• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

esim aldigim ve su ana kadar kullandigim parfumler icerisinde en cok chanel coco mademoiselle i begeniyor, bende cok seviyorum ve cok kalici gun boyu kokusunu alabiliyorum. birde tabii ki Prada Ambree:)

sevgilim en çok amor amoru seviyor ama very irresistible'a da bayılıyor...ben bunlara ek olarak pure poisonu da çok seviyorum da bakalım sevgilime bir koklatıp öyle alayım..hypnotic poisona da insanlar çıldırmış ama bana çok ağır ve bayık geliyor sevgilim beğense de kullanamam onunda beğeneceğini sanmıyorum kızlar neyini seviyorsunuz bu kadar ya?

amor amor,212 sexy ama sabit olarak en çok kullandığım avon tomorrow , girdiğim her yerde hemen kokusu yayılıyor herkes etrafımda adını öğrenmek için başımın etini yiyor ve çok kişi aldı tavsiye ederim

VERSACE CRYSTAL NOIR kullanan yada koklayan var mı nasıl kokusu...dior hipnotic mi alsam bunu mu denesem karasız kaldım

crystal noir ve hynotic poison ikisi de favorilerimdendir, ikisi de çok kalıcı ve sexy kokular bence ikisini de dene hangisi teninde daha çok kalırsa ve yakışırsa onu al ama ayırt etmek zor gerçekten :)

dolce gabbana light blue erkekleri çok etkiliyormş.ben de kullandm nişanlm bayılıodu.yurt dışında bununla ilgili araştırma yapmş adamlar.gerçekte ise erkeimsi bir koku bence bayanların çoğu da böle düşünüor.ama erkekler çook sevior.

ben de kullanıyorum D&G Light Blue, eşim de ben de çok beğeniyoruz. Bir de GUESS'in gümüş rengi şişesi olan parfümü, artık bulmak çok zor, Türkiye'de satılmıyor, ama muhteşem bir çiçek kokusu!

$100967-Parfum040.jpg benim esimde bu kokuya bayiliyor tavsiye ederim

escada magnetism ve mel merio romantic girl serisi..sormayan yok diyebilirim,hem kalıcılık ve hem de koku olarak.
lolitayı da çok beğeniyor arkadaşlarm ama daha çok yaz kokusu.
yani sevgilim özellikle mel merioyu çok beğeniyor ama diğerlerini de kız arkadaşlarım çok soruyor..

givenchy-hot couture
cacharel-lou lou
chanel-allure
hugo boss-femme
calvin klein -beauty
cacharel-scarlett
cacharel-eden

kızlar bunları deneyen koklayan gören bilen varsa haber versin yaaa :D ben nina ricci- ricci ricci hastasıyım.:54:

kesinlikle dolce gabbana light blue diyorum :)
erkek arkadasım devamlı ne güzel koktugumdan bahsederdi :)
ben ve kokum özdeşleşmişti onda :)
bi gün sınıfta uyurken burnuna o koku gelmiş hemen kaldırmıs kafasını beni göreceğini düşünerek :D

şu ligt blue u merak ediyorum ama her defasında ona bakmayı unutuyorum.sanırım yazlık bir parfüm.yaza kullanmacağım ilk parfüm olabilir kendileri...

Öyle bir şey yok kızlar boşuna bu başlığı baştan sona kadar okumayın...Eşiniz sevgiliniz herneyse siz de güzel bulduğunu inanın başkasında güzel bulmayabilir... Ya da sizde bir kokuyu seven erkekler de hiç abartmıyorum aynı kokudan tiksinen erkekler de bulunacaktır en iyisi bunu eşinize falan sorun:)

Back