Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

sıcak ve baharatlı kokular erkeklerin en beğendiği ve en etkilendiği parfüm aromalarındanmış :)
bu aromada olan parfüm markası bileniniz var mı hanımlar:)

Son düzenleme:
sıcak ve baharatlı kokular erkeklerin en beğendiği ve en etkilendiği parfüm aromalarındanmış :)
bu aromada olan parfüm markası bileniniz var mı hanımlar:)

senın tanımına uygun afrodızyak bır koku söyleyebılırımmmmm:)
azzoranın kırmızı şişesi.Yazın sakın kullanma kışlıktır.Tek fıs yeter sonra ağır gelebılır.azzora visittttt:)

Son düzenleme:
senın tanımına uygun afrodızyak bır koku söyleyebılırımmmmm:)
azzoranın kırmızı şişesi.Yazın sakın kullanma kışlıktır.Tek fıs yeter sonra ağır gelebılır.azzora visittttt:)

eda, ne istediğimi anlamışsın :))
teşekkür ederim kokusuna bir bakacam :) merak ettim doğrusu:)

Son düzenleme:

evet bende bayılıyorum ama tam kışlık

Benim erkek arkadaşım da benim gibi geçtiğin yeri belli edeceğin ve seksi kokuları seviyor.
Önce çoğu kadının sevip de sıktığı, ama onun sevmediklerini yazayım
212 sexy - Bunun çok market parfümü gibi koktuğunu söyler.
hypnose - Herkes o kadar çok kullandı ki baydı der
euphoria - Sokaktan geçen 3 kadından 1i euphoria kokar ve çok tiki kız kokusu der.
ralph lauren , chanel chance... bu tarz bilindik kokuları istemez. Çünkü bana özel olmayacağını düşünür.

Sevdiklerine ve yorumlarına geçeyim bi de
Angel - Kışın, "adı ne bunun, işte bu, işte bu!!!" diye çığlıklar attı
Lady Million - Bu parfüm ilk çıktığı zamanlar, şık bir şekilde giyinip bunu sıkmıştım ve bunun kokusunu asla unutmaz, bana aşkını itiraf etmişti bunu ilk sıktığım gün
Gloria - Bu favori parfümüdür diyebilirim. İlk buluşmamızda sıkmıştım :) Afrodizyak da içerdiği söyleniyo
Magnetism - Bunu da sever ama aklına pek yer etmez, adını hatırlayamaz, tanıdık geldi bu kokun falan der sadece
black xs - Akşam eğlenmeye çıktığımızda birebir. Ama şimdi sıkıp koklatsam, adını hatırlayacağını sanmıyorum. Ama bence harika bir parfüm.
Roberto Cavallinin yenisi - Resmen kadın deyince akla ne gelirse, öyle kokuyosun der. Fazla feminen, kalıcı ve yoğun
Narcisso rodriguez for her - Bunu da tenime çok yakıştırır. Saf - masum kokuyosun der.
Loverdose - Bunu da çok farklı buldu
Dolce Gabbana Rose The One - Sadece parfüm sıktığımın farkında olur, yorum yapmaz

Roberto Cavalli'nin yenisi dediğin açık parfümde var mı ? Merak ettim. Kadınsı koku arıyorum çünkü.

Açığı olduğunu sanmıyorum, yeni bir koku çünkü, ama yakında yaparlar. Belki vardır dp'de, bakmadım hiç. Öyle aman aman farklı bir koku değil, ama çok çekici.

ben bir ara jesus del pozo'nun halloween diye bir parfümünü kullanıyordum. eşim bayılırdı, sonra piyasadan kalktı tekrar bulamadım. buna da en çok eşim üzüldü yaani düşünün

gucci rush.ın bir çok erkeği etkilediğini duymuştum ben de bir çok kişiden kızlarr

gucci by gucci yi de erkekleri bilmem de kadınlar üzerimde duyduklarında bayılıyorlarr

bu arada gucci flora için genelde hoş ve masum deniyor uzun zamandır bunu kullanıyorum artık bitiyor rush a geçiceem

sonra chopard casmir çok bilinmez ama ben aşığımdır sıcacık bir kokudur özellikle kışın kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor

bir de kenzo oriental.i severim, baharatlıdır ama bu da erkeklere seksi geliyor, işin kötüsü benim elimde yarım şişe var ve parfüm artık üretilmiyor o yüzden idareli kullnmaya çlaışıyorum :)

Son düzenleme:
hypnotic poisonu çok beğeniyodum fakat şimdi bu sıcakta sokakta yanımdan geçen herkeste aynı kokuyu duymak soğuttu yani.yaz sıcağında sıkmasınlar kış kokusunu.bu arada farmasi endless love siyah şişe.hediye gelmişti çok beğenmiştim.

the body shop_ vanilya :)) 4 senedir bu parfümü kullanıyorum imzam gibi birşey oldu ve bu koku erkeklerin dikkatini çekiyor ağır değil ama sexy ve merak uyandıran bir koku ayrıca çok tatlı

parfüm zevkı kışıye göre değişir.Benım nişanlım, parfüm sürdüğümde hep mıs gıbı kokuyorsun der başkada bırşey demez.Hangi parfüm olursa öyle diyor:)

narciso rodriguez for her. sevdiğim bir parfümüm. çokçokçok bayılarak kullanmamama rağmen çok beğeniliyor. tanımadığım birkaç erkek bile sormuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…