Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

floriaS zen cidden değişik bi parfum alıp kullanmadm ama her defasında bikere niyetlenir bikaç kezde koklarım :)

Netten baktım fiyatlarına europira 95 civarı, floverbomb ise 275 civarı fiyatta. Alamam valla. En fazla 50 tl olmalı.

parfümüme aşık bir sevgilim var..
ilk buluştuğumuz gün rüzgar estikce burnuna gidiyormş sonra itiraf etti

burberry classic

Kızlar geçen gün bi mağazadaydım, çantalara bakıyordum yanımda da bir bayan bir erkek sorumlu vardı işte kendi aralarında konuşuyorlardı. Erkek Kıza dediki ıy sıkma şu parfümü iğrenç yaa dedi. Kızda ben ve çevremdekiler çok beğeniyorlar, bayılıyorlar bu parfüme dedi.. Erkek olan da ıy evet inanarırım kesin bayılıyorlardır o kadar iğrenç ki dedi :) Sonra kızın yanından geçtim merak ettim parfümde: Hypnotic Poison

benim yillardir kullandigim victor & rolf flowerbomb 2 cesiti var seker gibi bir koku
her defasinda sorarlar bana israrla parfumumu
pahali bir parfum ama tek sikim yetiyor butun gun o kadarda etkili yani
parfum SIKIYORUM diye dus almak gerekmiyor bence
egerki iyi bir kokuysa tek ve 2 defa SIKMAK gun boyu yetmeyi
hatta kiyafetlerde hep kalir o koku
asla vazgecmem bu kokumdam
arada kullandigim parfumlerde var gucci, replay bunlar arada bir degisiklik icin evde bulunan
hosuma giden bir koku olursa alirim ama benim kokum flowerbomb
tavsiye ederim yanindan gecipde tepki vermeyen biri yok yani :)))

kızlar givenchy absolutely ve lady mıllıon öneririm,erkek arkadaşım bu kokulara bayılıyorr...gercekten cok guzel kokuyolar herkes ne oldunu soruyor:)

kesinlikle tavsiyem D&G Sexy Chocolate erkek arkadaşlarımın hepsi çok beğeniyo bu kokuyu hatta bi tanesi kendi kız arkadaşına bile aldı ama bana bu koku eski sevgilimi hatırlattığı için kullanmıyorum artık yinede süper bi kokudur alın derim :))

Market parfümleri diye tabir edilen Emotion Kırmızı renk olanı( Gül kokusu).Evet hesaplı ama bir o kadar da olumlu yorumlar alıyorum kızlar.

esmaaaa ne geziniyon kızım arkamda..indim aşşada ödümü patlattın kıııı

VERSACE CRYSTAL NOIR kullanan yada koklayan var mı nasıl kokusu...dior hipnotic mi alsam bunu mu denesem karasız kaldım

212 sexy carolina herrera 100ml pw edp arkadaşlar çok güzel kokuyo yoldan geçen insanlar bile parfüm çok güzel kokuyo die tepki aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…