• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

• Ankete Katılan
    98
yerine göre giyinmeli tabii
ama benim eşim hep spor giyer
özel günler yani düğün tören vs. olduğunda takım giyer ancak açıkçası bende fazla sevmiyorum erkekte klasik giyimi...

Yerine göre hepsi şık bence.
Haftaiçi mecburen klasik giyindiği için hafta sonu spor tercih ediyor
:asigim:

spor dabiki klasik hic sevmem tarzim degiil:1closedeyes:

yerine göre değişir tabi ....gezmeye çıkmışsak spor davete gidiyorsak takım elbiseyi tercih ederimmmmm:asigim:

benım ıcın tarz olcak ve modayı takıp etcek sagolsun esımde oledır kol dugmesı ve yuzuk manyagı sayesınde bende kol dugmesı takar oldum

yerine göre giyinen erkek benim için önemlidir gerek spor gerek klasik....

yerine göre yakıstıktan sonra her ikisi de hoş giyim tarzı

takım elbise kesinlikle siyah renkli ..gömlek yakası falan klişelerden olmayacak kollarınada kol düğmesi takarsa gerçekten acayip karizma durur...Normal zamanlarda bile spor giyimden nefret ederim ben sapor giyim giydiyse üstündeki ceketi mutlaka salaş ama ceket olmalı ve koyu renk olmalı asil olacak asil :D

takım elbise kravat en sevdigim şeydir erkekte..allahtan hep öylew isterdim eşimde resmi bir yerde mecbur hep takım giyiyor.bayılırım kravat gömlek alışverişine..

yerine göre takım elbise kumaş pantolon gömlek de giyer ama bence eşime daha çok spor kıyafetler yakışıyo
kot pantolon tişört yada kısa kollu gömlekler çok yakışıyo eşime
yinede giyimine pek karışmam.zaten o da daha çok spor takılıyokaydirigubbakcemile5

spor giyinmesi daha ii ama bi kot üstüne beyaz gömlerk ve ceket giymesine hyr dememopuyorumnanaktan

spor giyiniyo aşkım hatta istediğimden daha spor bazen şapka falan takıyo zorla çıkarttırıyorum zemuszemus

Yakışan erkekte takım elbise harika oluyo.Taşıyamayanlar giymesin mümkünse :olmaz:

Kot üstüne gömlek-ceket taraftarıyım..Gömlek erkeklere çok yakışıyo bence yerimseniben

farketmez dedim çünkü kimine spor yakışır kime klasik
yakışanı giysinler :lepi:

Back