Erkeklerin midesizliği

Midesizlik farklı birşeydir.Bunun midesizlikle alakası yok ki.Kısmet,o an karşısına biri çıkmıştır etkilenmiştir.Ya da unutmanın şekli budur.Herkesin ayrılık evresi farklıdır.

Bende 2 senelik nişanımı attım ama attığımda tamamen attım. O saniyeden sonra hayatıma sanki hiç girmemişçesine silip attım. 1 ay içinde başka biriyle tanıştım, 2 gün içinde çıkmaya başladık. 3 yıl geçti aradan şimdi o adamla evleniyorum ve aldığım en doğru karardı. Yani bende sendenim Sephora ve fazlasıyla katılıyorum sözlerine

Ama ilişkinin de nasıl bittiğine bağlı değil mi bu? Çünkü bana normal gelmiyor bu kadar uzun süre birlikte ol 3 gün sonra başkasıyla.Sizde birşeyler bitmiş demek ki daha ayrılmadan...

Tabi ki. İlişkilerin çok azı çift taraflı biter. Genelde bitirmeyi bir taraf ister. Bitirmek isteyen kişi için de o ilişki aslında aylar öncesinde bitmiştir.

Tabi ki. İlişkilerin çok azı çift taraflı biter. Genelde bitirmeyi bir taraf ister. Bitirmek isteyen kişi için de o ilişki aslında aylar öncesinde bitmiştir.
İşte sorun tam da burada.Uzun bir ilişkim vardı ve ben ayrılmıştım çok severken bazı sorunlardan dolayı.Baktım ayrıldıktan 1 hafta sonra başka biriyle ben de 1 sene sonra anca birini sevebilmiştim...

İşte sorun tam da burada.Uzun bir ilişkim vardı ve ben ayrılmıştım çok severken bazı sorunlardan dolayı.Baktım ayrıldıktan 1 hafta sonra başka biriyle ben de 1 sene sonra anca birini sevebilmiştim...

Demekki onun kafasında gerçekten bitmiş ilişkiniz. Ya da çivi çiviyi söker demiş... Biriyle birlikte olmaya başlamak için sevmek gerekmez, sevmeyi beklemek saçma. Eşimle birlikteliğe başladığımızda seviyorum diyemezdim. Benim için sadece yakışıklı, işi gücü kişiliği düzgün, eğlenceli, zaman geçirilebilecek bir adamdı. Uzunca bir süre de öyle kaldı. Sonra bazı şeyler yaşadık, yaşanmışlıklarımız arttı. Baktık ki biz gerçekten biz olmuşuz, sevgi zaten geldi arkasından. Laylaylom bir ilişki evlilikle sonuçlandı.

Onlarin duyguları yok bizim gibi biten bi ilişkiye üzülüp aglamiyolar

Her zaman bu kadar şanslı olunmuyor karşınıza sevebileceğiniz biri çıkmış,mutluluğunuz daim olsun

Her zaman bu kadar şanslı olunmuyor karşınıza sevebileceğiniz biri çıkmış,mutluluğunuz daim olsun

İyi dileklerin için teşekkürler.
Ama burda şans önemli değil. Evet bizim ilişkimiz bir şekilde yoluna girdi, evlendik. Ama inan başlarken beklentim bu değildi. Hiç bir ilişkiye başlarken beklentim bu olmadı. Olursa ne ala olmazsa mualla modundaydım hep. Sonuçta bitseydi de üzülmez yeni bir ilişkiye başlardım muhtemelen. Neden biliyor musun? Çünkü kimseyi hayatımın merkezine koymadım şimdiye kadar. Ne sevgililerimi ne eşimi. Sevgisizlik değil bu, tırnağına zarar gelse içim gider. Ama bilir ki kendimi ondan daha çok seviyorum. Bir gün bir yamuk yaparsa ya da sevmekten vazgeçerse, ya da ben vazgeçersem arkama bakmayacağımı bilir. Biraz kişilik meselesi sanırım. Kimsenin ardından üzülüp ağlayamam ben.

Eğer sizden ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen biriyle sevgili olduysa,o kişiyle sizle sevgiliyken de konuşuyordur bence...

ama mudur tilki insanın en azından saygı duymasi gerekmez mi =(( 3 yil geçmiş

Ben de olsam ofkelenirim seni çok iyi anlıyorum
takip etme
gormezsen canın acimaz

ama mudur tilki insanın en azından saygı duymasi gerekmez mi =(( 3 yil geçmiş

yok canım, ilk defa senden ayrı düşünüyorum
bence bunun saygıyla alakası yok
çoğu ilişki bitmeden de bitmiş oluyor zaten, en azından tek taraf için
ayrıca kim gönlüne söz geçirebilir ki?
nasıl olacak? kendisi için zaten bitmiş bir ilişkiyi sözcüklere dökerek de noktaladıktan sonra, mesela 1 hafta sonra gerçekten birinden hoşlansa bir insan, ne diyecek? eski sevgilime saygı duymam lazım, ben bu insanı unutayım, uzak durayım mı?
bence bir ilişkiye saygı, o ilişki anında duyulur, duyulmalı
bittiği anda bitmiştir
neden sevgi bitmişken, birliktelik bitmişken saygıyı zoraki sürdüresin ki?

haaa, bir de bu olay daha farklı tabi
hatta yazdım bir mesajda
bu erkek arkadaş zaten sevmiyor gibi davranıyordu konu sahibini
hepimiz ayrıl demiştik, çok kötüydü yaptıkları
eski konularına göz attın mı

Rabbim seven birine göstermesin böyle bir durumu ama siz de artık takibi bırakın daha çok üzülürsünüz.

İyi de bunu kizlar da yapiyor. 3 yillik iliskiden cikip daha nefes alamadan bi baskasiyla sozlenen bi yakinim var, hem de kiz. Yani bazi seyleri sadece erkeklere yuklememek lazim...

Senin konunu hatirliyorum o zaten seni ayrilmadan once bitirmis kafasinda yapicak bir sey yok. Diger kizin yanimda gerizekali diyen adamdan ne bekliyosun? Sen de su adami dusunme artik.

Erkek Milleti böyle işte. Ne hali varsa görsün duygu yoksunları bir çoğu. Iyiki kurtulmussun.

Ayran gönüllü işte kendine uygun bir hıyarı da buluverince de cacık olmuş belli ki

Amaannn bosver be güzelim. hayatta daha önemli seyler var, mesela saglik gibi. Önemli olan sensin, sagligin ve hayatin. Gitmis gitmistir. Konu kapanmistir. Önüne bakmaya, hayatin güzelliklerini görmeye bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…