Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yerine göre giyinmeli tabii
ama benim eşim hep spor giyer
özel günler yani düğün tören vs. olduğunda takım giyer ancak açıkçası bende fazla sevmiyorum erkekte klasik giyimi...
takım elbise kesinlikle siyah renkli ..gömlek yakası falan klişelerden olmayacak kollarınada kol düğmesi takarsa gerçekten acayip karizma durur...Normal zamanlarda bile spor giyimden nefret ederim ben sapor giyim giydiyse üstündeki ceketi mutlaka salaş ama ceket olmalı ve koyu renk olmalı asil olacak asil
takım elbise kravat en sevdigim şeydir erkekte..allahtan hep öylew isterdim eşimde resmi bir yerde mecbur hep takım giyiyor.bayılırım kravat gömlek alışverişine..
yerine göre takım elbise kumaş pantolon gömlek de giyer ama bence eşime daha çok spor kıyafetler yakışıyo
kot pantolon tişört yada kısa kollu gömlekler çok yakışıyo eşime
yinede giyimine pek karışmam.zaten o da daha çok spor takılıyokaydirigubbakcemile5