CK europha kullanıyorum(orjinalini) Kime sorsam kokmuyor diyor( Bana da gelmiyor kokusu,kıyafetlerime de sinmiyor,nerde hata yapıyorum??
CK europha kullanıyorum(orjinalini) Kime sorsam kokmuyor diyor( Bana da gelmiyor kokusu,kıyafetlerime de sinmiyor,nerde hata yapıyorum??
bende bir iki tane önermek istedim chanell-alure, lancome-hıpnoss, cacharel-glorıa .... yazılışları çok doğru olmayabilir idare edin artık.
merhaba kızlarr bende 212 sexy kullanıyorum şu sıralar angel almayı düşünüyorum ama çok pahalı bunlara benzer tavsiye edebileceğiniz tatlı bi koku var mı
canım angel zaten kış kokusudur yazın o koku çok bayar,bunaltır..212 sexy'i seviyorsan 212 vip'ye bi bak..britney spearsın fantasy ve midnight fantasy'sine bakabilirsin..şekerli kokular genelde kışlıktır ama escada nın kokularında çok güzel şekerli yazlık kokular var onlara bakabilirsin..
erkeklerin çoğu şekerli kokulara bayılıyor,
ben escada magnetisma kullanıyordum eşimde beğeniyordu ama yazın biraz ağır oluyor.
şimdi yeni bir koku arayışı içindeyim bi türlü bulamadım,
parfümlerin kokusu bende kalıcı olmuyo ya ne bilim kimse demiyor kokusu çok güzel falan diye...
bi sürü parada verdim çeşit çeşit kullandım ama memnun kalamıyorum.[/QUO
önce tenin nasıl esmer mi sarışın mı uğday mı ona göre koku seçmen lazım..
Ben de kendime uygun parfüm bir türlü bulamadım.
Evdeki artık kalan parfümleri sıkıp duruyorum
Beyaz tenliyim, şimdi azcık kararmış olsam da
Ve kadınsı kokuları sevmiyorum ki zaten daha yaşım 20, o kokular hiç olmuyor bana
Önereceğiniz güzel bir koku var mı?
Yazın da ağır gitmeyecek bir şey böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?