- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
Midesizlik farklı birşeydir.Bunun midesizlikle alakası yok ki.Kısmet,o an karşısına biri çıkmıştır etkilenmiştir.Ya da unutmanın şekli budur.Herkesin ayrılık evresi farklıdır.3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
Bende 2 senelik nişanımı attım ama attığımda tamamen attım. O saniyeden sonra hayatıma sanki hiç girmemişçesine silip attım. 1 ay içinde başka biriyle tanıştım, 2 gün içinde çıkmaya başladık. 3 yıl geçti aradan şimdi o adamla evleniyorum ve aldığım en doğru karardı.Biten ilişkinin ardından yas tutmayıp yeni limanlara yelken açan insanları seviyorum ben. 4 yıllık ilişkinin ardından 3 gün sonra başkasıyla bir ilişkiye adım attım. Şimdi o insanla evliyim. Bu midesizlik değil, ilişkiyi kafada tamamen bitirebilmenin getirisi. Sizinle birlikteyken başkalarıyla olsaydı o midesizlik olurdu.
Size de artık eski ilişkinizi düşünmeyi, onun ne yapıp ettiğini takip etmeyi bırakmanızı öneririm. En sağlıklısı bu olur.
Ama ilişkinin de nasıl bittiğine bağlı değil mi bu? Çünkü bana normal gelmiyor bu kadar uzun süre birlikte ol 3 gün sonra başkasıyla.Sizde birşeyler bitmiş demek ki daha ayrılmadan...
İşte sorun tam da burada.Uzun bir ilişkim vardı ve ben ayrılmıştım çok severken bazı sorunlardan dolayı.Baktım ayrıldıktan 1 hafta sonra başka biriyleTabi ki. İlişkilerin çok azı çift taraflı biter. Genelde bitirmeyi bir taraf ister. Bitirmek isteyen kişi için de o ilişki aslında aylar öncesinde bitmiştir.
İşte sorun tam da burada.Uzun bir ilişkim vardı ve ben ayrılmıştım çok severken bazı sorunlardan dolayı.Baktım ayrıldıktan 1 hafta sonra başka biriyleben de 1 sene sonra anca birini sevebilmiştim...
Her zaman bu kadar şanslı olunmuyor karşınıza sevebileceğiniz biri çıkmış,mutluluğunuz daim olsunDemekki onun kafasında gerçekten bitmiş ilişkiniz. Ya da çivi çiviyi söker demiş... Biriyle birlikte olmaya başlamak için sevmek gerekmez, sevmeyi beklemek saçma. Eşimle birlikteliğe başladığımızda seviyorum diyemezdim. Benim için sadece yakışıklı, işi gücü kişiliği düzgün, eğlenceli, zaman geçirilebilecek bir adamdı. Uzunca bir süre de öyle kaldı. Sonra bazı şeyler yaşadık, yaşanmışlıklarımız arttı. Baktık ki biz gerçekten biz olmuşuz, sevgi zaten geldi arkasından. Laylaylom bir ilişki evlilikle sonuçlandı.
Her zaman bu kadar şanslı olunmuyor karşınıza sevebileceğiniz biri çıkmış,mutluluğunuz daim olsun
ama mudur tilki insanın en azından saygı duymasi gerekmez mi =(( 3 yil geçmişneden midesiz?
yani ilişkiniz gerçekten bittiyse(en azından onun açısından), başka birinden hoşlanabilmesi için geçerli bir süre mi var?
insan hoşlanacağı insana, eski sevgilisinden ayrıldıktan 1 gün sonra da rastlayabilir, hatta duyguları zayıfsa eski sevgilisiyle çıkarken bile rastlayabilir
sizi aldatmamış! sizden ayrılmış, başkasından hoşlanmış, onunla birlikte. bu suç da değil, midesizlik de değil
kimseye "neden artık beni sevmiyorsun" denmez ki...
ama mudur tilki insanın en azından saygı duymasi gerekmez mi =(( 3 yil geçmiş
Ayran gönüllü işte kendine uygun bir hıyarı da buluverince de cacık olmuş belli ki3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar