• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Çokça denmiş ama gerçekten Hypnotic Poison!
Yani bu kadar sevilen başka bir koku yoktur heralde, çok ağır olmasına rağmen hem de...
Ama yazın da kullanılmıyor, ya da kullanmayın arkadaşlar sıcaklarda çok fena oluyor :/

Benim erkek arkadaşım da benim gibi geçtiğin yeri belli edeceğin ve seksi kokuları seviyor.
Önce çoğu kadının sevip de sıktığı, ama onun sevmediklerini yazayım
212 sexy - Bunun çok market parfümü gibi koktuğunu söyler.
hypnose - Herkes o kadar çok kullandı ki baydı der
euphoria - Sokaktan geçen 3 kadından 1i euphoria kokar ve çok tiki kız kokusu der.
ralph lauren , chanel chance... bu tarz bilindik kokuları istemez. Çünkü bana özel olmayacağını düşünür.

Sevdiklerine ve yorumlarına geçeyim bi de
Angel - Kışın, "adı ne bunun, işte bu, işte bu!!!" diye çığlıklar attı :16:
Lady Million - Bu parfüm ilk çıktığı zamanlar, şık bir şekilde giyinip bunu sıkmıştım ve bunun kokusunu asla unutmaz, bana aşkını itiraf etmişti bunu ilk sıktığım gün :9:
Gloria - Bu favori parfümüdür diyebilirim. İlk buluşmamızda sıkmıştım :) Afrodizyak da içerdiği söyleniyo :23:
Magnetism - Bunu da sever ama aklına pek yer etmez, adını hatırlayamaz, tanıdık geldi bu kokun falan der sadece
black xs - Akşam eğlenmeye çıktığımızda birebir. Ama şimdi sıkıp koklatsam, adını hatırlayacağını sanmıyorum. Ama bence harika bir parfüm.
Roberto Cavallinin yenisi - Resmen kadın deyince akla ne gelirse, öyle kokuyosun der. Fazla feminen, kalıcı ve yoğun
Narcisso rodriguez for her - Bunu da tenime çok yakıştırır. Saf - masum kokuyosun der.
Loverdose - Bunu da çok farklı buldu
Dolce Gabbana Rose The One - Sadece parfüm sıktığımın farkında olur, yorum yapmaz :31:

Yorumlara bayıldım yanlız. :) Bir de Roberto Cavalli cok merak ettim.

Herkes poisondan yana oy kullanırken ben başka bir parfüme dikkat çekmek istiyorum. christian dior'un j'adore adlı parfümü erkekler tarafından en çok beğenilen parfüm seçilmiş glamour dergisinde okumuştum. ben şahsen şu sıralar çok sevdiğim elie saab parfümümü kullanıyorum.

Lady Million
Gucci Guilty
Dior Addict
Victor & Rolf Flowebomb
hepsi güzel ama Dior Addict ve Victor & Rolf favorilerim

Bugün sevgilime ;

Paris Hiltonu
DKNY Be Delicious'u ve Dior Addict 2 'yi koklattım

En çok Addict 2 yi sevdi :)

Sonra Paris Hiltonu ..

ama Addict 2 ' yi çok sevdi :16:

Çok ağır bence, çok kişi seviyor, kokulara hassas, seçici kişilerin sevmeyeceği bir koku. Zira eşim bana hediye almış ben -purblanca- nefret ettim bu kokudan.

Şimdi kullandığım Dore'den BUENO Sexy bir koku... Tek olumsuz yanı kalıcı değil... :(
$2822622E-5056-9676-300AC861743BC2D8[1].jpg

hangi paris hilton.?? klasik olan mı?
eğer oysa onun kalıcılığı hakkında bilgi verir misin?

Evet tatlım hani şu Ralph Lauren'a benzeyen :) Kalıcılığı normal :12:

Çok ağır bence, çok kişi seviyor, kokulara hassas, seçici kişilerin sevmeyeceği bir koku. Zira eşim bana hediye almış ben -purblanca- nefret ettim bu kokudan.

