Kıyamaaaamm, ağlama garibim. İçeri mi kaçtı yoksa, bir de nohut çorbası var, onu da seversin sen belli.Çok severim, kocana söyle de birgün yapsın.
Bence en güzeli evlenmemek... Zaten evlilik kurumu da sonradan öğretilen bir şey.
canım var ya lisede benim yanımda oturan arkadaşım aynen öyleydi.. o zamanlarki sevgilisinin babası doktordu sevmiyorum valla hiç ama babası iyi harçlık veriyor bana güzel şeyler alıyor hep çıkıyorum derdi. üniversite için kurduğu cümle aynı şuydu, gitmem lazım üniversiteye orda çok iyi bölümden iyi para kazancak birini buldum mu tamam. ben zaten çalışmayı düşünmüyorum ki amacım iyi kazanan bir koca bulmak!Aaa bunu da yeni duyuyorum üniversiteye kim koca bulmak için gider ki.. evet ben eşimle üniversitede tanıştım aşık olduk ve evlendik ama valla iyi para kazanmıyor, kendi yağımızda kavruluyoruz işte....
canım var ya lisede benim yanımda oturan arkadaşım aynen öyleydi.. o zamanlarki sevgilisinin babası doktordu sevmiyorum valla hiç ama babası iyi harçlık veriyor bana güzel şeyler alıyor hep çıkıyorum derdi. üniversite için kurduğu cümle aynı şuydu, gitmem lazım üniversiteye orda çok iyi bölümden iyi para kazancak birini buldum mu tamam. ben zaten çalışmayı düşünmüyorum ki amacım iyi kazanan bir koca bulmak!
Kıyamaaaamm, ağlama garibim. İçeri mi kaçtı yoksa, bir de nohut çorbası var, onu da seversin sen belli.
Kocam patlıcan musakka yapar çok güzel. Bir gün gel de yedirsin sana.
şimdi bu kişi mi kendini metalaştırıyor yoksa arabalara mankenlik yapanlar mı?
Konu ne kadar iğrençleşmiş, bamyalar patlıcanlar falan...
Edeple tartışmayı bilmiyorsanız, ağzınızı kapalı tutmak daha hayırlı olacaktır. Yoksa gülünç duruma düşüyorsunuz.
Senin kocan daha ne yapsın, adam kendi derdine yanıyordur. Her zaman derim kadın kadın gibi olacak.
Tamam canım sen kadın gibi kadın bul, biz de adam gibi adam bulalım. Sen onlardan biri değilsin mesela.Senin kocan daha ne yapsın, adam kendi derdine yanıyordur. Her zaman derim kadın kadın gibi olacak.
Forumda bir erkek olması ve kadınların ev işini tamamen yüklenmelerinin yaradılışları gereği olduğunu iddia etmesi kadar iğrenç mi yazdıklarım? Arkadaş erkek, bamya mevzusuna bir kadın alınmaz yoksa. Resmen kudurdu yanıt veremedikçe.Konu ne kadar iğrençleşmiş, bamyalar patlıcanlar falan...
Edeple tartışmayı bilmiyorsanız, ağzınızı kapalı tutmak daha hayırlı olacaktır. Yoksa gülünç duruma düşüyorsunuz.
Üstünlük yarışına giren yok. Ortada kadınları ikinci sınıf olarak gören bir erkek var. Terbiyesiz olan odur.Katılıyorum,kadın haklarının konuşulduğu bir ortamda bile üstünlük yarışına girilip,terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok.
Tamam canım sen kadın gibi kadın bul, biz de adam gibi adam bulalım. Sen onlardan biri değilsin mesela.
Kocam derdine yansa boşar beni, boşamadığına göre mesele yok. Esas sen derdine yanmayacağın birini bulabilecek misin? Allah'ın ilahi adaleti işte; sen nasıl bir yüreğe sahipsen sana da öyle birini verecektir.
Forumda bir erkek olması ve kadınların ev işini tamamen yüklenmelerinin yaradılışları gereği olduğunu iddia etmesi kadar iğrenç mi yazdıklarım? Arkadaş erkek, bamya mevzusuna bir kadın alınmaz yoksa. Resmen kudurdu yanıt veremedikçe.
Tamam canım sen kadın gibi kadın bul, biz de adam gibi adam bulalım. Sen onlardan biri değilsin mesela.
Kocam derdine yansa boşar beni, boşamadığına göre mesele yok. Esas sen derdine yanmayacağın birini bulabilecek misin? Allah'ın ilahi adaleti işte; sen nasıl bir yüreğe sahipsen sana da öyle birini verecektir.
Forumda bir erkek olması ve kadınların ev işini tamamen yüklenmelerinin yaradılışları gereği olduğunu iddia etmesi kadar iğrenç mi yazdıklarım? Arkadaş erkek, bamya mevzusuna bir kadın alınmaz yoksa. Resmen kudurdu yanıt veremedikçe.
Hakaret etmedim. "Bamya sever misin" hakaret değildir. Bunu bir kadına sorsanız, hakaret olarak algılamaz. Hakaret olarak görenler ise erkektir, bu forumda da işleri yoktur.konuyu baştan takip ettim,hatta 2-3 yorumda da bulundum ama son yazılanlar çok çirkin..
önce ifade etmeyi bilirsek sonra tarışabiliriz.insanlar hakaret etmeden de had bildirebilir..
Üstünlük yarışına giren yok. Ortada kadınları ikinci sınıf olarak gören bir erkek var. Terbiyesiz olan odur.
Hakaret etmedim. "Bamya sever misin" hakaret değildir. Bunu bir kadına sorsanız, hakaret olarak algılamaz. Hakaret olarak görenler ise erkektir, bu forumda da işleri yoktur.
Maklakuklanın erkek olduğunu düşünmüyorum,foruma üye olma amacı ortalığı karıştırmak ve bunu genelde yapar.
Görmezden gelmek veya daha usturuplu cevap vermek çok zor olmasa gerek,erkek olduğundan emin olunan üyelere bile bu tarz seviyesiz espriler yapılmasına gerek yok diye düşünüyorum.Kaldıki burda kendi eğitiminizle ,donanımınızla övünürken ,maklakuklaya kaba tabiriyle mahalle ağzıyla verdiğiniz cevaplar hiç yakışmadı size.
Burda bu sayfaları okuyan onlarca insan varken, sizin yazdığınız onun iddia ettiği şeyden daha iğrenç. O kendi fikrini savunuyor, siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?