Erken evlilik?

Sevgili Sevgi Pıtırcığı,
Madem herşeyden bu kadar eminsin, acele etmene gerek yok
Aile ve oğluşuyla yine aynı şekilde görüşmeye devam edebilirsin
Henüz 22 yaşındaki sevgilin askerlik, okul, iş güç durumlarını yoluna koyarken biraz da olgunlaşır
Sende 22 yaşındakiler gibi göstermek yerine 22 ne basabilir belki 25 e kadar sabredersin, beraberinde kendine de bişeyler katabilirsin

Aile yine sevgi dolu aile , oğluşları hala aynı şeyleri hissettiğin oğluşsa evlenirsin.

Ya sen hayatı hala ciddiye alamıyorsun ne evliliği be . oğluşu ,valideciğim ! falan bence çokta olgun birı değilsin . ben 17 Yaşındayken hangi dersane iyi hangi kitap iyi düşünürdüm ama maşallah sen koca düşünüyorsun .

erken evlenmek değil de, cazip gelen bana erken anne olmak..onların her haline vakıf olabilmek.
onlarla daha çok zaman geçirebilme. tabi Allah ömür verirse.

biz ne dersek diyelim zaten evlilik fikrinden vazgeçmiceksin. ama yine de söylemem lazım yaşın çok küçük. üniv oku işini eline al ne aceleniz var. bu zamanlarının tadını çıkar evlilik er yada geç olur.

24 yasinda evlendim. Meslegimi elime almistim ama ciddi bir is tecrubem yoktu. Evlendim gozum daha acilmamis aha iste senin gibi sevgi pitircigi bir tiptim. Sonra calisma hayatina atildim sonra ustune cocuk yaptim. Gecen aksam o cici kayinvalidemin tatli oglusu bana ilk tanidigim o kiz nerde onu cok ozluyorum dedi. Simdi boyle olduk cunku yasam derdi cocugun gazi uykusuzluk...

17 yas o kadar kucuk ki... iyi dusun. Evlilik insana cok sey katiyor ama kattigindan fazlasini goturuyor bazen

Canım seni çok iyi anlıyorum, çünkü ben de aynısımı yaşadım.

Erkek arkadaşımla 14 yaşımdayken tanıştım, o zamanlar o 16 idi. Hayatımda tanıdığım en yakışıklı, en ilgili ve en zeki erkekti benim için. Ben liseyi bitirince hemen evlenecektik, köpeğimiz olacaktı, bebeğimiz olacaktı. Planlarımız vardı.

Ders çalışmam gereken dönemde oturup gelinlik modellerine bakıyordum ben.

17 yaşımdayken önce ilgisi azaldı, sonra bi gün çağırdı beni. "Farklı şeyler denemek istiyorum" dedi. Ne tarz farklı şeyler? "Bilmiyorum, sıkıldım" dedi. Sıkılmış...

Sözde evleneceğim adam benden sıkılmış. Allah'ım korumuş beni diyorum çünkü Allah korusun belki de elimde bebekle baba evine dönecektim ben, beş parasız.

Siz ayrılacaksınız demiyorum ama birinin eline bakmaya razı mısın? Eline mesleğini al ki Allah korusun ama "aldatılıyorum ama boşanamıyorum"culardan olma.

Konuşma tarzınızdan bile belli henüz çocuk olduğunuz.Önce büyüyün sonra evlilik düşünün aceleniz ne ?Bu evlilik meraklısı küçük kızları anlamıyorum.Zannediyorlar ki evlilik , masal kitaplarındaki toz pembe masallar gibi.

Aaaa cok gec kalmissin. 17 18 de neymis. 15 oldun mu evlenecektin. Tovbeee yarabbim. Nedir bu acelelik. Beklesene biraz evinde. Dar mi geldi babaevi. Erkenden evlenen tanidiklarimin hepsi kopekler gibi pisman.

Sen hele bi evlen o zaman kv ni gorursun simdi yikama yaglama devri. Abin sonuna kadar hakli.

İcimdekileri dile getirmissin ya eyvallah

Sende o ilk tanıdığım cici oğluş nerde deseydin

canım görende 25 yaşında kız sancak seni
liseyi daha bitirmedin dimi cınım sen 17 yaşındasın ?
hayır yok yani bişey demiycem demiycemde
yok olgunlukla oluyomuş bu işler onların sinirli iyi hallerini biliyormuş
yahu sen evliliği ne zannediyosun ben anlayamıyorum Allah aşkına yaaa !!

Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir

Bak hem sormussun,hem de cevabı kendın verıp savunma yapıyorsun..Madem kararlısın evlen gör görmen gerekenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…