• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

CK europha kullanıyorum(orjinalini) Kime sorsam kokmuyor diyor :(( Bana da gelmiyor kokusu,kıyafetlerime de sinmiyor,nerde hata yapıyorum??

Nasiiii yaniiii?bende kullandim ve herkes soruyodu cok guzel diye nasil kullandigini anlat bakayim

netten okumuştum kızlar avon'un parfümlerinden incendessence ve perceive erkeklere en çekici gelen parfümlermiş..ben de farkettim sevgilim koklayıp duruyordu saçımı falan:) bi de match diye bir parfüm var krmızı kutusu falan var ben ondan aldım ne zaman sıksam hem kızlar hem erkekler ne kadar güzel kokuyosun dedi etrafımdaki..ama ben sevemedim sevgilim de çok sevdi bana bi tuhaf geldi ağır gibi..ben bu arada beyaz tenliyim onun için incendessence'ı rahat kullanıyorum ama esmer olanlara çok iyi gitmeyebilir diye biliyorum

CK europha kullanıyorum(orjinalini) Kime sorsam kokmuyor diyor :(( Bana da gelmiyor kokusu,kıyafetlerime de sinmiyor,nerde hata yapıyorum??

Ben de Lancome Hypnose kullanıyorum hiç kokmuyor sadece sıkarken alıyorum kokusunu, EDT almıştım ben bnm ki sanıyorum ondan kokmuyor ama sonuçta orjinal parfüm alıyoruz sokakta satılan kalem parfümler daha kalıcı buram buram kokuyor ...

aaa çok şaşırdım oysa euphoria en kalıcı parfümlerden biridir. kıyafetlerimde sıktıktan sonra üç gün kokusunu alabiliyorum, hatta yayılıyor da. parfümünde bir sorun olmasın canım, bozuk olabilir. denemek için başka bir parfümeriden üzerine sıkıp kalıcılığını deneyebilirsin:16:

merhaba kızlarr bende 212 sexy kullanıyorum şu sıralar angel almayı düşünüyorum ama çok pahalı bunlara benzer tavsiye edebileceğiniz tatlı bi koku var mı

merhaba kızlarr bende 212 sexy kullanıyorum şu sıralar angel almayı düşünüyorum ama çok pahalı bunlara benzer tavsiye edebileceğiniz tatlı bi koku var mı

canım angel zaten kış kokusudur yazın o koku çok bayar,bunaltır..212 sexy'i seviyorsan 212 vip'ye bi bak..britney spearsın fantasy ve midnight fantasy'sine bakabilirsin..şekerli kokular genelde kışlıktır ama escada nın kokularında çok güzel şekerli yazlık kokular var onlara bakabilirsin..

Son düzenleme:
canım angel zaten kış kokusudur yazın o koku çok bayar,bunaltır..212 sexy'i seviyorsan 212 vip'ye bi bak..britney spearsın fantasy ve midnight fantasy'sine bakabilirsin..şekerli kokular genelde kışlıktır ama escada nın kokularında çok güzel şekerli yazlık kokular var onlara bakabilirsin..

cevabın için teşekkür ederim. vip' yi deniycem.. ama aklım angel da kaldı yaa :40:

kendi tecrübelerimden söyleyeyim kızlar :) Dior Dune çok kadınsı ve kokusuyla dikkat çekici. aynı şekilde Yves Saint Laurent'in PARİS ve OPIUM'da çok etkilş erkekler üzerinde. YSL'de bahsettiklerimi bahar ve yaz kullanabilirsiniz ancak Dior Dune tam kış kokusu.. Ben geçenlerde internet üzerinden bir tane YSL Opium buldum 90-100 tl ye..çocuk gibi sevindim :) ilk defa 150 tl altında bir fiyata buldum çok sevindim bulursanız kaçırmayın derim. Afrodizyak derler ya bu PARİS ve OPIUM sanki öyle gibi ;)

erkeklerin çoğu şekerli kokulara bayılıyor,
ben escada magnetisma kullanıyordum eşimde beğeniyordu ama yazın biraz ağır oluyor.
şimdi yeni bir koku arayışı içindeyim bi türlü bulamadım,
parfümlerin kokusu bende kalıcı olmuyo ya ne bilim kimse demiyor kokusu çok güzel falan diye...
bi sürü parada verdim çeşit çeşit kullandım ama memnun kalamıyorum.

erkeklerin çoğu şekerli kokulara bayılıyor,
ben escada magnetisma kullanıyordum eşimde beğeniyordu ama yazın biraz ağır oluyor.
şimdi yeni bir koku arayışı içindeyim bi türlü bulamadım,
parfümlerin kokusu bende kalıcı olmuyo ya ne bilim kimse demiyor kokusu çok güzel falan diye...
bi sürü parada verdim çeşit çeşit kullandım ama memnun kalamıyorum.[/QUO

önce tenin nasıl esmer mi sarışın mı uğday mı ona göre koku seçmen lazım..

Ben de kendime uygun parfüm bir türlü bulamadım.
Evdeki artık kalan parfümleri sıkıp duruyorum :D
Beyaz tenliyim, şimdi azcık kararmış olsam da :D
Ve kadınsı kokuları sevmiyorum ki zaten daha yaşım 20, o kokular hiç olmuyor bana (:
Önereceğiniz güzel bir koku var mı?
Yazın da ağır gitmeyecek bir şey böyle.

Ben de kendime uygun parfüm bir türlü bulamadım.
Evdeki artık kalan parfümleri sıkıp duruyorum :D
Beyaz tenliyim, şimdi azcık kararmış olsam da :D
Ve kadınsı kokuları sevmiyorum ki zaten daha yaşım 20, o kokular hiç olmuyor bana (:
Önereceğiniz güzel bir koku var mı?
Yazın da ağır gitmeyecek bir şey böyle.

mıracle,
bulgari crystal
bulgari blue süper kokulardır canım denediğinde yorumunu yazarsın(:

Back