Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Çokça denmiş ama gerçekten Hypnotic Poison!
Yani bu kadar sevilen başka bir koku yoktur heralde, çok ağır olmasına rağmen hem de...
Ama yazın da kullanılmıyor, ya da kullanmayın arkadaşlar sıcaklarda çok fena oluyor :/

Yorumlara bayıldım yanlız. :) Bir de Roberto Cavalli cok merak ettim.

Herkes poisondan yana oy kullanırken ben başka bir parfüme dikkat çekmek istiyorum. christian dior'un j'adore adlı parfümü erkekler tarafından en çok beğenilen parfüm seçilmiş glamour dergisinde okumuştum. ben şahsen şu sıralar çok sevdiğim elie saab parfümümü kullanıyorum.

Lady Million
Gucci Guilty
Dior Addict
Victor & Rolf Flowebomb
hepsi güzel ama Dior Addict ve Victor & Rolf favorilerim

Bugün sevgilime ;

Paris Hiltonu
DKNY Be Delicious'u ve Dior Addict 2 'yi koklattım

En çok Addict 2 yi sevdi :)

Sonra Paris Hiltonu ..

ama Addict 2 ' yi çok sevdi

Çok ağır bence, çok kişi seviyor, kokulara hassas, seçici kişilerin sevmeyeceği bir koku. Zira eşim bana hediye almış ben -purblanca- nefret ettim bu kokudan.

Şimdi kullandığım Dore'den BUENO Sexy bir koku... Tek olumsuz yanı kalıcı değil...

hangi paris hilton.?? klasik olan mı?
eğer oysa onun kalıcılığı hakkında bilgi verir misin?

Evet tatlım hani şu Ralph Lauren'a benzeyen :) Kalıcılığı normal

BUENO ile yakından uzaktan alakası yok Pur Blanca'nın. BUENO bimdeki kırmızı parfüme ( yada pembeydi tam hatırlamıyorum ) ona benziyor :)

evet bueno ile pur blanca nın hiç alakası yok.
Ben de zaten buenoyu çok sevdim.
Bimdeki kokunun aynısıysa alayım ben de.
Bari kalıcı mı, onu biliyor musun?

evet bueno ile pur blanca nın hiç alakası yok.
Ben de zaten buenoyu çok sevdim.
Bimdeki kokunun aynısıysa alayım ben de.
Bari kalıcı mı, onu biliyor musun?

Kalıcılığını bilmiyorum canım ama ben pek sevmiyorum o tarz parfümleri çok basit geliyor. Daha güzel kokular var , daha karakteristik, onları denemelisin bence :26:

Kalıcılığını bilmiyorum canım ama ben pek sevmiyorum o tarz parfümleri çok basit geliyor. Daha güzel kokular var , daha karakteristik, onları denemelisin bence :26:

Herkesin kendi zevki.
Ben BUENO yu çok sevdim.
Olmazsa DOUGLAS tan seçeceğim bi tane.
Onlar en azından daha kalıcı ve daha temiz oluyor.

vanilla noir ilk fısta yanık şeker gibi kokuyo ama 20 dk sonra değişiyo ve güzelleşiyo (benim tenimde). benimde vazgeçemediğm koku. zaten vanilya erkekleri etkileyen esanslardanmış araştırmalara göre. şekerli kokularıda severim ama vanilya bi başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…