Şimdi kullandığım Dore'den BUENO Sexy bir koku... Tek olumsuz yanı kalıcı değil... :(
Eki Görüntüle 549029

BUENO ile yakından uzaktan alakası yok Pur Blanca'nın. BUENO bimdeki kırmızı parfüme ( yada pembeydi tam hatırlamıyorum ) ona benziyor :)

Evet tatlım hani şu Ralph Lauren'a benzeyen :) Kalıcılığı normal :12:

BUENO ile yakından uzaktan alakası yok Pur Blanca'nın. BUENO bimdeki kırmızı parfüme ( yada pembeydi tam hatırlamıyorum ) ona benziyor :)

evet bueno ile pur blanca nın hiç alakası yok.
Ben de zaten buenoyu çok sevdim.
Bimdeki kokunun aynısıysa alayım ben de.
Bari kalıcı mı, onu biliyor musun?

evet bueno ile pur blanca nın hiç alakası yok.
Ben de zaten buenoyu çok sevdim.
Bimdeki kokunun aynısıysa alayım ben de.
Bari kalıcı mı, onu biliyor musun?

Kalıcılığını bilmiyorum canım ama ben pek sevmiyorum o tarz parfümleri çok basit geliyor. Daha güzel kokular var , daha karakteristik, onları denemelisin bence :26:

Kalıcılığını bilmiyorum canım ama ben pek sevmiyorum o tarz parfümleri çok basit geliyor. Daha güzel kokular var , daha karakteristik, onları denemelisin bence :26:

Herkesin kendi zevki.
Ben BUENO yu çok sevdim.
Olmazsa DOUGLAS tan seçeceğim bi tane.
Onlar en azından daha kalıcı ve daha temiz oluyor.

Arkadasim esine uzun seneler parfüm begendiremiyordu. Aklimiza gelen her türlü sexy kokulari denedik. Burada sayilanlar dahil :) Ama yok, kocasi bir türlü begenmedi gitti. Derken hic aklima gelmicek bir parfüm denemis.
AVON´dan TODAY parfümü.
Ve kocasi bayilmis buna. O günden beri bundan baska birsey kullanmaz oldu.
Ben parfümde hicbir cekici özellik bulamazken, esi cok etkileyici buluyormus, önemli olan da bu tabi...

Benzer bir durum Yves Rocher´den VANILLE NOIRE icin de gecerli.
Iki kokuyu da sevmem, kullanmiyorum da, fakat baska bir arkadasimin esi de buna bayiliyor...ne diyim, sansinizi denemelisiniz ;)

Bildigim kokulara gelince, fark ettim ki, henüz Lolita Lempicka´nin L parfümünü sayan olmamis. Bunu da ben ekleyim ozaman.
Genc kizlara yakisan, sekerli bir parfüm. Türkiye´de kimsede koklamadim, tavsiye edilir.

Kendimde ise erkeklerin Vivienne Westwood´tan "Boudoir" kokusunu cok cekici bulduklarini fark ettim. Fakat, cok dikkatli kullanmalisiniz, iki FIss´dan fazlasi cok berbat kokuyor. EN FAZLA IKi kere sIkmalisiniz. Bir kere bile yeterli. Aksi taktirde tam ters tepkiyi alirsiniz :(
Dogru kullanildiginda, etkisiz kalmicaktir, kesinlikle tavsiye ederim.

Bunlari deneyen olursa,tecrübelerinizi burada paylasirsaniz sevinirim ;)

Keyifli parfüm sIkmalar

vanilla noir ilk fısta yanık şeker gibi kokuyo ama 20 dk sonra değişiyo ve güzelleşiyo (benim tenimde). benimde vazgeçemediğm koku. zaten vanilya erkekleri etkileyen esanslardanmış araştırmalara göre. şekerli kokularıda severim ama vanilya bi başka.

Back