Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

212 sexy, givenchy absolute irresiteble(sanırım böle yazılıyordu) nam-ı diyar bihter parfümü... :) armani code, channel matmazel d, sanırım o da bayağı hoş yauuwww

Gucci Rush....harika Yanindan Geçenler şöyle Bir Etrafini Kokluyor Ne Bu Diye...ve Birkaç Bayan Yolda Arkamdan Gelip Sormuşlardi Parfümünüz Ne Diye Ama Söylemedim...size Söylüyorum Bir Tek:)

çok iyi halt etmişsinizzz iyii yapmışsınızz
ne olurkii söyleseniz sankii aynıı yerde bulunacaktınız

burberry weekend ( çok enteresan ama baya bi şahit oldum ), chanel chance, givenchy absolutely irresistible, CK Euphoria, Lacoste Pour Femme :)

Sevgilim Chanel Chance'ı seviyor. 212 sexy alıcam bakalım onu beğenecek mi Ben çok beğeniyorum..

Arkadasim esine uzun seneler parfüm begendiremiyordu. Aklimiza gelen her türlü sexy kokulari denedik. Burada sayilanlar dahil :) Ama yok, kocasi bir türlü begenmedi gitti. Derken hic aklima gelmicek bir parfüm denemis.
AVON´dan TODAY parfümü.
Ve kocasi bayilmis buna. O günden beri bundan baska birsey kullanmaz oldu.
Ben parfümde hicbir cekici özellik bulamazken, esi cok etkileyici buluyormus, önemli olan da bu tabi...

Benzer bir durum Yves Rocher´den VANILLE NOIRE icin de gecerli.
Iki kokuyu da sevmem, kullanmiyorum da, fakat baska bir arkadasimin esi de buna bayiliyor...ne diyim, sansinizi denemelisiniz

Bildigim kokulara gelince, fark ettim ki, henüz Lolita Lempicka´nin L parfümünü sayan olmamis. Bunu da ben ekleyim ozaman.
Genc kizlara yakisan, sekerli bir parfüm. Türkiye´de kimsede koklamadim, tavsiye edilir.

Kendimde ise erkeklerin Vivienne Westwood´tan "Boudoir" kokusunu cok cekici bulduklarini fark ettim. Fakat, cok dikkatli kullanmalisiniz, iki FIss´dan fazlasi cok berbat kokuyor. EN FAZLA IKi kere sIkmalisiniz. Bir kere bile yeterli. Aksi taktirde tam ters tepkiyi alirsiniz
Dogru kullanildiginda, etkisiz kalmicaktir, kesinlikle tavsiye ederim.

Bunlari deneyen olursa,tecrübelerinizi burada paylasirsaniz sevinirim

Keyifli parfüm sIkmalar

şaşıracaksınız ama ne zaman caldion klasik kullansam erkekler parfümümün ismini soruyor ve çok güzel koktuğumu söylüyorlar.hatta kız kardeşimde bunu kullandığı zaman baya iltifat almıştı erkeklerden.

Paul Smith London, Tr de Pek Yok Her Tene Gitmez Ama Tenine Gidenler Bilir Hyp.Poisonla Kafa Kafaya Bir Kokudur.

ben ya little black dress derim gercekten afrodizyak ama avonun olduğu için kalıcı değil, bir de benim şu an kullandığım gvenchy absolute (bihterin parfümü) ... bakın bihter diyorum ona göre

Turkiyede varmi bilmiyorum.. :)
stella by Stella Maccartney lilla siyah sise.. biraz pahali ama...
esi benzeri olmayan bir koku kesinlikte tavsiye ederim kizlar... Benim askim bayilir bu kokuma..
Ve tabiki vazgecilmezlerim Chanel Chance, armani code, paco rabanna lady million, Gucci Guilty, CK Beuty

nette bıle parfüm hakkında bilgi yok yahu.stella bence turkıyede yoktur. yazık kokusuna bakamıyacam.

Son düzenleme:
nette bıle parfüm hakkında bilgi yok yahu.stella bence turkıyede yoktur. yazık kokusuna bakamıyacam.

Stella yi (avrupada yasiyorum bu arada)her parfumcude bile bulunmayan bir koku burda... turkiyede bulman sanirim dahada zor.. (( avmlerdeki kozmetik magazalarina sor istersen..
Chanel CK Paco rabbana gibi markalari gordum turkiyedeki avmlerde.. belki bir sans stellayida bulursun... bol sans guzelim..

Stella, cok hafif bir gül kokusu. Biraz gül kokulu sabunu hatirlatiyor bana.
Ben bu kokuya cok benzeyen baska bir parfüm önereyim sana, belki o vardir Türkiyede, ozaman oradan anlarsin Stella´yi sevip sevmicegini.
"Juliette has a gun" markasindan "Miss Charming" gül kokusunda anketlerde hep basi ceker. Stella´ya benziyor, daha güclü ve daha kalici.

Keyifli parfüm sIkmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…