Erken evlilik?

Bende senin yaşlarında evlendim. 18 yaşında. Şuan boşanma davam var. Bu demek değil senin de böyle olucak, ki umarım olmaz. Ama oku. Seven insan bekler seni canım. Eğitim şart.

senin için evlilik nedir lütfen bir açıklar mısın ona göre açıklama yapmak istiyorum çünkü

Bu yaşlarda her şeyin toz pembe olduğu doğrudur.çok değil 2sene evvel ben de boyle hayaller kurardim. pembe panjurlu bi ev, eşle edilen kahvaltı.. Ama sadece hayaldi bunlar, gerçek olması hayatta vereceğim diğer sınavlarıma bağlıydı çünkü.

İş,askerlik,ekonomik durum.bunlar birçoğumuz için önem arzederken birçoğumuz içinse arka planda kalıyor çok garip

17 yaşındayken tek derdim acaba hangi üniversiteye giderim acaba arkadaşlarım nereyi kazanır ben nerde okurumdu... Ki nişanlımla o zamanda sevgiliydik hatta ben onu üniversiteye hazırlanıcam kafamı dağıtma diye terk etmiştim. İyiki yapmışım adam kaçmadı ay sonunda evleniyoruz inşallah.

17 yaşındasın tahmin ediyorum liseyi bile bitiremedin ayrıca sanırım çalışmıyorsun da. 25 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışıyorum elim ekmek tutuyor nişanlıyım ay sonu düğünüm var! Amaaa işin içine girince anlıyor insan... Sorumluluk almak kolay değil hiçbir şey bugünkü gibi güllük gülistanlık geçmeyecek. Sen evlenir 2 ay sonra da hamile kalırsın. Misafir ağırlayabilecekmisin? Yemek yapabilecekmisin? Sorunlara karşı olgunlukla mücadele edebilecekmisin? Ben bile şuan o kadar tecrübesizimki... Yapma etme

Sevgilin 22sinde daha yeni askerden gelmiştir sen görünüş olarak istersen 35 göster hala aklın bir karış havalarda. Çok pişman olucaksın

evlilik böyle tatlış birşey değil tatlı kıs okulunu bitir sonra ne istiyorsan yap ama önce altın bileziğini bir tak koluna

evliliği evcilik oyunu mu sanıyorsun, sevgililkte her şey güzeldir dört dörtlüktür nerdeyse, evlilik öyle değil, kaldı ki yaşın 17 ne bu acilen derler insana, sevgilimle çok severek evlendik çok iyi biriydi ama evlendikten sonra değişti falan fistan bir sürü şeyler duyuyoruz, önce ayaklarımın üstünde nasıl durabilirim demen gerekirdi ama evlilik daha kolay sanırım, evcilik oyunu görüldüğünden

evlenmekten once okumayı-bır ıs sahıbı olup kendı ayaklarının ustunde durmayı dusunsen, sahsen 17 yasındakı halımle suankı halım arasında dağlar kadar fark var şimdi gözüne hoş görünen adam yaş ilerledikçe seni tatmin etmeyebilir, kv. adayına da o kadar guvenme hersey dereyi geçene kadar canım
bence evlılık fıkrını en azından bır 4-5 yıl at kafandan.
aılen kesınlıkle haklı, sonra kafasını duvarlara vuran sen olursun...

şu kadar kayınvalide, eş ve eş ailesi problemi içinde bu kadar mükemmel kayınvalide, görümce bana biraz fazla geldi. kaldırabileceğimi sanmam şayet kaldırırsam 17 yaşında evlenmen hakkında, bir kaç sene daha birbirinize fırsat tanıyın gibi laflar edebilirim.

Buram buram fake kokuyor, değilse saçmalık ötesi bir tarz.

"Oğluşuu ve ailesi beni çook seviyor; kaynanacığım bir tane, Allah beni ona yazsın. Görümcem ablam gibi, ayy benim ailem de vermek istemese de kıyamazlaaar ki banaaa. Zaten olgunum, evlencem o kesin de bir de siz ne diyonuz"...

Her şey çok mükemmel dimi

Kucuksun,gencliginin keyfini cikar..simdi allaha beni buna gelin yap diye dua ettigin kadinin farkli yuzlerini gorup,hayal kirikligi yasayabilirsin..o yuzden yasinda buna elveriyorken,iliskini uzun bir doneme yayip,olabildigince daha iyi tanimaya calismalisin..baktin olmuyor,batmaya basladi birseyler,bosanmaktansa,sevgiliden ayrilmasi daha kolay..

Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir

Ben hiç anlamam valla diyeceğimi dedim siz evlenirseniz 5 yıl sonra heycanla açtığın bu topiğe tekrar bak mutluluklar

Ben anlayamadım kayınvalide adayınız nasıl sıcak bakıyor buna kızımda canım da diye ailelerin biraz mantıklı düşünmesi gerekmez mi daha siz çocuksunuz gözünüze herşey toz pembe görünür evlilik kolay değil demesi gerekmez mi enteresan geldi bana bir de 14 yaşında beri. Siz peki okul okumuyorsunuz Allah aşkına hiç mi gelecek düşünceniz yok tek gelecek hayaliniz evlenip evinizin hanımı mı olmak. Bakın şıu anda heerşey güllük gülistanlık ama hayat öyle değil evlilik sorumluluğu hiç değil bu yaşta meslek sahibi olup kendi ayaklarımın üstüne durayım diye düşüneceğiniz yerde yani koca kaçıyor mu anlamıyorum ben sonra çok üzülürsün. Ayrıca konunuzun gerçekliğine de inanmıyorum yani.

Ee bi zahmet ilkin olsun zaten yasın kac daha..
ahh ahh bı ıyılerdır bı ıyılerdır sorma bak bu laflarını unutma 3-5 seneye bız olmasak bıle hatırlar hatırlar ne cahılmısım dersın kendı kendıne
Bu kalınlastırdıgım bolumdekı olgunluk meselesı senın yasın ıcın gecerlı degıl canım dur daha reşit bile degılsın
İnsanlar 20 yılllık eşlerini falan tanıyamıyorlar sen aynı eve gırmeden onlardan olmadan nasıl tannıyacaksın.
Yardım istiyorsan bu düşüncenden vazgec Oku , gez, genclıgının ılk donemlerını duzgun bır sekılde yasa.. en azından 3-5 sene ertele bu dusuncelerını.. Evlenıp pısman oldugundan bır daha bu yıllara mılyarlar versen donemeyeceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…