Ayrıldığım an beklemiyordum daha sonrasında olanlar oldu zatenlampi nasıl beklemiyordun?
daha önce ayrıldığınızda hemen gidip bir kızla birşeyler yaşayan senin erkek arkadaşın değil miydi?
seni o kızdan ayrılacağım diye çağırıp seni oralarda rezil eden o adam değil miydi, şimdi hatırladım konularını!
o zaman biz sana seni sevmiyor diye bas bas bağırmadık mı?
şimdi nasıl böyle bir saygı - adap beklenti içindesin ki?
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet gerçekten çok canım acıyor yaşadığım her şey yalanmış gibi geliyorBu midesizlik değil ki. hele erkeğe özgü hiç değil. Aldatmamış,kandırmamış. bir seçim,fırsat değerlendirme,yeni heyecan arama vs olabilir.İlişki birden bitmiyor.bu bir süreç. E aşkın da zamanı olmuyor.
Canınızın acımasını anlıyorum.ama ha 1 hafta sonra olmuş,ha 1 ay. Size etkisi aynı olacak.artık sizi ilgilendiren birşey yok.
daha önce de aralarında belli ki bişeyler varmışNasıl yani ? Size göre seviyorum dediği bi kadından ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demesi midesizlik değil mi ?
Çıkmak için illa birini delice sevmek mi gerekir?Ben zaten beni aldattı demedim. Sadece bana seni seviyorum derken 1 hafta sonra bir başkasına bunu söyleyebiliyor olması midesizlik bence karaktersizsin hatta. Normal bi insanın bir hafta içinde nasıl iki kişiye bunu söyleyebilir
Ne sanıyorsun 3 yıllık dolu dolu ilişkinden sonra adam oturup ölene kadar seni mi sayıklayacaktı ? Bende 2 yıllık nişanlımdan ayrılıp 1 ay sonra başka biriyle çıkmaya başladım. 3 yıldır birlikteyiz, düğün hazırlıkları yapıyoruz ve ölesiye mutluyum ölesiye aşığım, hayatımda aldığım en doğru karardı. Biten bitmiştir canım benim midesizlikle alakası yok, bunu kabullenmelisin. Herkes bir şekilde öyle yada böyle hayatına devam edecek... Eski sevgilin gibi seninde yoluna bakman, hayatına devam etmen hayrına olur...3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
Canım benim her erkek bir değil ama şimdi değişiklik onun hoşuna gider birkaç zaman onunla çok mutlu olduğunu düşünür ama sonra fosss birden aklına sen düşüverirsin arar ama çoook geç olur başıma geldiğinden biliyorum3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
Midesizliktir ya da değildir tartışılır, sen başka düşünürsün o başka falan filan ama eski konularınıza da baktım, zaten ilişkiniz pek sağlam değilmiş gibi geldi bana. Yani dolu dolu demişsiniz ama saçma sapan da olaylar olmuş, şu an üzülüp kafanıza takmaya değmez bence. Size göre bu midesizce bir hareket olabilir ama bakın burada kaç kişi "bunun nesi midesizlik?" tarzında yorumlar yazmış yani bu sorunun bir cevabı yok gördüğünüz gibi.3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
3 yıllık dolu dolu ilişkinin sonrasında eski sevgilim hemen biriyle çıkmaya başladı. 1 aydır çıkıyorlar ve kızı seviyor gözüküyor. Kızlar nasıl oluyor da bu kadar rahat ve midesiz olabiliyorlar
Ama ilişkinin de nasıl bittiğine bağlı değil mi bu? Çünkü bana normal gelmiyor bu kadar uzun süre birlikte ol 3 gün sonra başkasıyla.Sizde birşeyler bitmiş demek ki daha ayrılmadan...Biten ilişkinin ardından yas tutmayıp yeni limanlara yelken açan insanları seviyorum ben. 4 yıllık ilişkinin ardından 3 gün sonra başkasıyla bir ilişkiye adım attım. Şimdi o insanla evliyim. Bu midesizlik değil, ilişkiyi kafada tamamen bitirebilmenin getirisi. Sizinle birlikteyken başkalarıyla olsaydı o midesizlik olurdu.
Size de artık eski ilişkinizi düşünmeyi, onun ne yapıp ettiğini takip etmeyi bırakmanızı öneririm. En sağlıklısı bu olur.