- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi aselbuglemm
hah o öyle olmaz işte yaş büyüdükçe daha olgun düşünürsün herşeye kavga etmemeyi küçük şeyleri sıkıntı yapmamayı öğrenir ona göre davranırsın hem 2 kişi olmuyor evlenmek aileler de evleniyor bir yandanBen anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir
Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
He ya bir de böylesi var. Konu sahibi için değil de bizim bir tanıdık öyle oldu. Oğlan 20 yaşında kız da ondan ufak, neysem işte evlendirdiler ikisini. Kayınpederin durumu iyi neyse ki, oğlan çalışmıyordu ikisine de baktı adam. Evlatlık alır gibi düşünsene, bir kişi daha geliyor eveBu ikisi de yan gelip yattılar, beraber oyun falan oynuyorlardı, sabaha kadar oturup gündüz uyuyorlarmış falan Hayat onlara güzel ya, sevgililiği resmiyete taşıyıp serseriliğin dibine vurmak
Ceylin kız o yazıyı kime yazdın, babaanneye mi yoksam
Ne bilem ben yaAhahahahahahahah. Şu öldün inşallah i mi
Öylesine yazmıştım onu kız ne babaannesi
Ne bilem ben ya
Yine bir nane yemiştir seninki dedim ben de
Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Çok ekşınlı bir hayatın var özendimAyy yemez mi
Yine deli ediyor beni de neyse ...
Ben esimle cikmaya basladimda ben 16 o 21 yasindaydi. Aramizda tam 5 yas var o zaman lise 2 ye gidiyordum. Esim lisenin v universitenin bitmesini bekledi. 6 yil ciktiktan sonra evlendik. Bi sirada ben 22 o da 28 yasinda idi. 1-2 yil cok erken 18 19 yasinda olacaksiniz tamam benim kide erkendi belki 22nyas ama ben egitimimi bitirmis meslegimi elime almistim. Evlikliktwn once bunlari tamamlamaniz gerekezmi
18 imde severek evlendim, iyi bir evliliğim var fakat bu kadar erken evlenmenin pişmanlığını yaşıyorum.Profiline baktim da hemseriymisiz gel sen konyali ablani dinle. Bence iliskine devam et ayrilma. Ama okulunu bitir. Yasin 22-23 oldu mu bi soz takarsiniz 25-26 yasinda evlenirsin. Hic mi bekleyemedin o kadar o zaman 23 -24 yasinda evlen en erken. Okulunu okumadan evlenme.
Bak ben 22 yasimda evlendim severek isteyerek. Esime bazen derim "yine nasibim sen olsaydin ama daha gec ciksaydin karsima" diye. Mutsuz degilim. Ama yasitlarim okulunu okurken ben hamileydim. Simdi okuluma anca devam edebiliyorum oglum boyum kadar olmus. Zorlugu sorumlulugu tabi ki artiyor. Kendini tanimadan hayattan ne istedigine karar vermeden nasil evleneceksin?
aynen oyle canim.. Seninde oglun var onun sorumlulugu apayri. Ne kadar mutlu olursan ol sonradan dank ediyor cok erken evlenmisim diyorsun. eskiden okuldan gelirdim yatagimi bile annem toplamis ev mis gibi yemek hazir ohh.. en fazla bi bulasik yikiyordum. Simdi eve geliyorum evde deprem olmus sanki :) cocukla ilgilen yemek yap evi temizle aksam oldu cocuk uyudu ders yap.. zor yani o yuzden erken evlilige karsiyim zaten..18 imde severek evlendim, iyi bir evliliğim var fakat bu kadar erken evlenmenin pişmanlığını yaşıyorum.
sorumluluk çok zor
aynen annem beni çok şımartırdı elimi hiç bir şeye sürdürmezdi bileaynen oyle canim.. Seninde oglun var onun sorumlulugu apayri. Ne kadar mutlu olursan ol sonradan dank ediyor cok erken evlenmisim diyorsun. eskiden okuldan gelirdim yatagimi bile annem toplamis ev mis gibi yemek hazir ohh.. en fazla bi bulasik yikiyordum. Simdi eve geliyorum evde deprem olmus sanki :) cocukla ilgilen yemek yap evi temizle aksam oldu cocuk uyudu ders yap.. zor yani o yuzden erken evlilige karsiyim zaten..