi dusun. Evlilik insana cok sey katiyor ama kattigindan fazlasini goturuyor bazen
Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir