Erkeklerin midesizliği

İlişkinin bittiği tarih değil aşkın bittiği tarih önemlidir. Aşk bittiyse insan pek te zaman geçmeden yeniden yine yine aşık olabilir, çakralar açık olsun yeter ki ☺

erkekler kadinlar kadar duygusal ve hassas degiller. BAZİ erkekler 10 senelik esi oldugunde bile,daha 40 i cikmadan baska bi kadinla evlenebiliyorlar ,ayni evi gayet keyifli paylasabiliyrlar...bu tur ornekleri baz alirsak sizin durumda gayet normal yani

Yas tutmasını beklemiyordum ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmasını da beklemiyordum her şeyin bir adabı vardır bence

Ayrıldıktan bı hafta sonra cıkmamıstır,o zaten vardır sen varken..Ayrılınca adı konmustur..İşte böyle mıdesızlık yapan serefsızler var..Bunlarla ılıskı yasayıp aldatılan bızler de şükretmelıyız kurtulduk dıyerek..

nıyekine ben de 2 senelk ilişkimi bitirim 2 hafta sonra başkasıyla sevgili oldum onda da 2 bçuk yıl fln oldu seviyom yani midesiz değilim kalbim buyuk xd

Demekki dolu dolu dediğiniz o yılların son zamanları yeterince dolu değildi:KK66:

Ben midesizlik bir durum görmedim açıkçası midesiz erkek ahanda böyle olur bak ablamın evli samimi arkadaşıyla kocasını aynı yatakda yakaladı ve hiç şüphe duymadı sonuç tek celsede boşandı ablam adam 3 ay sonra alnı şanlı düğün yaptı kadına gelinlik bile giydi kadın nispet yaparcasına eski kaynana ablamın kızına davetiye vermiş gelmek isterse annen buyursun gelsin diye kiii ablama sen benim evladımsın diyen kadın hiç bir sorun yaşamadılar yaaa kuzenimin eşi gül gübi kuzenimi nur topu gibi evladını terk edip mahallenin günlük ilişki yaşadığı o.... Suyla çalgılı çulgulu düğün yaptı şimdi kadın hastaymış ilişki yasakmış onun tedavisini bekliyormuş işte budur midesizlik

X