Benim erkek arkadaşım da benim gibi geçtiğin yeri belli edeceğin ve seksi kokuları seviyor.
Önce çoğu kadının sevip de sıktığı, ama onun sevmediklerini yazayım
212 sexy - Bunun çok market parfümü gibi koktuğunu söyler.
hypnose - Herkes o kadar çok kullandı ki baydı der
euphoria - Sokaktan geçen 3 kadından 1i euphoria kokar ve çok tiki kız kokusu der.
ralph lauren , chanel chance... bu tarz bilindik kokuları istemez. Çünkü bana özel olmayacağını düşünür.
Sevdiklerine ve yorumlarına geçeyim bi de
Angel - Kışın, "adı ne bunun, işte bu, işte bu!!!" diye çığlıklar attı
Lady Million - Bu parfüm ilk çıktığı zamanlar, şık bir şekilde giyinip bunu sıkmıştım ve bunun kokusunu asla unutmaz, bana aşkını itiraf etmişti bunu ilk sıktığım gün
Gloria - Bu favori parfümüdür diyebilirim. İlk buluşmamızda sıkmıştım :) Afrodizyak da içerdiği söyleniyo
Magnetism - Bunu da sever ama aklına pek yer etmez, adını hatırlayamaz, tanıdık geldi bu kokun falan der sadece
black xs - Akşam eğlenmeye çıktığımızda birebir. Ama şimdi sıkıp koklatsam, adını hatırlayacağını sanmıyorum. Ama bence harika bir parfüm.
Roberto Cavallinin yenisi - Resmen kadın deyince akla ne gelirse, öyle kokuyosun der. Fazla feminen, kalıcı ve yoğun
Narcisso rodriguez for her - Bunu da tenime çok yakıştırır. Saf - masum kokuyosun der.
Loverdose - Bunu da çok farklı buldu
Dolce Gabbana Rose The One - Sadece parfüm sıktığımın farkında olur, yorum yapmaz