• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

• Ankete Katılan
    98
genelde spor giyiniyor
ikisinide severim ama spor giyimi daha çok

Spor giyim hoşuma gider.
Klasik giyinirse de kendine yakıştırsın yeter.
Yeter ki saçma sapan şeyler giyip rezil etmesin de kendini.

yerine göre.günlük hayatta zaten işi gereği de rahat giyinmek zorunda spor yakıştırıyorum ama özel biyere gidilecek olursa da takım da çok yakışıyor.sonuçta her ikisi için de uyum önemli benim için.ayakkabı kemer uyumlu olmalı.pantolon da gömlek ya da tişörtle uyumlu olmalı.klasik giyecekse yine spor dikişli olmalı.valla benim sevgilim pek bi zevksizdi ben onu çok değiştirdim.artık alışverişe birlikte gidiyoruz ben neyi beğenirsem onu alıyor.ve kendi de artık ben yönlendirmeden de uyumu yakaladı.

spor seviyorum sözlüm de bend e fazlaca spor giyiniriz.ama bazen bakıyorum da kot üstü ceket giyenler de çok şık oluyor

yerine göre spor...
ama en çok beğendiğim tarz kumaş pantolon gömlek sivri burun ayakkabı:lepi:

farketmez.kime ne yakışıyorsa onu giymesinden yanayım

klasik a.s

spor giyimi severim, takım elbise ile rahatsızmış gibi duruyor :hulya:

spor severim ben de ama işyerinde mecburen klasik giyiyor..ama klasik de çok yakışıyor boyu da uzun ii kaldırıyor klasik takımları da ...

spor giyinen erkekleri seviyorum.

ne spor ne klasik,
ne (iş dışında) takım elbiseyle dolaşmasını isterim, ne de aşırı rahat (bana öyle geliyor) spor kıyafetlerle, hele spor dışında spor ayakkabı giyenlere sinir oluyorum, hele hele converse türü tek tip de facia.... en iyisi tek tipe uymadan kendine yakıştırabildiği kıyafetler... şık olması da önemli...

tabi, deri ceket, kask, ne yapışık ne bol, normal bir pantolona şık botlar mükemmel duruyor... (bkz... motorcu ağbiler)
yazın da aynı şekilde bir pantolona yazlık bot tipi ayakkabılar, güneş gözlüğü ve şık t-shirtler (askılı ve vücudu saran da olabilir)...

Back