• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

erkekte nasıl gıyımden hoşlanırsınız?

• Ankete Katılan
    98

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
116
Yer
İstanbul
a.sarkadaslar erkeklerde nasıl gıyımden hoşlanırsınız?fisfisfis

yerine göre spor yerine göre klasik takım elbise ama ben ayakkabıya çok önem veririrm düzzgün temiz ve yakışak kısacası ayağına........
kol düğmesi hastasıyım.

daha çok klasik severim nişanlım da genelde klasik sever.

çıplak olmasında nasıl giyerse
giysin benim için farketmez

eşimin giyindiği gibi:)))))yani kumaş kanvas kot yada kadife pantalon üstüne gömlek ve süveter........evlendikten sonra böyle giydiririyorum eşimi...hem klasik hemde her ortama uygun...

Valla sporuda severim klasiğide ama genel tercihim klasik kumaş pantalon gömlek falan bayılırım sevgilim ikisinide giyiniyo ama evlenirsek eğer genelde klasik giydiririm kot bile olsa spor ayakkabı falan zaten giymez gömlek üstü giydiririm aşkımı ben

farketmez..yakışanı giysin..kimine klasik yakışıo kimine spor..yakışanı giysin yeter..

spor giyiniyo genelde bende öyle giyinmesini istiyorum zaten :)

:enbuyukkk:spor giyinmesini isterim

klasik bence.. eşime de çok yakışıyor ama o spor giyinmeyi seviyor. kafamçokkarıştı

yerine gøre degisiyorda, ikisinin ortasida guzel bence.
Kot pantolon klasik ayakkabilar spor kazak ve keten ceket karisimi.. benim esime øle yakisiyo bence.

Elbette ki yerine göre giyinmeli.
Ama her zaman erkeğe takım elbisenin daha çok yakıştığını, daha erkek gibi durduğunu düşünmüşümdür.
Ama çok gerekli olmadıkça gömleğin üstüne kravat takılmasından hoşlanmıyorum.
Eşim de genellikle takım elbise giyer ve bütün gömlekleri manşetli yani kol düğmeleriyle kullanılan türdendir.
Ayakkabılar kesinlikle çok önemli, tertemiz pırıl pırıl olmalı ve mutlaka kemerle aynı renk olmalıdır.tatlicadiarzu

günlük olarak spor yakışıyor

yerine görede klasik giyinsin

her ikisinide yakıştırsın

çok şey istedim galiba:)

adam yakışıklı olursa ne giyse yakışır farketme yani

spor. jean yada gabardin kumaş pantolon.mevsimine göre üstüne bir şey.
spor bi ceket yada şişme montları da seviyorum erkekte...

Back